Елица Петковa

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Елица Петковa

Експерт по женска енергия и щастливи връзки.

На 18г. заминах за Кипър, за да уча Маркетинг. Там работих в сферите на ресторантьорството и финансите. След 6г. се преместих в Германия, за да продължа с магистратурата си по Технологии, Иновации и Предприемачество. Започнах да работя в сферата на медиите и онлайн рекламата, с които се занимавам и до ден днешен.

С личностно развитие се занимавам интезивно от около 5 години. В една от предишните ми професии работих само с мъже и в един момент осъзнах, че нямаше значение как се обличам и гримирам, аз не се чувствах като жена. Реших да напусна работата си, без да знам какво ще правя за в бъдеще. В същия момент, тогавашният ми партньор прекрати връзката и не искаше да разговаря повече с мен. В един момент останах сама и не знаех какво да правя. Това беше най–трудният период в моя живот, защото изискваше непоклатима вяра в живота и смелост да разбера коя всъщност съм аз.

По време на това пътуване към себе си аз се преоткрих като жена, човек, любовница, партньорка и най–вече като женски коуч. Моята мисия е да споделя знанията и опита си с всички жени, защото всяка една от нас заслужава да бъде щастлива, обичана и да създаде живота на мечтите си с лекота.