Галя Георгиева

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Галя Георгиева

Казвам се Галя Георгиева и съм лайф коуч и експерт по любовни и сексуални взаимоотношения. Каня те да извървим заедно пътя на промяната, който няма да е кратък, нито лек, но ти гарантирам че си заслужава!

Образование : Юридическо
Сертификати :
1. Треньор по личностно развитие “ниво практик”
2. Академия по психично здраве  “Консултант по психично здраве”
3.  Академия по констелации

Когато се връщам назад в детството си, нямам спомен да съм виждала моменти на физическа близост между родителите ми. Комуникацията в нашето семейство също липсваше, да не говорим че темата за секса беше абсолютно табу. Спомням си, че ми се налагаше да уча от книга за първия менструален цикъл и познай дали разбирах нещо…?
Родителите ми се разделиха докато бях малко момиче. Израстнах като тотално неуверен и абсолютно антисоциален човек. Комуникацията с околните беше истински кошмар за мен. Живеех в страх и имах много ниска самооценка. Вземах наркотици и правех безразборен секс и познай дали изпитвах удоволствие от секса…?
Опитвах се по всякакъв начин да избягам от болезнената си душа, но тогава не знаех, че това е невъзможно. Не знаех, че не можеш да избягаш от болката си, можеш само да я приемеш и разбереш. Тогава не знаех, че това всъщност е напълно достатъчно, но един ден го разбрах. Ден, в който бях стигнала дъното и бях се докарала до състояние, при което едва не загубих живота си, беше най-значимият от съществуването ми, колкото и противоречиво да звучи това. Има една мъдрост, която казва, че ако живееш живота в зоната си на комфорт има вероятност да го изживееш в тихо отчаяние без дори да разбереш за това, но ако удариш дъното, пред теб се появява възможността да се изкачиш обратно. И точно това се случи с мен. В този ден си помислих, че може би има и други начини, по които да изживея живота си. Може би има и други възможности, които не виждах, но си обещах, че ще ги търся с цената на всичко. Набавях си информация, започнах да посещавам събития, за да се социализирам и развивам като личност. Работих с терапевти и наставници и колкото повече търсих, толкова повече намирах. Постепенно се превръщах в личност, която обичам и уважавам. Трудностите, през които преминах, ме мотивираха да помагам на все повече хора да се обърнат навътре към себе си и да открият истинското си “Аз” – това, което лекува всяка болка.