Краси Петкова

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Краси Петкова

Аз съм женски коуч, ментор, моден консултант, специалист по Фън Шуй учение в сферата на модата, дома и бизнеса, треньор по личностно  развитие, консултант по успешни взаимоотношения, специалист PR и бизнес комуникации.

Моето име е Красимира Петкова, за кратко Краси /на японски и китайски Куноичи – жена войн/.

Живях  7 години в Германия, работих, учих, танцувах, обучавайки хората как да развиват талантите си и да повдигат самочувствието си. В България завърших бакалавър Връзки с обществеността и магистър Бизнес комуникации с отличие.

Работила съм в сферата на изкуството около  12 години, на модата последните 7 години. Била съм модел на обувки и дрехи. По метода на учението Фън Шуй  и познанията ми, помагам на хората да балансират енергията в дома, офиса и да постигнат хармония със себе си /правя профил на модни бутици как да бъдат подредени и позиционирани предмети и дрехи за   повече успешни продажби, помагам за подредбата на дома според китайското учение и личен моден профил за човека /какви дрехи, аксесоари, десени му носят успех и душевен мир/.

Животът ми  след раждане е хубав и балансиран. Имам дете на 7 ½ години, много приятели и хобита, с които да създавам спомени. Мечтая, обичам и силно вярвам в истинската любов. Моето убеждение е, че когато човек е готов за това, то идва в точния за него момент. Имам страхотни взаимоотношения с бившия ми партньор и неговото семейство и сме намерили баланса помежду си. Синът ми е три пъти медалист по джудо, новият му спорт е футбол- свиквам с футболната арена и се гордея с такова креативно дете. Смятам, че родителите сме живият пример за това как или в каква среда е добре да се развиват децата ни  и какви са техните навици – дали хобита или храна. Всичко това е начин на живот.

Имах години на приливи и отливи и с вяра съм се изправяла и съм продължавала напред. След три годишен здравословен дисбаланс, със силна вяра и упоритост, прошка и благодарност, прилагане на учението фън шуй, аз намерих своя баланс в живота и съм готова да помогна и на вас . Желанието ми е да помогна на много хора да достигнат до себе си, до целите си по-бързо и реално да сбъдват мечтите си и да бъдат щастливи. Затова за мен да бъда ментор и женски коуч е призвание, мисия, на която не мога да устоя. Вярвам, че всеки един от нас, имайки вътрешното желание за промяна и  развитие, то ще се случи. Сбъдвайте смело мечти, а аз само ще ви напътствам!

Моите хобита са: танци, четене, рисуване с маслени бои, срещи с приятелите ми, музика, разходки из природата.

Аз съм много комуникативен и бързо развиващ се човек, отговорна личност и с много голям усет и интуиция за хората около мен. Лесно откривам мисията на човека, талантите и блокажите от друга страна. Другото ми име е сватовница и добър приятел.

Моето изречение е ‘’Слънцето е там,където си ти”.