Марина Каченова

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Марина Каченова

Стремежът ми да изучавам причините и следствията ме направи истински търсач в света на психологията и личностното развитие. Работя по метода за подсъзнателна трансформация ТетаХийлинг след завършен курс при Зорница Гюрова. Завършила съм и сертифициран курс Alpha nursing (превенция на психологически смущения и депривация при новородените) при норвежката психотерапевтка Mona Lisa Boyesen. Любопитството и желанието ми за задълбочаване на познанията, естествено ме отведоха до курсовете по констелация на Наталия Кобилкина и Галина Цех. Уча психология във Великотърновския университет.

Всичко, което мога, ме научи самият живот а за най-добрите уроци трябваше да отворя собствената си кутия на Пандора и да разбера и приема това, което беше в нея. Разбира се, на дъното беше надеждата.

Имам две деца за които заедно с техният баща, с когото не живеем заедно, се грижим. Разводът през който преминах беше едно от най-големите изпитания в живота ми. Ако някой може да търси нещо добро в една толкова натоварваща емоционално житейска ситуация като развода, то това вероятно ще бъде надеждата. Вярата, че можем да превъзмогнем себе си и да дадем различен поглед на ситуацията.

Децата винаги са били главна движеща сила в моя живот. Затова и естествено интересите ми са свързани с детското развитие, таланти и възможности, което върви ръка за ръка с личностното израстване и развитие на родителите им.

При работата си обичам да работя в дълбочина. Промяната настъпва с осъзнаването. То позволява да разпознаете, изследвате и подхраните вашите емоции. След като съзнателно се ангажирате с тях, тогава може да решите какво наистина е важно за вас и вашето щастие. Аз ще ви помогна.