Марина Радославова

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Марина Радославова

Завършила съм бакалавър английска филология в СУ и по-късно защитих магистърска степен по Детско-юношеска психология отново в СУ „Св. Климент Охридски“.

Имам над 10 годишен опит в работата с хора като преподавател по английски език. Още от самото начало, обаче, ме привличаха творческите, нестандартни задачи. Работата ми ме провокира да търся най-модерните методи в преподаването, да отстранявям причините за затруднения в усвояването на материала и така стигнах първо до арт терапията, а по-късно и до психологията. В работата си със стотици хора на различна възраст и сфери на дейност осъзнах, че ме интересуват много повече междуличностните отношения.

Между възрастните и тийнейджърите винаги имаше хора, които се доверяваха да споделят емоции и да обсъждат с мен проблеми от личен характер, за да намерят тяхното решение. За първи път се замислих да надградя образованието си, когато един ученик ме помоли да останем след часовете и ми каза, че обмисля самоубийството си. Окончателно взех решението да се занимавам с психология, след като абсолютно сама извървях пеша френския маршрут на поклонническия път Камино де Сантяго, път изпълнен не само с физически, но и с  ред духовни, емоционални и психологически предизвикателства. Привърженик съм на дълбинната терапия и абсолютната автентичност. Успявайки да помогна на себе си, да се измъкна от дълбока депресия, да преодолея куп ограничения и нездравословни навици, вярвам, че знам пътя и мога да помогна и на другите да извървят пътя обратно към себе си.  

От 4 години работя като терапевт на телефонна линия за Американска компания и съм се научила да слушам активно и без осъждане.