Мария Михова

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Мария Михова

Аз съм Коуч по щастливите връзки, Консултант по срещи и Констелатор. Помагам на хората да срещнат любовта, да заздравят връзката/брака си или да преодолеят своята раздяла/развод.

Цял живот чета книги за психологическа самопомощ, още от 12-годишна. Имам завършена 6 месечна програма за личностно развитие при коуч от Норвегия през 2020 г. След нея реших да стана Коуч по професия.

Вече много години постоянно следя различни материали на български и английски език на коучове и психолози, включително и на Наталия Кобилкина. Изкарала съм много нейни маратони и цели 3 професионални академии при нея – Академията за треньори, Академията за констелации – ниво 1 и 2. Аз съм сертифициран Констелатор по системата на Наталия Кобилкина.

Имам дарбата бързо да се ориентирам къде се губи балансът във връзките/партньорските отношения. Помагам на хората да достигат до яснота за себе си и за ситуацията, в която се намират.

Имам умения за правене на консултации със задаване на насочващи въпроси. Те помагат на клиента да стигне до най-доброто решение за него. Прилагала съм вече и констелации. Резултатите върху хората бяха изключително добри – разделиха се с много блокажи, които ги спираха да живеят живота на мечтите си.

Мотивирам хората да пробват различни подходи за решаването на проблемите си и да опитват нови неща. Подкрепям ги в този процес и им помагам да надскочат себе си, да правят неща, които иначе не биха направили. Благодарение на подходите ми, хората започват да вярват повече в себе си и да се движат уверено към целите си.

Лична история

  • Родителите ми се караха постоянно откак се помня и от много години вече са разведени. Техните отношения винаги са ме карали да се питам какви са тайните на щастливия брак, кои хора са подходящи един за друг и кои – не.
  • Родното ми семейство и моят първи брак, който също завърши с развод, ме научиха какво искам и какво не искам в мъжа до себе си. В момента съм щастливо омъжена за втори път и със съпруга ми сме заедно от 2018 г.

С течение на времето се изградих като личност, която не обвинява никой за своите грешки, гони мечтите си и постига целите си. Развивам се постоянно и в личен, и в професионален план. Обичам да виждам надеждата и благодарността в очите на клиентите си, това ми носи лично удовлетворение.