Такис Дретакис

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Такис Дретакис

Такис е международен гражданин, който комбинира високо ниво на образование, опит в бизнеса, провали и успехи в живота, пътуване и четене. Всичко това го прави изключителен наблюдател, който умее да ръковади и управлява от еднолични предприемачи до големи екипи във всякакви сфери на бизнеса и да носи резултати като Ви трансформира във Вашата по-добра версия. Той Ви помага да си поставите цели, да придобиете цялостна визия над живота си и да постигнете невъзможното! Той ще Ви ръководи и ще Ви покаже пътя, за да достигнете Върха!

Такис познава проблемите в семейството и връзките и знае как да Ви накара да се успокоите и да извади на повърхността най-доброто от Вас. Що се отнася до бизнеса, той има широка гама от уроци, които да сподели: от това как да започнете, как да изградите бизнеса и да го управлявате и дори как да го затворите, чувствайки се живи и готови за следващата си стъпка. Дори и за нещата, които Ви създават проблеми и Ви карат да се чувствате нещастни, той е тук, за да Ви изслуша и да обсъди всичко с Вас!

Такис е завършил Бизнес и Хотелиерство, има и бакалавър по Икономика и Финанси, наскоро е приет в университет No 1 в света – Станфорд за онлайн MBA модул по Корпоративни Иновации. Към края на 2020г. ще завърши Life Coaching от Udemy и известния коуч, учител, ментор и автор Кейн Рамзи. Освен това ще разшири познанията си в New Skills Academy. 

Такис обича са помага на хората да намерят себе си, тъй като вярва, че това помага на обществото да израства в хармония и че чистата среда помага на следващото поколение да се развива оптимално. Той е предприемач и това, което запали интереса и ентусиазма му у му носи щастие, лесно го увлича. Омъжен е за Наталия Кобилкина, до момента имат едно дете и заедно водят семинара “Изкуството да сме заедно”.

Неговото мото:  Давай от сърце и винаги ще получаваш в замяна за цял живот! 

Негови ментори и идоли са : Тони Робинс, Лео Бускаля, Албърт Елис, Карл Юнг, Зигмунд Фройд и Алберт Айнщайн.

Хобита: Обожава музиката, обича да пътува, да чете книги, обича да среща интересни хора, обожава изкуството като цяло.

и ако не правеше това, което прави, той казва, че би могъл да бъде… психолог или музикант!

  • Лична консултация:  Промо цена 240лв 120лв / 60 мин.

Виж консултации с Такис тук>>