Цветелина Кирилова

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Цветелина Кирилова

  Аз съм Цветелина, щастлива съпруга, треньор по личностно развитие и семейни отношения, женски коуч, мотиватор и консултант за справяне с депресивни състояния. Можеш да ме възприемаш и като добрата вълшебница от приказките, която се намесва, за да помогне на доброто и справедливото да възтържествува. Вярвам, че всеки заслужава щастие, но често, когато изпаднем в проблемни ситуации, не можем да видим изход, камо ли да извлечем позитиви от случилото ни се. Аз съм тук, за да те подкрепя да бъдеш в хармония със себе си и любимия човек, да грабиш с пълни шепи от възможностите, които ти поднася животът и да привличаш онова, което заслужаваш. 

  Живея в Гърция заедно със съпруга ми, с когото преди почти 20 години сключихме брак. Не е имало и ден, в който да съм се съмнявала, че той е най-правилния човек за мен. За да се съхрани любовта и семейството обаче се изисква работа и отдаване. Научих това по време на съвместното ни съжителство и благодарение на обученията на Наталия. Моите напътствия ще ти помогнат да преоткриеш твоя избраник и да поддръжате огъня по между ви все така силен, както в периода на влюбването.  

  Поех по пътя на психологията и личностното развитие след най-тежката загуба, която може да преживее една жена. Лекарска грешка ме лиши от благословията да бъда майка и ми отне рожбата още в деня на раждането. Последваха кошмарна депресия, обвинения и непрестанния въпрос – „Защо ми се случи това?“. Любовта на съпруга ми и позитивната психология бяха сламката, за която се хванах, за да не се удавя в емоционалния океан от негативи. Когато нещо е преживяно лично от теб, вече си наясно колко ти коства, за да се справиш. Успях да преодолея трагедията и да осъзная, че тя не ме прави по-малко жена и любима. Дори напротив. Всичко това допълнително скрепи връзката с мъжа ми и ни помогна да се заобичаме още по-осъзнато. С отворено сърце съм готова да предам опита си на дами с репродуктивни проблеми и такива, които също като мен са загубили дете.    

   Друга моя сфера на компетентност, от която можещ да се възползваш, е свързана с постигането на целите чрез своята женска енергия. При мен дарбата да умея да получавам е по рождение, макар да имах майка-героиня, която непрестанно се бореше. Аз не копирах нейния модел и това ми донесе необятни възможности за реализация. Ще ти помогна да установиш баланс между четирите архетипа по теорията на Карл Юнг и мъдро да ръководиш съдбата си.  

  Убедена съм, че животът е като огледалото – отвръща ти с това, което покажеш. Сложи най-красивата усмивка, за да привлечеш щастието. Ако си объркана и не знаеш как – аз съм тук, за да ти покажа верния път и да те окуража към нови хоризонти.