Йордана Димитрова

За контакт: София Иванова clients@natalia.bg тел.: 0884 277 877

Йордана Димитрова

Йордана Димитрова е олицетворение на сбъднатата мечта на съвременната Жена – красива, успяла, реализирана и в личен и в бизнес план!

През 2012 г. получава короната за най-красива омъжена жена „Мисис България“, през 2015 г. е обявена за „Бизнес Дама на годината“ в категория Недвижими имоти, през 2017 г. е отличена като „БГ Модна Икона“ от Академията за Мода, а през 2020 г. взима наградата „Бизнес Дама – Стил и Етикет“ от Business Lady Awards. Все по-често името и се свързва с – успех, красота, стил, класа, елегантност!

Йордана и съпругът и вярват в институцията брак и ден след ден градят съвместния си живот с желание, любов, постоянство и уважение един към друг.Благословени са с момче Себастиян на 11 години и момиченце Каролина на 6 годинки. Животът им е бляскав, динамичен и вълнуващ! Определяни са като една от най-елегантните и хармонични двойки – пример за семейни ценности и успешно партньорство!

Финансист по образование и с втора диплома по Маркетинг и Корпоративен мениджмънт към Open University of London, Йордана Димитрова от 20 години се развива в сферата на Недвижимите имоти и Инвестиционните проекти. Работила е в едни от най-големите български и чуждестранни холдинги. През последните години заедно със съпруга си Галин Димитров, управляват семейната строително-инвестиционна компания “АРКАДА Строй Инвест” – насочена към изграждане на бутикови жилищни сгради.

През 2020 г. Йордана Димитрова намира своето призвание в сферата на елегантността и личния бранд. Специализира „Стил и Етикет” в Austrian Higher school of Etiquette и „Емоционална интелигентност” към Foundation for Developing Emotional Intelligence. Чрез личен пример вдъхновява Дамите, дава им сила и увереност как да бъдат най-добрата версия на себе си! През 2021 г. година e поканена за Ментор към Business Lady Club и създава Академия „Великолепната Жена”.