Онлайн запис

Онлайн курс: Милионер за минута

Представете си: На вас току-що ви се обадиха и ви казаха, че сте наследник на отдавна забравен богат роднина. Наследихте милион евро в брой. Парите ви очакват в сейфа на швейцарска банка. Но има едно условие: Ключът към сейфа сега се намира в сребърна кутия на връх Маккинли – най-високият връх в Северна Америка – на височина 6193 метра. Изискването е просто: трябва лично да се изкачите до върха (без хеликоптери!) И да вземете ключа. Ако направите това в рамките на 12 месеца от днес, парите са ваши. Ако не, ще ги загубите завинаги.

Водещ: >
Купи

Е, ще се заемете ли с това начинание? Как можете да го направите?

- По какво се различава богатият от заможния човек?
- Колко пари са нужни, за да станеш богат човек?
- Какви две неща са ви нужни, за да станете богати?
- Как да развием настройката на милионера?
- Уравнението на милионера.
- Как да станете милионер за минута?
- Защо да станете милионер?

Да станеш милионер не е толкова трудно и опасно, колкото изкачването на най-високата планина в Северна Америка. Но и в двата проекта ще ви трябват план за действие, дисциплина, за да издържите по целия път, ментори и водачи.
Когато имаме достатъчно пари, това ни помага
- Да се подобри живота ни.
- Укрепване на връзките с други хора.
- Да следите за здравето си.
- Реализиране нови идеи.
- Да се чувстваме по-щастливи.

Живеем във време, в което няма пречки за богатство, съществували хилядолетия за много хора като произход, социален статус, местоживеене, образование, начален капитал, ограничения в пътуванията. Но в нашата глава продължава драматична борба между мечтите и страховете.

Споделяне

Аз мога да ви предоставя инструменти и описания на пътя към богатството. И вие ще тръгнете по този път, използвайки получените инструменти.

Цена: 69лв.

За информация: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Споделяне