НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Запознай се с Наталия

Наталия Кобилкина е световноизвестен психолог, клиничен терапевт и НЛП коуч. Тя е основателят на най-голямата академия за личностно развитие в България (и на Балканите), чиято мисия е да развие твоя потенциал. Наталия ще ти помогне да превъзмогнеш болката и травмата, да се сдобиеш със самочувствие и вътрешен мир и да пробудиш твоята магична женска енергия.

 

Кралица на Източно-Европейската мъдрост, Наталия е и автор на бестселъри, TV водещ и инфлуенсър, борещ се за психично здраве, щастие и позитивна промяна.

Всеки един от нас може да намери изцеление и сбъдне мечтите си.

Много добре помня детството си. Бях едно малко, срамежливо момиче от един малък град. А самочувствието със сигурност не ми беше силата.
Открих таланта си да пиша само на десет.

 

Благодарение на това, в училище всички ме знаеха като “писателката,” като човека, който пишеше пиеси и песни за другите. Ако нямах акне, може би щях да съм била и популярна. Но момчетата не харесваха момичета с гнойни пъпки по лицето.

 

Въпреки несъвършенствата ми, реших, че трябва да се науча да съблазнявам мъжете – да разбера как да пленя техните сърца и да стана истинска ЖЕНА.

 

Исках да разбера мъжете. Исках да ги въртя на малкия си пръст. Точно заради това изчетох толкова много книги и статии за съблазняването и за флирта. Заглавия като “Мъжете в твоите крака” и “Как да влияеш на хората” станаха задължително четиво за мен.

 

Спечелих първия си конкурс за красота в университета, където станах “Мис Университет.” Имаше хиляди други момичета, но аз победих! А съдиите хвалеха моето поведение, красота и характер.
Това беше моментът, в който разбрах, че психологията и самоувереността са двете най-велики неща на света!
Самочувствието ми рязко се покачи след това. (Е, звездата на университета се влюби в мен, което също помогна.) Това беше първата ми осезаема победа в живота. Това беше и първият път, когато наистина се доверих на себе си и прегърнах жената в мен. Не ми отне много дълго да осъзная, че това всъщност беше моята мисия. Психологията! Записах се да следвам психология на същия ден. С всяка клетка в мен знаех, че това беше моето призвание.
Вярвам, че…
  • Всеки може да превъзмогне травмата и да разгърне потенциала си.
  • Съблазнителна богиня живее във всяка една от нас.
  • Ние всички имаме силата да бъдем щастливи.
  • Ние сме чудеса, които могат да се научат да привличат още повече чудеса в живота си.
Не мисля, че…
  • Е правилно да оставяме травмите да диктуват живота ни и да вземат решения вместо нас, без ние дори да го осъзнаваме.
  • Личностното развитие може да бъде пренебрегнато. Както е казал Карл Юнг, “Ако не осъзнаваме какво се случва вътре в нас, то отвън ни се струва, че това е съдба.”
Можете да ме видите да:
Чета, водя семинари, пиша книги, тренирам, да вечерям със съпруга си, да се срещам с амбициозни хора, които споделят моите виждания…
Дневни Ритуали:
Медитация, визуализация, водене на дневник, разходки със сина ми, кафе с приятели, тренировка и малко време за мен в края на деня.

Сега съм сигурна, че липсата на самочувствие и несигурността ми бяха нещата, които ме направиха тази, която съм днес: успешна, женствена и щастлива.

Това беше моят “Аха!” момент!

Разбрах, че бъдещето е в моите ръце, че АЗ мога да извая ЖИВОТА на МЕЧТИТЕ СИ с помощта на правилното отношение и с правилния начин на мислене. Всичко зависеше от мен.

Това много ме мотивира. Накара ме никога да не пропускам възможностите, които Вселената ми подаряваше!
На 18 започнах да водя семинари.
На 19, когато още учех, започнах да водя тренинги за студенти и професори в моя университет.
На 20 се записах във втори университет, а по същото време стажувах в болниците и помагах на хората.
На 21 завърших с две дипломи и отличие.
На 22 се омъжих за мъжа на мечтите ми.

Но това някак си не ми беше достатъчно. Все още не живеех живота на мечтите си. Осъзнах, че без значение колко работех и колко се стараех, никога нямаше да постигна баланс, ако работех като магаре.

По това време водех семинари из цял свят. Дойде момент, в който буквално не знаех къде се събуждам сутрин.

И тогава се случи немислимото.

Един ден се събудих и просто не успях да си отворя очите. Клепачите ми тежаха. Очите ме боляха. Главата ми тежеше. Ушите ми бучаха… Бях стигнала до бърнаут.

Тогава разбрах, че да работиш по 18 часа на ден не е нормално. Също осъзнах, че не бях ходила на почивка с мъжа ми от две години, а и не исках. Бях пропуснала рождените дни на повечето ми приятели. Да, обожавах работата си и помагах на хиляди души, но бях изгубила връзката със самата себе си. Аз бях поставила себе си като жена, като душа, на заден план. Бях уморена. Едвам гледах. Не можех да спя и започнах да качвам килограми. Въпреки всичко, не си позволявах да почина. Продължавах да преследвам целите си и не си давах миг покой.

Най-накрая си казах “СТОП!”

Записах се на десет-дневен Вапсана Ритрийт, който прекарах в тишина. Да, беше трудно, болеше ме да съм изцяло сама с мислите си, но това беше първият път аз бях честна със самата себе си.

Ето, че отново трябваше да започна от нулата.

Промяната беше внезапна. Бях решена да създам един напълно нов и различен живот, където балансът, любовта и здравето бяха на първо място.

Когато ритрийтът свърши и се прибрах вкъщи, казах на мъжа ми, че искам развод. Вече не бях несигурното, срамежливо момиче – студентката, която срещна момче и го превърна в съпруг. Бях известна, успешна, активна. Бях истинска ЖЕНА.
А нашите различия само се бяха изострили през годините, вече не искахме същите неща и не споделяхме същите мечти. Разведохме се с любов и разбиране, оставайки добри приятели до ден днешен.
Но това не беше единствената промяна, която направих. Започнах да поставям любовта към себе си на първо място, да избирам себе си пред задачите и другите хора. Обещах си да съм 100% честна със себе си, да не правя компромиси, когато ставаше дума за здравето ми, спокойствието ми и щастието ми. 

В рамките на няколко месеца бях ТРАНСФОРМИРАЛА живота си напълно. Бях направила промяна на 180 градуса – към доброто.

Намерението ми е да променя и твоя живот, да ти помогна да сбъднеш мечтите си! Искам да си по-щастлива, по-спокойна, по-уверена. Желая да откриеш истинската си същност, да разбереш своите желания и мечти! Мечтая да живееш само и единствено по твоите правила. Направи го по ТВОЯ начин.
Така че, мила моя, имам един въпрос: Какво желаеш? Аз, например, исках да живея живота на мечтите си, да имам неограничена свобода и възможности. Аз желаех изобилие. Исках да съм женствена, неустоима и привлекателна. И, най-вече, мечтаех да живея по моите ПРАВИЛА.

Време е да ти помогна да направиш същото!

Бестселъри:

Това е твоят наръчник за успеха и неограничените възможности. От проверени стратегии за успех до живото-променящи съвети и лични истории, това е твоят шанс да сбъднеш всичките си финансови и професионални мечти. Повишението и бизнесът за милиони са на една ръка разстояние.
Това е личният ти гайд към женствеността, щастието, изобилието, флирта и връзките. Тази книга ще те научи как да привлечеш мъжа на мечтите си и да го задържиш в една щастлива връзка. С нейна помощ, само в рамките на 33 дни, ти можеш да сбъднеш мечтите си!

Стани Победител

Това е единствената книга, която може да разкрие тайните на успеха и да те научи как да мислиш и действаш като победител. Тя е пълна с ценни съвети и стратегии, които ще ти помогнат да победиш всяко препятствие и да постигнеш мечтите си. Стани победител сега!
Има огромна разлика между мъдрите и умните жени. Тази книга не само ще ти я обясни, но и ще те научи как да си истински мъдра жена. Довери й се и разбери нуждите на жените и мъжете, научи стратегии да влюбиш мъжа в себе си и виж как можеш спокойно и трайно да решаваш конфликти във връзката си.

В момента….

Гледам: Имението Даунтън
Пия: : Зелен чай с лимон
Чета: Богините във Всяка Жена от Джийн Шинода Болен
Искам: Почивка на тропически остров
Слушам: Ready for Love by India.Arie
Професионално Био
ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор.

Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен.
Наталия основа собствена Академия за треньори и обучава хора как да станат успешни треньори по личностно развитие. След обучението голям процент от треньорите отварят собствени компании и помагат на много хора.

Наталия е и писател и автор на няколко бестселъра. Нейните книги са преведени и на английски език. Едни от най-успешните ѝ книги са “Управлявай успеха”, “Пътят на щастлива жена”, ”69 съвета за секс” и „33 дни до мечтата“ с тиражи повече от 10.000 бройки. Тя е създала собствена система за тренинги, които изцяло променят живота на хората.

200,000+ Клиенти, преминали нашите обучения... Ти ли си следващият?

ЛЮБИМИ СНИМКИ

Семинари и Събития

Наталия е една от най-търсените женски коучове в България и света. Тя е помогнала на милиони хора по цял свят да вземат живота в ръцете си, да открият вярата в себе си и да постигнат всичките си мечти с лекота.

Събитията, на които Наталия говори, са както полезни, така и забавни, та тя има прекрасно чувство за хумор! Нейните живи и онлайн събития променят съдби с трансформиращи медитации, психологически практики, и НЛП стратегии, които помагат на участниците да се отърсят от травмата, да прегърнат тяхното Висше аз и да стъпят на пътеката към любовта, успеха и изобилието.

Наталия има много интересен начин за водене на събития, който въвлича участниците в процеса на трансформация и любов.

Наталия базира своите семинари на личния си опит като психолог и коуч, както и на личните истории, които е изпитала през живота си. Всички методи, които Наталия използва, са тествани от милиони, включително и самата нея. Чрез въздействащи медитации, практики и упражнения, Наталия хваща ръката на своите дами и ги води по пътя на трансформацията и личностното развитие. Те тръгват от нейните семинари напълно променени, и то за добро.
Изпълнени със светлина, самочувствие и желание за успех и промяна, участниците в семинарите на Наталия постигат неимоверни резултати: те намират мечтаните партньори, женят се, стават родители, емигрират, създават бизнеси за милиони и успяват във всеки един аспект от живота си.
Любимите теми на Наталия са превъзмогването на травми, елиминирането на вътрешни блокажи и страхове, както и намирането на любовта. Наталия обича да помага на хората да премахнат съмнението и да прегърнат по-добрата, по-силна и успешна версия на себе си. Наталия е и много щастлива, когато успява да покаже практики за привличане на богатството, манифестиране на мечтите и отключване на потока на изобилието.

Наталия води лични и групови сесии и тренинги, както и различни ивенти в стил въпроси и отговори.

Последвай Наталия в Инстаграм

@nataliakobilkina

Както казва Наталия, “моят инстаграм е отражение на моя живот – доброто, лошото и забавното. Старая се да подарявам мъдрост, смях и полезни съвети на моите последователи всеки ден. Водя забавни лайфове и много обичам да пускам сторита с моя син, Филип. Защо не ме последваш сега?”