Скайп или Вайбър

Лични консултации с Наталия Кобилкина

Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 60 лв., а при теб цената е 600 лв. Защо има такава огромна разлика?”

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай”. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последният път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.

Водещ: >
Купи

Сесията продължава 60 минути по Скайп или Вайбър. Заплатена консултация може да се използва в рамките на 3 месеца от датата на закупуване.

- Да посветя това време само на Вас и да бъда във Ваша служба.
- Да съм искрена с Вас и да Ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори Вие самите ще признаете, но точно това ще Ви излекува от болката.
- Ще има болка и много сълзи - често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да Ви натисна, така че болката, която стои с години във Вас, да излезе и да си тръгнете свободен.
- След консултацията ще се чувствате объркани на моменти, понякога окуражени, но със сигурност много различни. Ще виждате нов път пред себе си.
- Конфиденциалност - никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за Вас.
- Точност - всеки мой час е разписан месеци напред и ако Вие закъснеете, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Моля, бъдете точни.
- Да сте готови за работа и трансформация - ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.
- Запазвам правото си, ако не правите домашните, да откажа да работя с Вас. За мен е важно Вие да постигнете целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да Ви позволя да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.
Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви.
Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.

Споделяне

С какви проблеми работим?

- Защо нямам мъж и как да го привлека?
- Как да открия своята мисия?
- Как да върна мъжа след изневяра?
- Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
- Всякакви проблеми, свързани със секса и отношенията
- Всички видове кризи
- Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
- Живот след раждане, живот след аборт
- И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
- Ще помогна да намерите отговора на въпроса Защо и какво да правя с това? Как да продължа?.
- Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.

Час за онлайн консултация при Наталия Кобилкина се запазва след предварително заплатена сума. Необходимо е да се свържете на посочените по-долу контакти, за да уточните ден и час на срещата.

Изчистване

За информация: София Иванова | +359 894 361 191 | clients@natalia.bg

Споделяне