НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Лични консултации с

Наталия Кобилкина

Продължителност на сесията – 55 минути

подходящо и за двата пола

Наталия Кобилкина

Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 60 лв., а при теб цената е 650 лв. Защо има такава огромна разлика?”

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай”. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последният път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.

Сесията продължава 55 минути по Скайп или Вайбър. Заплатена консултация може да се използва в рамките на 3 месеца от датата на закупуване.

Наталия Кобилкина

Какво Ви гарантирам?

Очаквам от Вас

Точност

Всеки мой час е разписан месеци напред и ако Вие закъснеете, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Моля, бъдете точни.

Да сте готови за работа и трансформация

Ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.

Да сте отговорни

Запазвам правото си, ако не правите домашните, да откажа да работя с Вас. За мен е важно Вие да постигнете целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да Ви позволя да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.

С какви проблеми работим?

Час за онлайн консултация при Наталия Кобилкина се запазва след предварително заплатена сума. Необходимо е да се свържете на посочените по-долу контакти, за да уточните ден и час на срещата.

Единична консултация

650 лв
 • 1 среща по 55 минути
 • Домашни задания
 • Сесията продължава 55 минути по Скайп или Вайбър. Заплатена консултация може да се използва в рамките на 3 месеца от датата на закупуване.

Пакет 3 консултации

1950лв
1300 лв
 • 3 срещи по 55 минути
 • Домашни задания
 • Всяка сесия продължава 55 минути по Скайп или Вайбър. Заплатени консултации може да се използват в рамките на 3 месеца от датата на закупуване.

ВИП-консултация с
Наталия Кобилкина

10000 лв
 • Цял ден терапия с Наталия – онлайн, на живо в Лондон или в София (8 часа + 1 час обедна почивка)
 • Лични констелации
 • Годишен ВИП Абонамент – достъп до всички онлайн обучения за една година на стойност 4999лв.
 • Препоръчана електронна книга на Наталия
 • Включен обяд на красиво място с Наталия (важи за консултация на живо в София или Лондон)
 • Контролна онлайн среща след 3 месеца – 30 минути с Наталия
 • 3 срещи с експерти на Наталия по 1 час /онлайн/
XI. Лична консултация
Чл. 33. (1) Час за онлайн консултация при Наталия Кобилкина или други треньори се запазва след предварително заплатена сума.
(2) След заплащане на определената сума се определя ден и час за извършване на лична консултация
(3) При неявяване в уговорения ден и час или отмяна на часа в същия ден, закупената консултация се счита за изпълнена. Продължителност на консултацията 55 мин. 
(4) Пакет 3 или повече консултации е със срок на валидност три месеца от датата на плащане. В случай на обективна невъзможност или при постигане на поставените цели в срок до 1 седмица преди следващата насрочена консултация, потребителят има право да получи код с валидност от 6 месеца за остатъчната сума или да прехвърли своят час на друг потребител.
(5) Заплатените суми за лична консултация не се възстановяват по банков път.
(6) Личните консултации се считат за индивидуална поръчка съгласно чл.57 ал. 3 от Закона за защита на потребителите

Вижте какво споделят нашите клиенти:

Н.Б.
Прочетете повече
Здравейте, бих искала да благодаря от сърце на Наталия за изключително полезната за мен лична консултация с нея! Много силно и едновременно спокойно присъствие, приятелски и достъпен подход, разбиращо и човешко отношение, компетентни насоки, трезва преценка. Толкова практични съвети, толкова на място като пресечна точка на реалност и възможност, толкова ефективно насочена психологическа подкрепа. За мен лично, Наталия ми помогна да си взема здравословно решение за ситуацията, за която се консултирах, добави ми увереност, почувствах сигурност, която само истински авторитетна личност в областта си би могла да даде. След консултацията с нея, при мен има реален положителен резултат, реално взети решения и реално конструктивно разрешена ситуация. Възхитена съм от невероятния й фокус и трансформиращият ефект, който има самата тя. Да бъда в присъствието й освен полза за мен, беше изключително удоволствие, щастие и чест. Всяка секунда от този един час беше безценна за мен, едни от най-добре вложените мои пари в живота ми! Получих реална положителна промяна в собствения си живот след тази лична консултация. Наталия, огромно благодаря за помощта!!
Е.
Прочетете повече
Здравей прекрасна Наталия, Консултацията с теб ме накара да “изтрезнея”. Дойдох страдаща за мъж, с който дори нямах връзка, аз се бях влюбила, а той се ожени за друга. След нашата среща осъзнах доста неща и пуснах въпросния мъж завинаги да излезе от живота ми. Спрях да заблуждавам себе си, че имаме шанс да сме заедно. Благодаря ти, че ми каза в очите, че за онзи мъж просто съм сладка, готинка… но няма да напусне жена си. От това имах нужда, за да продължа живота си, да се развивам и разширявам. Сега съм щастливо омъжена за приятеля ми. Тогава не бях готова на такава стъпка, защото е с 13г по-голям от мен. Осъзнаването ми беше, че той наистина ме обича и ме кара да се чувствам обгрижена, ценна, глезена жена. Предизвикателството ми в момента е как да съм със съпруга ми като той живее в Англия, аз в България, а заради детето ми не мога да отида при него. Но това е друга тема. Искам да ти благодаря за помощта! В мен има положителна промяна след Гейши и всички обучения. Чувствам се чудесно! Благодаря за подаръка и всичко най-хубаво, бъди щастлива и още по-успешна! Р.С. От както започнах да купувам курсовете и маратоните на Наталия, при мен се прояви една по-голяма осъзнатост за живота! С нейна помощ събрах смелост и се разделих с бившия ми партньор! И сега продължавам да минавам нейни маратони и да очаквам новите с интерес! Благодаря ти Наталия!♥️
Елица Кондакова
Прочетете повече
Здравейте! Искам да благодаря на Наталия, защото след работата ми с нея в живота ми се случиха невероятни промени. Нова работа, нов дом и не на последно място подобрени взаимоотношения с родители. След консултацията с Наталка знам много точно каква ми е мисията и с какво мога да бъда полезна на обществото. Работа и развитието ми с Наталка продължава, следвам я вече 5 години и с удоволствие съм Ваш клиент. Бих се радвала на подаръка” Нейното и неговата удоволствие в секса”. С благодарност, Елица Кондакова
Алекс
Прочетете повече
Здравей, Наталка 💙💙💙, с удоволствие оставям обратна връзка от нашите консултации и обученията ти. Ти си гениална, уникална, благодарна съм, че имах възможността да се докосна до дарбата и знанията ти. Всичко стана така, както каза ти, човекът, който виждаше в полето ми, се появи. Не знам дали ще се развият отношенията ни, исках просто дори на този начален етап да ти благодаря. За пръв път в живота ми някой се държи толкова добре с мен, грижи се за мен, преследва ме и просто се наслаждаваме един на друг. Беше права, че хроничната ми болка е емоционална и просто имам нужда от любов, здравословните ми проблеми се подобряват един след друг. Мисля си за чувството за отпуснатост, когато се появят, както се разбрахме и за пръв път се наслаждавам на такава лекота. Усещам, че и проблемите в работата ще се решат скоро и ще поема ш друга посока. Ще те държа в течение. Препоръчах те на две приятелки в Мюнхен, които също се впечатлиха от Гейши и се интересуват от консултация. Бъди благословена и да ти се връщат всички чудеса, които правиш за хората! С обич, Алекс
Александрина
Прочетете повече
С огромно удоволствие споделям обратната си връзка относно работата с Наталия Кобилкина, защото наистина съм много доволна и съвсем не съм очаквала толкова бърза положителна промяна. След първата ми консултация на 20. септември настъпи огромна промяна в професионален план. Наталия ми помогна да спра да се лутам и колебая дали да сменя работата. Насочи ме към истинския проблем, а именно приоритетите ми, а не работата. Последвах нейните съвети да започна да поставям граници и натоварването значително намаля, а здравословните ми проблеми започнаха да се подобряват. Наталия “натисна” болното място в моя живот, където душата ми страда, което първоначално предизвика сълзи, а впоследствие осъзнаване и лекота. Насочи вниманието ми към проблемните черти в характера ми, които пречат във взаимоотношенията. В първия момент усетих съпротива и вътрешно не се съгласи с нея, с времето осъзнах слабостите си и се опитвам да работя върху тях. Веднага потърсих приятелка, на която да се извиня и ми олекна. След втората консултация на 11. октомври останах учудена от резултатите и “задвижването” в личния ми живот. Наталия направи констелация за идеален партньор и ми даде ценни съвети. Доверих й се, не очаквах бързи промени, тъй като дълъг период от време не бях излизала на срещи. Само седмица след консултацията бях на три срещи и не мога да си обясня как внезапно започнах да получавам вниманието на другия пол. Наталия успя да вдигне вибрацията ми, накара ме да се почувствам добре и ми върна надеждата в рамките на час, онлайн, чрез Вайбър, без дори да се докосна до енергията й. Освен на нейната компетентност и невероятен професионализъм това според мен се дължи на таланта и дарбата й. Много съм благодарна за възможността да работя с нея, както и за професионализма на целия екип! Поздрави, Александрина
Maria Angelova
Прочетете повече
Здравей, Наталия. Доволна съм от консултацията с теб, тъй като повдигна теми, които сериозно ме замислиха и сама не бих могла да стигна до въпросните изводи. При по-предизвикателни ситуации се замислям над нещата, които коментирахме и ми е по-лесно да намеря начин да действам в моя полза и тази на близките ми. Благодаря ти. ПС: Слушам и твоите безплатни видеа години наред. Помагат ми страшно много.
Славена И.
Прочетете повече
Здравей, Наталия! Много съм благодаря за нашата среща. Ти отговори на много мои въпроси относно израстването ми като треньор и нутриционист. Въвела съм вече план, по който вече и действам, за да имам успешен бизнес свързан с това, което обичам да правя. Намерих апартамент за наемане и в понеделник ще разберем със сигурност дали е наш! Разбрах архетипа на приятеля ми и сега го разбирам по-лесно. Много помагаш с всичко което правиш! Благодаря ти! Прекрасна жена за пример си!
Д. Т.
Прочетете повече
Консултацията с Наталия беше изключително вдъхновяваща и въздействаща. Чрез нея успях да прозрея дълбоките си и неосъзнати убеждения, които пречат за просперитета на личните ми отношения. Чувствам се по-уверена в себе си. Благодаря ти Наталия
К.В.
Прочетете повече
Личната консултация с Наталка е уникално преживяване! Вижда всичките проблеми в полето ни. За 1 час ти помага да осъзнаеш толкова много неща, които не можеш да осъзнаеш за години! Чувствам се определено много по- добре и искам отново да изживея това прекрасно чувство с нея Ноември месец. ( Заради това съм си закупила 1 месец предварително час, че иначе е трудно да си откриеш..) Благодаря ѝ от сърце! Препоръчвам на всички! ❤️❤️❤️☀️
К. С.
Прочетете повече
Срещата ми с Наталия беше още една крачка към промяната. Наталия е изключително важен и значим човек в моя живот. Тя допринесе и продължава да допринася изключително много за промяната в мен и около мен. Благодаря ти с цялото си сърце!
Kristiyana Ancheva
Прочетете повече
Здравей, Наталия! Благодаря за вниманието и въпроса! Работата ти с мене беше, според мене, доста добра. Вслушах се и работих по посочвните от тебе неща. На мене специално не ми беше достатъчна една консултация и някак времето беше много малко, за да обясня подробно и за практика за разблокиране на програми, беше ми късичко времето. Нямах възможност да закупя още една консултация и за това и не съм го направила. Хубаво е всичко, което обясняваш и закупих много от твоите продукти, но мое лично мнение е, че практиките чрез лични консултации е хубаво да са по-достъпни. Аз лично имах нужда от още малко внимание. Благодаря ти! Сърдечни поздрави!
Теодора Илиева
Прочетете повече
Здравейте, Наталия и скъп екип, искам да дам обратна връзка от индивидуалната консултация с Наталия. Тя ми даде много добри и пълноценни съвети, изслуша много внимателно ситуацията ми и проблематиката и ме напътства в това, как е правилно да се реагира в дадените ситуации, къде имам блокажи и как да ги преодолея. Аз и следвам напълно съветите и виждам непосредствена промяна в отношенията с партньора ми, как всичко се изглажда и с лекота си постигам целите. Тя е прекрасен терапевт, който улавя мигновено проблемните точки, много е харизматична и мотивираща. Сърдечно благодаря! Поздрави, Теодора Илиева
Предишна
Следваща

За Информация:

 ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg