НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Лични консултации с Наталия Кобилкина

(10 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сесията продължава 55 минути по Скайп или Вайбър. Заплатена консултация може да се използва в рамките на 3 месеца от датата на закупуване.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Имах клиентка, която ми каза: „Ходя 10 години на психотерапия и плащам по 60 лв., а при теб цената е 600 лв. Защо има такава огромна разлика?”

Аз се усмихнах и й отговорих: „Опитай”. Тя опита и само след една консултация смени работата си и се запозна с нов мъж. След втората се премести в Швейцария, а на третата сподели, че вече е омъжена. Всичко това се случи в рамките на година и половина. Последният път, когато дойде, ми се усмихна и каза: „Заслужаваш много повече от тази цена”.


Какво Ви гарантирам?

⇒ Да посветя това време само на Вас и да бъда във Ваша служба.
⇒ Да съм искрена с Вас и да Ви кажа неща, които едва ли някой друг и дори Вие самите ще признаете, но точно това ще Ви излекува от болката.
⇒ Ще има болка и много сълзи – често клиентите ми казват Аз никога не плача, какво ми стана! Това се случва, защото знам как точно да Ви натисна, така че болката, която стои с години във Вас, да излезе и да си тръгнете свободен.
⇒ След консултацията ще се чувствате объркани на моменти, понякога окуражени, но със сигурност много различни. Ще виждате нов път пред себе си.
⇒ Конфиденциалност – никога никакви имена не излизат от кабинета ми и няма да излязат. Цялата информация остава запазена само за Вас.


Очаквам от Вас

⇒ Точност – всеки мой час е разписан месеци напред и ако Вие закъснеете, това означава, че ще работим по-малко за същите пари. Моля, бъдете точни.
⇒ Да сте готови за работа и трансформация – ще давам много домашни и действия, затова е важно да имате смелостта да ги изпълните.
⇒ Запазвам правото си, ако не правите домашните, да откажа да работя с Вас. За мен е важно Вие да постигнете целта, която сте си поставили, да имате развитие и да се променяте. Няма да Ви позволя да говорите глупости и да си мислите, че щом ходите на терапия, вече сте по-добре.


Какво правя?

Наблюдавам Вашето поле и определям откъде точно идва проблемът Ви.
Това е най-трудното, защото в противен случай можеш да ходиш с години на консултации при терапевт, който не разбира проблема и да хвърлиш времето и парите си на вятъра.

Моят талант е да видя именно проблема, да Ви дам решение и конкретни домашни. Всички мои клиенти, които спазват стриктно съветите ми, често с не повече от 3 консултации успяват да трансформират живота си.


С какви проблеми работим?

⇒ Защо нямам мъж и как да го привлека?
⇒ Как да открия своята мисия?
⇒ Как да върна мъжа след изневяра?
⇒ Как да повиша своето самочувствие, статус, изобилие, сексуалност?
⇒ Всякакви проблеми, свързани със секса и отношенията
⇒ Всички видове кризи
⇒ Как да преодолеем раздялата или загубата на близък човек?
⇒ Живот след раждане, живот след аборт
⇒ И много други неща, за които имате нужда от съвет, помощ, допълнителни обяснения
⇒ Ще помогна да намерите отговора на въпроса Защо и какво да правя с това? Как да продължа?.
⇒ Не работя с тежки физически заболявания и не мога да помогна на хора с психически болести и тежки зависимости като алкохолизъм, хазарт.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Час за онлайн консултация при Наталия Кобилкина се запазва след предварително заплатена сума. Необходимо е да се свържете на посочените по-долу контакти, за да уточните ден и час на срещата.  Продължителност на консултацията 55 мин.

600лв.

Скайп , Вайбър или WhatsApp

София Иванова | тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

10 отзива за Лични консултации с Наталия Кобилкина

 1. Maria Angelova

  Здравей, Наталия. Доволна съм от консултацията с теб, тъй като повдигна теми, които сериозно ме замислиха и сама не бих могла да стигна до въпросните изводи. При по-предизвикателни ситуации се замислям над нещата, които коментирахме и ми е по-лесно да намеря начин да действам в моя полза и тази на близките ми.
  Благодаря ти.
  ПС: Слушам и твоите безплатни видеа години наред. Помагат ми страшно много.

 2. Review

  Здравей, Наталия! Много съм благодаря за нашата среща. Ти отговори на много мои въпроси относно израстването ми като треньор и нутриционист. Въвела съм вече план, по който вече и действам, за да имам успешен бизнес свързан с това, което обичам да правя. Намерих апартамент за наемане и в понеделник ще разберем със сигурност дали е наш! Разбрах архетипа на приятеля ми и сега го разбирам по-лесно. Много помагаш с всичко което правиш! Благодаря ти! Прекрасна жена за пример си!

 3. Review

  Личната консултация с Наталка е уникално преживяване! Вижда всичките проблеми в полето ни. За 1 час ти помага да осъзнаеш толкова много неща, които не можеш да осъзнаеш за години! Чувствам се определено много по- добре и искам отново да изживея това прекрасно чувство с нея Ноември месец. ( Заради това съм си закупила 1 месец предварително час, че иначе е трудно да си откриеш..) Благодаря ѝ от сърце! Препоръчвам на всички! ❤️❤️❤️☀️

 4. Review

  Срещата ми с Наталия беше още една крачка към промяната. Наталия е изключително важен и значим човек в моя живот. Тя допринесе и продължава да допринася изключително много за промяната в мен и около мен.
  Благодаря ти с цялото си сърце!

  К. С.

 5. Review

  Здравейте!
  Искам да благодаря на Наталия, защото след работата ми с нея в живота ми се случиха невероятни промени.
  Нова работа, нов дом и не на последно място подобрени взаимоотношения с родители.
  След консултацията с Наталка знам много точно каква ми е мисията и с какво мога да бъда полезна на обществото.
  Работа и развитието ми с Наталка продължава, следвам я вече 5 години и с удоволствие съм Ваш клиент.
  Бих се радвала на подаръка” Нейното и неговата удоволствие в секса”.
  С благодарност,
  Елица Кондакова

 6. Review

  Здравей, Наталия!
  Благодаря за вниманието и въпроса!
  Работата ти с мене беше, според мене, доста добра. Вслушах се и работих по посочвните от тебе неща.
  На мене специално не ми беше достатъчна една консултация и някак времето беше много малко, за да обясня подробно и за практика за разблокиране на програми, беше ми късичко времето.
  Нямах възможност да закупя още една консултация и за това и не съм го направила. Хубаво е всичко, което обясняваш и закупих много от твоите продукти, но мое лично мнение е, че практиките чрез лични консултации е хубаво да са по-достъпни. Аз лично имах нужда от още малко внимание.
  Благодаря ти!
  Сърдечни поздрави!

  Kristiyana Ancheva

 7. Review

  Здравейте, Наталия и скъп екип,

  искам да дам обратна връзка от индивидуалната консултация с Наталия.
  Тя ми даде много добри и пълноценни съвети, изслуша много внимателно ситуацията ми и проблематиката и ме напътства в това, как е правилно да се реагира в дадените ситуации, къде имам блокажи и как да ги преодолея.
  Аз и следвам напълно съветите и виждам непосредствена промяна в отношенията с партньора ми, как всичко се изглажда и с лекота си постигам целите.
  Тя е прекрасен терапевт, който улавя мигновено проблемните точки, много е харизматична и мотивираща.

  Сърдечно благодаря!

  Поздрави,

  Теодора Илиева

 8. Review

  Здравей прекрасна Наталия,
  Консултацията с теб ме накара да “изтрезнея”. Дойдох страдаща за мъж, с който дори нямах връзка, аз се бях влюбила, а той се ожени за друга. След нашата среща осъзнах доста неща и пуснах въпросния мъж завинаги да излезе от живота ми. Спрях да заблуждавам себе си, че имаме шанс да сме заедно. Благодаря ти, че ми каза в очите, че за онзи мъж просто съм сладка, готинка… но няма да напусне жена си. От това имах нужда, за да продължа живота си, да се развивам и разширявам. Сега съм щастливо омъжена за приятеля ми. Тогава не бях готова на такава стъпка, защото е с 13г по-голям от мен. Осъзнаването ми беше, че той наистина ме обича и ме кара да се чувствам обгрижена, ценна, глезена жена. Предизвикателството ми в момента е как да съм със съпруга ми като той живее в Англия, аз в България, а заради детето ми не мога да отида при него. Но това е друга тема. Искам да ти благодаря за помощта! В мен има положителна промяна след Гейши и всички обучения. Чувствам се чудесно!
  Благодаря за подаръка и всичко най-хубаво, бъди щастлива и още по-успешна!
  Р.С.
  От както започнах да купувам курсовете и маратоните на Наталия, при мен се прояви една по-голяма осъзнатост за живота! С нейна помощ събрах смелост и се разделих с бившия ми партньор! И сега продължавам да минавам нейни маратони и да очаквам новите с интерес!
  Благодаря ти Наталия!♥️
  Е.

 9. Review

  С огромно удоволствие споделям обратната си връзка относно работата с Наталия Кобилкина, защото наистина съм много доволна и съвсем не съм очаквала толкова бърза положителна промяна.

  След първата ми консултация на 20. септември настъпи огромна промяна в професионален план. Наталия ми помогна да спра да се лутам и колебая дали да сменя работата. Насочи ме към истинския проблем, а именно приоритетите ми, а не работата. Последвах нейните съвети да започна да поставям граници и натоварването значително намаля, а здравословните ми проблеми започнаха да се подобряват.

  Наталия “натисна” болното място в моя живот, където душата ми страда, което първоначално предизвика сълзи, а впоследствие осъзнаване и лекота. Насочи вниманието ми към проблемните черти в характера ми, които пречат във взаимоотношенията. В първия момент усетих съпротива и вътрешно не се съгласи с нея, с времето осъзнах слабостите си и се опитвам да работя върху тях. Веднага потърсих приятелка, на която да се извиня и ми олекна.

  След втората консултация на 11. октомври останах учудена от резултатите и “задвижването” в личния ми живот. Наталия направи констелация за идеален партньор и ми даде ценни съвети. Доверих й се, не очаквах бързи промени, тъй като дълъг период от време не бях излизала на срещи. Само седмица след консултацията бях на три срещи и не мога да си обясня как внезапно започнах да получавам вниманието на другия пол.

  Наталия успя да вдигне вибрацията ми, накара ме да се почувствам добре и ми върна надеждата в рамките на час, онлайн, чрез Вайбър, без дори да се докосна до енергията й. Освен на нейната компетентност и невероятен професионализъм това според мен се дължи на таланта и дарбата й.

  Много съм благодарна за възможността да работя с нея, както и за професионализма на целия екип!

  Поздрави,
  Александрина

 10. Review

  Здравей, Наталка 💙💙💙,

  с удоволствие оставям обратна връзка от нашите консултации и обученията ти. Ти си гениална, уникална, благодарна съм, че имах възможността да се докосна до дарбата и знанията ти. Всичко стана така, както каза ти, човекът, който виждаше в полето ми, се появи. Не знам дали ще се развият отношенията ни, исках просто дори на този начален етап да ти благодаря. За пръв път в живота ми някой се държи толкова добре с мен, грижи се за мен, преследва ме и просто се наслаждаваме един на друг. Беше права, че хроничната ми болка е емоционална и просто имам нужда от любов, здравословните ми проблеми се подобряват един след друг. Мисля си за чувството за отпуснатост, когато се появят, както се разбрахме и за пръв път се наслаждавам на такава лекота. Усещам, че и проблемите в работата ще се решат скоро и ще поема ш друга посока. Ще те държа в течение. Препоръчах те на две приятелки в Мюнхен, които също се впечатлиха от Гейши и се интересуват от консултация. Бъди благословена и да ти се връщат всички чудеса, които правиш за хората!

  С обич,
  Алекс

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!