Инструкции за достъп до дигитални продукти – онлайн курсове, уебинари, маратони и електронни книги

  1. Влезте в профила си като кликнете на икона “стрелка” в сайта Natalia.bg или като последвате този линк >> https://natalia.bg/my-account/

2. След като влезете в своя профил в менюто може да видите:

1) Моите онлайн курсове” >> Закупени онлайн курсове ( записи на онлайн обучения )

Тук ще видите успешно закупените от Вас онлайн курсове. Можете да ги гледате като кликнете на заглавието на избрания курс и след това на линка под Lesson. След като веднъж сте закупили определен онлайн курс, той ще се показва в Моите онлайн курсове и ще може да го гледате по всяко време. Лентата с % показва степента, до която е изминал самия курс, а не доколко % се е заредил.

2) “Линкове за изтегляния” >> Предстоящи Уебинари ( онлайн обучения на живо), електронни книги и маратони

Тук ще намерите линкове за достъп до предстоящи уебинари, маратони, безплатни книги, достъп до фейсбук и вайбър групи, материали за изтегляне и др.

3) “Моите поръчки” >> История на всички направени поръчки то Вас.

3. За да продължите да пазарувате е необходимо да сте влезли в профила си.

4. Ако имате добавени продукти в количката, трябва да завъшите поръчката или да премахнете продуктите, за да може да влезете в “Моя профил”

5. Ако поради някаква причина се случи дублиране на поръчки, трябва да влезете в “Поръчки” и да премахнете едната от двете дублиране поръчки, за да може да закупите продукта.

ЛЕГЕНДА

УЕБИНАР – Уебинар е предстоящо онлайн събитие, което се излъчва на живо в реално време.

СЕМИНАР – Обучение, което се провежда на живо физически.

ОНЛАЙН КУРС – Онлайн курс е онлайн обучение (събитие, уебинар) на запис.

МАРАТОНИ – Онлайн обучение по вайбър, което се извършва чрез видеа на живо и на запис, различни дигитални материали и задаване на домашни. Маратоните се провеждат чрез вайбър групи, които са разделени на две:
1. вайбър група: Видеа
2. вайбър група: Коментари/Домашни
Понякога Маратоните са разделени на Базов пакет и ВИП пакет. За всеки вид пакет има отделна вайбър група, като всяка отново е разделена на Видеа и Коментари/Домашни.

Във вайбър групи Видеа ще намерите всички видеа, линкове за живи срещи, график на срещите, домашни и записи, свързани с маратона. Там не пишете нищо. В тази група се слага информация единствено и само от Наталия и екипа на центъра.

Във вайбър група Домашни/ Коментари е за споделяне на изпълнението на домашни, вашия прогрес, чувства и емоции създадени от маратона. Това е група за подкрепа и създаване на приятелства. В нея може да задавате въпроси, които касаят само маратона. Всичко в двете групи е строго конфиденциално!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Как да се включите във вайбър групите стъпка по стъпка?
При закупуване на маратона и съответния пакет ( ако има такъв) получавате имейл, с който потвърждаваме поръчката ви. В този имейл получавате пряка връзка с линк към съответната вайбър група. Тези линкове са в сектор “За изтегляне” в дясната колона както е показано на фигурата по-долу. Ако поради някаква техническа причина НЕ можете да отворите линковете от мейлите си можете да влезете в профилите си на страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция “Линкове за изтегляне”. За да се логнете във вайбър групите е необходимо да сте влезли задължително в профилите си на страницата ни. Препоръчваме да влезете във вайбър групите през телефоните си ( да отворите линковете през телефоните си) , за да не се изисква допълнително сканиране на QR код за достъп. Ако все пак влизате през компютър, лаптоп или таблет е необходимо да имате инсталиран вайбър и да следвате стъпките, които са описани на страницата на вайбър и да сканирате QR кода от страницата на вайбър чрез мобилното си устройство.

2.  Имате свален вайбър и ви кара да го свалите отново – защо?
Защото не сте сканирали QR кода и не сте изпълнили стъпките от точка 1.

3. Натискам линковете от имейла си, за да ги отворя, но не ми отваря вайбър групите и ми изписва Невалидна поръчка. Към магазина. Защо?
За да ви се заредят линковете към вайбър групите, които се намират в мейлите ви в секция “За изтегляне”>>”Изтегляне” е необходимо да сте се логнали в профилите си в страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/

4. Смяна на парола
Можете да смените паролите си като влезете в профилите си в страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция “Моят профил”.

5. ЗАБРАВЕНА ПАРОЛА
Ако сте си забравили паролата се уверете, че сте излезли от профилите си в страницата ни и се опитайте да се логнете наново. Ако паролата ви е грешна или сте я забравили отидете на Забравена парола. Тази секция се намира точно под полетата за въвеждане на ‘юзър’ и ‘парола’ на сайта.

ПОВЕЧЕТО ОНЛАЙН СЪБИТИЯ се провеждат чрез платформите zoom и webinarjam. Молим да се уверите, че можете да ги достъпите през браузерите ви или сте си свалили приложенията им >> www.zoom.us и www.webinarjam.com

СЪБИТИЯ ИЗЛЪЧВАНИ ПРЕЗ FACEBOOK /YOUTUBE:
https://www.facebook.com/kobylkinanatalia/
https://www.youtube.com/channel/UCN2KGyqhALCDC1nvZC12xBw?app=desktop

Ако имате въпроси или нужда от помощ свържете се с нас:

Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | payments@natalia.bg
София Иванова | тел. 0894 361 191 | clients@natalia.bg