НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Помощ

при ползването на natalia.bg

Благодарим, че сте с нас и вярваме, че ще сме ви полезни. Тук ще намерите всички отговори на казуси, възникнали при ползването на сайта, проблеми с акаунта, достъп до уебинари и маратони, инструкции за инсталиране на приложения и всякакви технически въпроси.

За да намерите търсената информация, вижте секциите по-долу. Използвайте иконката “+” за да отворите съдържанието на съответната секция. Тук ще откриете информация и инструкции за използване на сайта и за инсталиране на необходимите приложения. Използваме най-масовите и разпространени методи и средства за комуникация в днешно време и ползването им е изключително улеснено. И все пак, за ваше удобство, ги публикуваме и тук.

 1. Влезте в профила си като кликнете на икона „Стрелка“ в  www.natalia.bg или като последвате този линк: https://natalia.bg/my-account/
2. След като влезете в своя профил в менюто може да видите:


3. „Моите обучения“ >>

В секция “Моите обучения” можете да намерите всички успешно закупени от вас програми с линкове за излъчване на живо / предстоящи уебинари, маратони/ в zoom, facebook и viber групи. Също така видео записи от онлайн курсове и маратони на запис; всички безплатни продукти.
Линкове за зуум и вайбър групи:
Можете да ги намерите след като натиснете върху съответната програма. Отваря ви се нова страница, където можете да видите линковете за съответната програма.
За да получите достъп до срещата на живо, кликнете на розовия бутон от ляво със съответната дата и час или вайбър група.

Системата Ви отваря автоматично срещата, която се провежда в Zoom. Необходимо е да си инсталирате приложението, ако ще гледате през телефона си.

Натиснете на Join with device audio, за да имате звук.

Записи
За да гледате записи от дадена програма:
Можете да изберете от лявото меню „Моите обучения“. Зарежда Ви се следният прозорец:
Извеждат се всички ваши курсове.
Кликнете на урока, който искате да гледате, за да го стартирате.

Програмите  в “Моите обучения” се визуализират в реда на закупуване, започвайки от последно направената поръчка. Над всички програми се намира и търсачка, която да ви улесни в намирането на съответната програма.


 4. „Поръчки“ >> История на всички направени от Вас поръчки.


4.1. За да продължите да пазарувате е необходимо да сте влезли в профила си.


4.2. Ако имате добавени продукти в количката, трябва да завъшите поръчката или да премахнете продуктите, за да можете да влезете в „Моят профил“.


4.3. Ако поради някаква причина се случи дублиране на поръчки, трябва да влезете в „Поръчки“ и да премахнете едната от двете дублирани поръчки, за да можете да закупите продукта.

 

5. “Моите ваучери” – тук можете да видите всички кодове за остъпки, които имате, получени към програми или от промоции.

 

УЕБИНАР – Уебинарът е предстоящо онлайн събитие, което се излъчва на живо в реално време.

СЕМИНАР – Обучение, което се провежда на живо с физическо присъствие.

ОНЛАЙН КУРС – Онлайн курсът е онлайн обучение (събитие, уебинар) на запис.

МАРАТОНИ – Онлайн обучение по Вайбър, което се извършва чрез видеа на живо и на запис, различни дигитални материали и задаване на домашни. Маратоните се провеждат чрез Вайбър групи, които обикновено са две за съответния маратон:

1. Вайбър група: Видеа
2. Вайбър група: Коментари/Домашни

Линкове за достъп до Вайбър групите за предстоящи маратони можете да намерите в профилси в www.natalia.bg в категория „За изтегляне“. Там ще откриете два линка:

1. Линк за Вайбър група „Видеа“ – в тази група можете да следите информацията за маратона. В нея ще се публикуват линковете за срещите на живо по Zoom и записите от тяхкакто и всички други видеа, свързани с маратоните.

 2.  Линк за Вайбър група „Домашни“ – в тази група е необходимо да изпращате домашните си, които водещият на маратона Ви е задал. Там можете да водите комуникация с другите участници и да дискутирате маратона.

Влезте във Вашия профил през нашия сайт – www.natalia.bg – от устройство, на което имате Вайбър (препоръчваме да го направите през телефон) и натиснете върху линковете за сваляне, за да се включите в групите.

Ако влезете през компютър, ще Ви се покаже QR код , който трябва да сканирате с QR четеца, намиращ се във Вайбър на Вашия телефон, т.е. ще трябва да скенирате с телефона си QR кода от монитора на Вашия компютър.

Вайбър група Домашни/ Коментари е за споделяне на изпълнението на домашни, Вашия прогрес, чувства и емоции, породени от процесите на текущия маратон. Това е група за подкрепа и създаване на приятелства. В нея можете да задавате въпроси, които касаят единственно съответния маратон. Информацията в двете групи е строго конфиденциална!

МАРАТОНИ НА ЗАПИС – След приключване на всеки маратон той става Маратон на запис. За разлика от маратона, провеждащ се в реално време, Маратонът на запис няма Вайбър групи. Вместо това Вие получавате линк с всички записи и домашни към тях. Можете да ги намерите на сайта от падащо меню Маратони.

Станете Наш Амбасадор

Развълнувани сме да ви представим нашата специална програма за амбасадори! Тази програма предоставя на всички регистрирани клиенти шанса да станат наши партньори. Лесно, бързо и изгодно! Звучи ви интересно? Продължавайте надолу!

Как работи?

Ако желаете да станете наш амбасадор единственото, което трябва да направите, е да влезете в профила си от тук https://natalia.bg/my-account/  и да активирате опцията Амбасадор, която е видима в лявото меню.

Ше видите вашето табло за управление. Тук имате достъп до цялата информация за комисионни, кликвания, настройки, общи приходи, баланс, посещения и т.н. Всичко, което ви е нужно е на едно място.

Ще имате ваш уникален афилейт ID и URL адрес за препращане / вашият партньорски URL.

Когато сте в профила си, ще виждате този адрес за препращане / партньорски URL/ под всяка програма. Вашият афилиейт ID ще бъде включен също в този адрес. 

Тези линкове ще бъдат автоматично генерирани под всяка една програма. Единственото нещо, което вие трябва да направите е да ги копирате и споделяте с приятели в различните социални медии!

Имате пълна свобода на избор къде да ги разпространявате.

Пример:

 Ако не виждате готовия URL/линк:

Можете да генерирате вашата връзка/линк със следните стъпки:
1. Копирате линка на желаната програма:
Пример: https://natalia.bg/magazin/maratoni/za-pari/

2. Отивате в Моят профил. Амбасадор . Генериране на връзка

3. поставяте линка и натисйкате генериране:

Копирате създадения нов линк и можете да го споделите с прияли.

Комисионни и Плащания

 

Процентът, който вие получавате от всяка завършена поръчка е 10%. Всеки път, когато някой закупи програма от вашият партньорски URL, вие ще получите 10% от стойността на тази покупка като отстъпка, която да ползвате за следващи обучения

Можете да видите приходите, които са дошли от всяка поръчка заедно с датата, часа и стойността на плащането на поръчката.

Ако желаете, можете да използвате приходите си като отстъпка. Ако например искате да закупите програма за 50лв и имате 10лв от завършени поръчки през вашият партньорски URL, ще платите само 40лв!

1. Как да се включа във Вайбър групите стъпка по стъпка?
При закупуване на маратона и съответния пакет (ако има такъв) получавате имейл, с който потвърждаваме поръчката Ви. В този имейл получавате пряка връзка с линк към съответната Вайбър група. Тези линкове са в сектор „За изтегляне“ в дясната колона, както е показано на фигурата по-долу. Ако поради някаква техническа причина НЕ можете да отворите линковете от имейла си, можете да влезете в профила си на страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция „Линкове за изтегляне“. За да влезете във Вайбър групите е необходимо първо да сте влезли  в профила си на страницата ни. Препоръчваме да се присъедините във Вайбър групите през телефона си (да отворите линковете през телефона си), за да не се изисква допълнително сканиране на QR код за достъп. Ако все пак влизате през компютър, лаптоп или таблет, е необходимо да имате инсталиран Вайбър и да следвате стъпките, които са описани на страницата на Вайбър и да сканирате QR кода от страницата на Вайбър с мобилното си устройство.

Присъединете се към групата като сканират кода.

2.  Имам свален Вайбър и ме кара да го сваля отново. Защо? Защото не сте сканирали QR кода и не сте изпълнили стъпките от точка 1.
Как да гледам уебинар през платформата на zoom? 

През браузер на лаптоп, таблет или компютър:

– За предстоящ уебинар – линкът може да откриете в профила си на „изтегляния“

– За предстоящ маратон – линкът се споделя в група Видеа във viber. Достъп до групите отново може да намерите в профила си на „изтегляния“

– Натиснете на линка за среща в уречения ден и час

– Натиснете синия бутон „Launch meeting“, за да се присъедините към срещата или бутона „OpenURL: Zoom launcher“ на прозореца, който се отваря от браузъра ви.

През приложението на zoom:

– За предстоящ уебинар – линкът може да откриете в профила си на „изтегляния“

– За предстоящ маратон – линкът се споделя в група Видеа във viber. Достъп до групите отново може да намерите в профила си на „изтегляния“

– Отворете проложението на zoom на компютъра или телефона си

– Отидете на „Join a Meeting“ горе вдясно

– Копирайте последните 11 цифри на линка и ги поставете в полето „Meeting ID or Personal Link Name“

– Натиснете синия бутон „Launch meeting“, за да се присъедините към срещата или бутона „OpenURL: Zoom launcher“ на прозореца, който се отваря от браузъра ви.

Моля, имайте предвид, че всички записи от уебинари, проведени чрез zoom ще бъдат препродавани като Онлайн курсове. Ако използвате камерата и микрофона си по време на уебинара и ако правите лични споделяния, Вие давате съгласието си тези кадри да бъдат разпространявани като част от Онлайн курса.

Линкове за достъп до Вайбър групите за предстоящи маратони можете да намерите в
профилa си в www.natalia.bg в категория “За изтегляне”. Там ще откриете два линка:

 1. Линк за Вайбър група „Видеа” – в тази група можете да следите информацията
  за маратона. В нея ще се публикуват линковете за срещите на живо по Zoom и
  записите от тях, както и всички други видеа, свързани с маратоните.
 2. Линк за Вайбър група „Домашни” – в тази група е необходимо да изпращате
  домашните си, които водещият на маратона Ви е задал. Там можете да водите
  комуникация с другите участници и да дискутирате маратона.

Влезте във Вашия профил през нашия сайт – www.natalia.bg – от устройство, на което
имате Вайбър (препоръчваме да го направите през телефон) и натиснете върху
линковете за сваляне, за да се включите в групите.
Ако влезете през компютър, ще Ви се покаже QR код , който трябва да сканирате с QR четеца, намиращ се във Вайбър на Вашия телефон, т.е. ще трябва да сканирате с телефона си QR кода от монитора на Вашия компютър.

1. Как мога да създам профил в natalia.bg?

За да се регистрирате в сайта ни трябва да натиснете иконката със стрелката, която е в горния десен ъгъл на екрана ви. От там ще се отвори страницата моят профил, където можете да въведете вашите данни за влизане в сайта или да се регистрирате като нов потребител.
Можете да изберете различни продукти от магазина ни и при стъпка плащане ще ви се даде възможност да влезете в профила си или да ви създадем служебен на момента.

2. Как да намеря линковете към програмите, които съм закупил/а?

Всички закупени програми можете да видите в профила си веднага щом се логнете. Вижте подробно описание за различните програми в инструкциите по-горе в секцията “Моят профил”.

3. Смяна на парола

Можете да смените паролата си като влезете в профила си в страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция „Моят профил“.

 
 
4. Забравена парола

Ако сте си забравили паролата, първо се уверете, че сте излезли от профила си в страницата ни и се опитайте да се влезете отново. Ако паролата ви е грешна или сте я забравили, отидете на Забравена парола. Тази секция се намира точно под полетата за въвеждане на “потребител” и “парола” на сайта.

В профила сте си, ако иконките изглеждат така:Всички онлайн обучения се провеждат чрез платформата ZOOM.

Молим да се уверите, че можете да го достъпите през браузера си или сте свалили приложениято му -> www.zoom.us

Събития излъчвани през FACEBOOK/ YOUTUBE:
https://www.facebook.com/kobylkinanatalia/
https://www.youtube.com/channel/UCN2KGyqhALCDC1nvZC12xBw?app=desktop

 

Ако все още имате въпроси или нужда от помощ, свържете се с нас:

 

тел.: 0884 277 877 | sales@natalia.bg | clients@natalia.bg