ПОМОЩ

  1. Влезте в профила си като кликнете на икона „Стрелка“ в  www.natalia.bg или като последвате този линк: https://natalia.bg/my-account/

  2.  След като влезете в своя профил в менюто може да видите:

       3. „Моите онлайн курсове“ >> Закупени онлайн курсове (записи на онлайн обучения/маратони)

Тук ще видите успешно закупените от Вас онлайн курсове и маратони на запис. Можете да ги гледате като кликнете на „Вход в курса“. Зарежда Ви се следният прозорец:

Кликнете на първия урок, ако са повече от един, за да го стратирате.

След като веднъж сте закупили определен онлайн курс, той ще се показва в „Онлайн курсове“ и ще можете да го гледате по всяко време.

        4. „За изтегляне“ >> Предстоящи Уебинари (онлайн обучения на живо), електронни книги и маратони

Тук ще намерите линкове за достъп до предстоящи уебинари, маратони, безплатни книги, достъп до Фейсбук и Вайбър групи, материали за изтегляне и др.

След като кликтене на този раздел, ще Ви се отвори прозорец с всички закупени от Вас обучения, които предстоят да се проведат. Програмите се визуализират в реда на закупуване, започвайки от последно направената поръчка. Над всички програми се намира и търсачка, която да ви улесни в намирането на съответната програма ( уебинар, маратон). За да получите достъп до срещата на живо, кликнете на розовия бутон от дясно „Гледай тук“:

Системата Ви отваря автоматично срещата, която се провежда в Zoom. Необходимо е да си инсталирате приложението, ако ще гледате през телефона си.

Натиснете на Join with device audio, за да имате звук.

        5. „Моите поръчки“ >> История на всички направени от Вас поръчки.

5.1. За да продължите да пазарувате е необходимо да сте влезли в профила си.

5.2. Ако имате добавени продукти в количката, трябва да завъшите поръчката или да премахнете продуктите, за да можете да влезете в „Моят профил“.

5.3. Ако поради някаква причина се случи дублиране на поръчки, трябва да влезете в „Поръчки“ и да премахнете едната от двете дублирани поръчки, за да можете да закупите продукта.

ЛЕГЕНДА

УЕБИНАР – Уебинарът е предстоящо онлайн събитие, което се излъчва на живо в реално време.

СЕМИНАР – Обучение, което се провежда на живо с физическо присъствие.

ОНЛАЙН КУРС – Онлайн курсът е онлайн обучение (събитие, уебинар) на запис.

МАРАТОНИ – Онлайн обучение по Вайбър, което се извършва чрез видеа на живо и на запис, различни дигитални материали и задаване на домашни. Маратоните се провеждат чрез Вайбър групи, които обикновено са две за съответния маратон:
1. Вайбър група: Видеа
2. Вайбър група: Коментари/Домашни

Линкове за достъп до Вайбър групите за предстоящи маратони можете да намерите в профилси в www.natalia.bg в категория „За изтегляне“. Там ще откриете два линка:

1. Линк за Вайбър група „Видеа“ – в тази група можете да следите информацията за маратона. В нея ще се публикуват линковете за срещите на живо по Zoom и записите от тяхкакто и всички други видеа, свързани с маратоните.

 2.  Линк за Вайбър група „Домашни“ – в тази група е необходимо да изпращате домашните си, които водещият на маратона Ви е задал. Там можете да водите комуникация с другите участници и да дискутирате маратона.

Влезте във Вашия профил през нашия сайт – www.natalia.bg – от устройство, на което имате Вайбър (препоръчваме да го направите през телефон) и натиснете върху линковете за сваляне, за да се включите в групите.

Ако влезете през компютър, ще Ви се покаже QR код , който трябва да сканирате с QR четеца, намиращ се във Вайбър на Вашия телефон, т.е. ще трябва да скенирате с телефона си QR кода от монитора на Вашия компютър.

Вайбър група Домашни/ Коментари е за споделяне на изпълнението на домашни, Вашия прогрес, чувства и емоции, породени от процесите на текущия маратон. Това е група за подкрепа и създаване на приятелства. В нея можете да задавате въпроси, които касаят единственно съответния маратон. Информацията в двете групи е строго конфиденциална!

МАРАТОНИ НА ЗАПИС – След приключване на всеки маратон той става Маратон на запис. За разлика от маратона, провеждащ се в реално време, Маратонът на запис няма Вайбър групи. Вместо това Вие получавате линк с всички записи и домашни към тях. Можете да ги намерите на сайта от падащо меню Маратони.

 

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1. Как да се включа във Вайбър групите стъпка по стъпка?

При закупуване на маратона и съответния пакет (ако има такъв) получавате имейл, с който потвърждаваме поръчката Ви. В този имейл получавате пряка връзка с линк към съответната Вайбър група. Тези линкове са в сектор „За изтегляне“ в дясната колона, както е показано на фигурата по-долу. Ако поради някаква техническа причина НЕ можете да отворите линковете от имейла си, можете да влезете в профила си на страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция „Линкове за изтегляне“.

За да влезете във Вайбър групите е необходимо първо да сте влезли задължително в профила си на страницата ни. Препоръчваме да се присъедините във Вайбър групите през телефона си (да отворите линковете през телефона си), за да не се изисква допълнително сканиране на QR код за достъп. Ако все пак влизате през компютър, лаптоп или таблет е необходимо да имате инсталиран Вайбър и да следвате стъпките, които са описани на страницата на Вайбър и да сканирате QR кода от страницата на Вайбър с мобилното си устройство.

 
 
2.  Имам свален Вайбър и ме кара да го сваля отново. Защо?
Защото не сте сканирали QR кода и не сте изпълнили стъпките от точка 1.

 

3. Натискам линковете от имейла си, за да ги отворя, но не ми отваря Вайбър групите и ми изписва Невалидна поръчка. Към магазина. Защо?
За да Ви се заредят линковете към Вайбър групите, които се намират в мейлите ви в секция „За изтегляне“>>“Изтегляне“ е необходимо да сте влезли в профила си в страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/
 
4. Как да гледам уебинар през платформата на zoom? 
През браузер на лаптоп, таблет или компютър:
– За предстоящ уебинар – линкът може да откриете в профила си на „изтегляния“
– За предстоящ маратон – линкът се споделя в група Видеа във viber. Достъп до групите отново може да намерите в профила си на „изтегляния“
– Натиснете на линка за среща в уречения ден и час
– Натиснете синия бутон „Launch meeting“, за да се присъедините към срещата или бутона „OpenURL: Zoom launcher“ на прозореца, който се отваря от браузъра ви.
 
През приложението на zoom:
– За предстоящ уебинар – линкът може да откриете в профила си на „изтегляния“
– За предстоящ маратон – линкът се споделя в група Видеа във viber. Достъп до групите отново може да намерите в профила си на „изтегляния“
– Отворете проложението на zoom на компютъра или телефона си
– Отидете на „Join a Meeting“ горе вдясно
– Копирайте последните 11 цифри на линка и ги поставете в полето „Meeting ID or Personal Link Name“
– Натиснете синия бутон „Launch meeting“, за да се присъедините към срещата или бутона „OpenURL: Zoom launcher“ на прозореца, който се отваря от браузъра ви.
Моля, имайте предвид, че всички записи от уебинари, проведени чрез zoom ще бъдат препродавани като Онлайн курсове. Ако използвате камерата и микрофона си по време на уебинара и ако правите лични споделяния, Вие давате съгласието си тези кадри да бъдат разпространявани като част от Онлайн курса.
 
5. Смяна на парола

Можете да смените паролата си като влезете в профила си в страницата ни или от линка тук: https://natalia.bg/my-account/ в секция „Моят профил“.

 
 
6. Забравена парола
Ако сте си забравили паролата си, първо се уверете, че сте излезли от профила си в страницата ни и се опитайте да се влезете наново. Ако паролата ви е грешна или сте я забравили отидете на Забравена парола. Тази секция се намира точно под полетата за въвеждане на ‘потребител’ и ‘парола’ на сайта.
  
 
 
Всички онлайн обучения се провеждат чрез платформата zoom. 
Молим да се уверите, че можете да го достъпите през браузера си или сте свалили приложениято му -> www.zoom.us 
Събития излъчвани през FACEBOOK/ YOUTUBE:
https://www.facebook.com/kobylkinanatalia/
https://www.youtube.com/channel/UCN2KGyqhALCDC1nvZC12xBw?app=desktop
 
 
Ако имате въпроси или нужда от помощ, свържете се с нас:
 
Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg
София Иванова | тел. 0894 361 191 | clients@natalia.bg