НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Онлайн консултации с експерти от школата на Наталия Кобилкина
за отношения, женственност, успех и постигане на мечтите

внимание!

Твоят живот може да се промени!

гледайте видеото
1 минута

Свикнали ли сте да обсъждате личния си живот и проблеми с приятели?

Разговаряте на кафе? Търсите отговори в книги или статии?
Времето тече, а вие сте на същото място… Дошъл е моментът да се консултирате с ЕКСПЕРТ!

ИЗБЕРИ ЕКСПЕРТ

Когато опитах работа с консултант, се почувствах така, сякаш слязох от кон и седнах на бърза кола! Толкова бързо дойде реален резултат, че се попитах, защо загубих толкова години да търся отговорите сама!

сесия с Наталия

Онлайн консултации от експерти по лични отношения и любов

МЕНТОРСТВО И ПОДКРЕПА:

  • Вижте консултантите от нашата школа и изберете вашия експерт;
  • Запишете 15-минутна БЕЗПЛАТНА среща с вашия експерт;
  • 60 минути консултация от 149 лв. на 69 лв., пакет от 3 консултации – от 399 лв. на 199 лв., пакет от 5 консултации – от 599 лв. на 299 лв., пакет от 10 консултации – от 1099 лв. на 499 лв.

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ ОТ НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

  • анализ на ситуацията защо сте се озовали в задънената улица и как да излезете от нея;
  • прогноза и какво може да очаквате във вашите отношения;
  • определянето на вашия архетипа и на мъжа ви;
  • как да се държете в конкретни ситуации в личен и професионален план;
  • поставянето на общи цели и постигането им;
  • как да привличете това, което искате в живота си;
  • определяне на важните ценности.
Заедно можем да постигнем всичко!
Експертите в екипа

Опитни психолози и треньори в екипа на Наталия Кобилкина
АНАЛИЗ НА ВАШАТА ЛИЧНА СИТУАЦИЯ

Наталия Кобилкина

По образование Наталия
е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и
бизнес психолог.

Наталия Кобилкина

Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Нина Ковальова

Един от най-добрите
руски психолози и терапевти.

Нина Ковальова

Благодарение на нейната практика много жени и мъже се освободиха от емоционалната зависимост във взаимоотношения. Тя помага да се намери причината за неуспехите във връзката...
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Галина Цех

Галина Цех е един от най-добрите констелатори в Москва.

Галина Цех

Тя е практикуващ психолог, треньор, бизнес консултант,както и автор на повече от 30 психологически тренинги и семинари. Създала е над 250 психологически обучения и майсторски класове.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Игор Незовибатко

Темите, с които Игор
работи, са сексология,
развитие на личността...

Игор Незовибатко

Темите, с които Игор работи, са сексология, развитие на личността, как да управляваш себе си, изграждане на хармонични лични и делови отношения, подобряване на отношенията с околните, повишаване на жизнения и енергиен тонус...
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Петя Алексеева

Аз съм асторлог и нумеролог по призвание.

Петя Алексеева

Аз съм асторлог и нумеролог по призвание. През 2010 година завърших курсове по астрология при Оксана Станчева и станах член в Съюза на Астролозите „Иван Станчев“.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Зара Атанасова

Карти Deste не са просто карти, те са живи карти.

Зара Атанасова

Карти Deste не са просто карти, те са живи карти. С тях виждаш какво идва и имаш възможност да го промениш, ако искаш… защото душите ни имат свободна воля за живота си.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Виктория Спасова

Аз съм персонален
треньор и
нутрициолог.

Виктория Спасова

Аз съм персонален треньор и нутрициолог. Фитнесът и правилният начин на хранене са моя страст, мисия и професия. Имам опит от над 18 години и не спирам да се усъвършенствам. Мисията ми е да споделям наученото и да съм полезна на всички, които имат желание.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Даяна Бако

Отключете тайните за красота в удобството на вашия дом...

Даяна Бако

Отключете тайните за красота в удобството на вашия дом, като резервирате лична консултация с експерт по грим! Ще ви помогна да намерите своя перфектен цвят и тип фон дю тен, грим за очи за всякакъв случай, ще подобрим вашата кожна рутина и много други!
ВИЖ ПОВЕЧЕ
Консултации с треньори от нашата академия
Запознайте се с треньорите от нашата академия. Запознайте се с тях и техните познания, за да  откриете този, който ще ви е най-полезен. Имате възможност да запишете еднократно с всеки един от тях 15 минути индивидуална БЕЗПЛАТНА среща.

Алина Младенова

Приела като мисия това да помага на хората.

Алина Младенова

Сфери на консултация и помощ: взаимоотношенията между хората ( партньор, работа, деца, родители), разводът – преди и след и всъщност разводът решение ли е, защо привличам еднакви партньори, как да привлечем изобилие в живота си и сбъдване на желания. Изготвя индивидуална Матрица на успеха
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Цветелина Кирилова

Лесно намира решение на проблеми, умее да изслушва и мотивира.

Цветелина Кирилова

Сфери на консултация и помощ: изграждане на хармонична връзка – проблеми в отношенията, изграждане на лични стандарти и граници, целеполане, определяне на приоритетите чрез Колелото на живота и надникване в подсъзнанието чрез цвето терапия, отношения с родителите и работата с вътрешното дете.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Мариана Флоренци

Трансформиращ терапевт, констелатор по школата на Берт Хелингер.

Мариана Флоренци

Сфери на консултация и помощ: развитие на личността, освобождаване от емоционални зависимости, развитие на хармонични отношения, как да управляваш себе си.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Теодора Савова

Треньор по личностно развитие, коуч, психолог с обучения в Москва.

Теодора Савова

Сфери на консултация и помощ: дълбока трансформация, ново Аз,, нова реалност, нов живот. Дълбоки познания, резултатно-ориентиран подходс ,силна емпатия и любов към моите клиенти.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Лина Пеева

Консултант по личностно развитие, НЛП и лайф коуч, треньор по водене на здравословен начин на живот, йога учител.

Лина Пеева

Консултация и помощ: Kак да създадем най-добрата си версия, развитие на самочувствие, вяра и любов към себе си; връзки и граници с хората около нас, подобряване на отношенията с околните; духовно израстване и самосъзнание, поставяне на цели; физическа грижа за себе си, правилно хранене и дълголетие.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Наталия Савов

Консултант и треньор по личностно развитие, коуч и ментор.

Наталия Савов

Сфери на консултация и помощ: успешната комуникация в бизнес и личен аспект, постигане на цели и успех, развитие на любов към себе си и другите, желаната промяна като цел, тайните на личната харизма, щастливата възраст или времето за ново начало е сега.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Петя Петрова

Експерт по семейни отношения. Консултант по женска сила и енергия, токсични връзки и разводи, приемане на децата на партньора.

Петя Петрова

Сфери на консултация и помощ: • Как да привлечем стойностен мъж, поставяне на правила във връзката, комуникация във връзката, проблемни отношения с тийнейджъри, отработване на травми, граници, женственост(енергия, красота и здраве), самооценка и дисциплина, каква мащеха да бъда, подводните рифове на брака.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Гюлтен Джебир

Треньор по личностна развитие, Констелатор и Експерт по емоционална зависимост.

Гюлтен Джебир

Сфери на консултация и помощ: Родови констелации, работа с вътрешното дете, прошка към себе си и другите, взаимоотношения, жертва, тиранин, спасител, травми и страхове.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Ива Христова

Аз съм твоята подкрепа, която ще ти даде различна гледна точка и ще ти помогне да намериш отговорите на "Защо?", Как?", "Какво да направя?"

Ива Христова

Сфери на консултация и помощ: Откриване на мисията, създаване на бизнес по женски, събуждане на женската сила, позитивно родителство, съхраняване на себе си след появата децата, хармонични семейни отношения.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Елица Петковa

Женски експерт по щастливи връзки и лекота.

Елица Петковa

Сфери на консултация и помощ: Помагам на необвързани жени да живеят с лекота, да намерят мечтания партньор и да създадат живота на мечтите си.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Красимира Петкова

Женски коуч и ментор, консултант по личностно развитие, Лейди Фън шуй специалист, моден и бизнес консултант.

Красимира Петкова

Сфери на консултация и помощ: Личен ментор и консултант за високо самочувствие; как да излъчваш сексапил и да си магнит за мъже; работа с вътрешния свят на човека; Фън Шуй за дома, офиса и облекло за успех; как да използвате търговски трикове за повече продажби; как да се справиш като самотна майка и да отвориш нови перспективи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Севдалина Бикова

Консултант за женските енергии и личностно развитие.

Севдалина Бикова

Работа с предродилни подсъзнателни модели на майката и детето, откриване причините за подсъзнателни травми, блокажи, хроничен стрес, негативни убеждения, страхове и справяне с тях, справяне с неосъзнати травми от детството, свързани със семейсвото.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Александър Каратерзиян

Астропсихолог, астролог, психолог по призвание и по душевност.

Александър Каратерзиян

Сфери на консултация и помощ: как да изявим и да развием пълния потенциал на своите личностни качества, какви качества е нужно да развием в себе си, за да привлечем повече пари в живота си, коя е нашата мисия, какъв партньор ни е заложено да имаме до себе си?
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Калина Щерн

Сертифициран НЛП практик, лайф коуч и мотиватор.

Калина Щерн

Сфери на консултация и помощ: Коучинг за бизнес развитие, изграждане на хармонични отношения в семейството, изграждане на увереност и повишаване на самочувствието, мотивация и подкрепа...
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Деси Илчева

Констелации, консултиране и личностното развитие на хората.

Деси Илчева

Сфери на консултация и помощ: семейни, родови и междуличностни взаимоотношения и конфликти, работа с травми, травматични преживявания и житейски трудности, преодоляване на стрес и психически неразположения, женственост, женска сила, красота и здраве, самоусъвършенстване, неувереност и ниска самооценка.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Силвия Николаев

Консултант по женственост, развод и родови сценарии, регресия, констелации, бизнес ментор, педагог.

Силвия Николаев

Сфери на консултация и помощ: Привличане и задържане на класен мъж, превъзмогване на кризи в отношенията, трасформация на ограничаващи вярвания, поставяне и отстояване на граници, отработване на травми, мисия и разгръщане на цялостния потенциал като жена, здравословно регулиране на теглото, стартиране на собствен бизнес.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Здравка Спасова

Психолог на позитивизма, позитивно родителство, член на ЕФ на Психологическите Асоциации и Дружеството на Психолозите в България

Здравка Спасова

Сфери на консултация и помощ: Премахване на негативни убежденията и повтарящите се негативни събития в живота ни и в рода ни. В следствие на това се изчистват болести, страхове, паник атаки, проблеми при децата, изграждат се щастливи партньорски взаимоотношения и т.н.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Елена Малева

Коуч за личностно и бизнес развитие на жени, НЛП и семейни констелации.

Елена Малева

Сфери на консултация и помощ: трудни взаимоотношения с родители, партньора или колеги, баланс между семейство, кариера, деца и време за себе си, отработване на травми, сепарация с родители, поставяне на граници, откриване на мисията си в живота.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Мирослава Христова

Икономист и психолог, семейни и системни констелации, НЛП коуч и МДР терапевт.

Мирослава Христова

Сфери на консултация и помощ: да превъзмогнете гняв, обида, омраза, токсични отношения или емоционална зависимост, да разрешите конфликти с вашите родители, да премахнете модела на живот, които повтаряте от детството си, отношения с партньора.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

Людмила Бах-Шулц

В консултациите си комбинира психология, чакрология, нумерология и матрица на съдбата.

Людмила Бах-Шулц

Сфери на консултация и помощ: душевно равновесие, партньорски отношения, зависимости и решаване на кризистни ситуации, архетипи и женско развитие, карма и родови задачи.
ВИЖ ПОВЕЧЕ

 Продължителността на консултациите е по 1 час, а безплатната среща – 15 минути.

Отзиви от любими клиенти
daniruseva07
Прочетете повече
Силвия Николаев уникална личност, с която още на първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна да говоря за моите страхове, и лоши лични преживявания. Благодаря ти много Силвия и нямам търпение да се видим отново.
Rumina Todorova
Прочетете повече
Силвия е един много ведър и жизнерадостен човек, разговорите ни винаги започват с усмивка. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, умее да изслушва и не просто ти дава отговори на въпросите, а те кара да осмислиш нещата за себе си и сам да откриеш правилните отговори. Свързах се с нея заради проблем в отношенията с партньора ми. До сега проведохме 3 разговора и вече виждам колко голям прогрес има. След всеки разговор се чувствам изключително заредена, знам какво да правя със себе си и ситуацията. Искам всеки ден от живота си да си чувствам така както след разговорите ми с нея. Ако се бях записала на консултация месец по-рано щях да си спестя много главоболия и безсънни нощи. Горещо препоръчвам Силвия на всеки, който има проблем във връзката си, в личностното си развитие или просто иска да преоткрие щастието си.
asya.nedeva
Прочетете повече
Гери е много слънчев и предразполагащ човек. Изслушва внимателно и умее да насочва клиентите си в наистина полезно преживяване. Вярвам, че всяка информация идва при нас, когато сме готови за нея и съм благодарна, че точно на този етап от живота ми, тя дойде при мен!
Tanya Markova
Прочетете повече
Днес в 11ч, 31 май2022 имах безплатна консултация за 15 минути със Силвия Николаев.Още в първи миг тя нправи поарък за мен и консултацията стана 50 минути. МОЯТ ПРОБЛЕМ е животът, който живея…Смятам,че макар и за кратко време благодаренеи на нейните умения, тя успя да ме накар а да се почувствам по-добре и да съм уверена,че мога да имам живота , който заслужавам.Горещо препоръчвам.Благодаря, Силвия!
Nikolaev
Прочетете повече
Люси е зашеметяваща! Прочете ме като книга само по име и дата на раждане! Изумяващи методи владее за изчисление броя на преражданията и годините на душата, гениално! Това, че съм била имала императорска история като жена в древноста, много ми хареса 🙂 Всеки един трябва поне веднъж в този живот да си подари консултация с Люси!
Gergana Slavcheva
Прочетете повече
Теодора Савова е прекрасна личност. Препоръчвам на всеки, който не е наясно със себе си и търси начин да „излекува раната си“ и да стане по осъзната и пълноценна личност! С лекота и ненатрапчивост тя успя да ме предразположи да се отпусна и да споделя своя проблем. Благодарение на нея успях да „видя“ от къде тръгват проблемите в моя живот и как бих могла да работя по тях. Благодаря ти Теди, прекрасна си.
darina_stoycheva_
Прочетете повече
Животът е един кръговрат, а дали ще го живеем осъзнато или ще тъпчем на едно място Избора е Ваш! Люси е човека, който ще ви накара да погледнете дълбоко навътре в себе си и да разберете коя е вашата реална картина за света! Тя може като една “Вълшебница” да промени живота ви и да го завърти на 360 градуса! И тогава…, тогава започва ЧУДОТО В ЖИВОТА ВИ! Казвам това с най-чисто сърце и душа!Приемете това мое предизвикателство към Вас и Опитайте! Изборът е Ваш! Благодаря ти Люси! ❤
Inna Nikolova
Прочетете повече
Люси е толкова зареждаща, че чакам с нетърпение всяка наша сесия! Директна и пряма, улавя къде се крият проблемите и започваме да работим по тях. Техниките, които дава наистина работят! Едно голямо благодаря!
2vision1
Прочетете повече
Супер! Много ми беше полезно и дори и с 15 минути консултация успя да ми помогне да реша някои мои проблеми.
letisiahranova
Прочетете повече
Аз съм учудена направи ми голямо впечатление още на представянето. Изключително добър специалист. Промених много от мислите си а също и себе си.
stu2006158008
Прочетете повече
След консултациите осъзнах много неща. Видях много от грешките за които обвинявах другите. Имам чувството че живота ми сега започва. Препоръчвам ❤️
Сара Естеван
Прочетете повече
Имах много осъзнаване я. Препоръчвам с две ръце. Имам чувството че след консултациите живота ми започна
Н И
Прочетете повече
Елица е предразполагаща, даде ми полезни съвети как да обърна по-голямо внимание на това, което ме мъчи и как да го елиминирам. След консултацията с нея се почувствах много по-добре, по-решена и ми олекна на душата. Направо направи деня ми по-ведър.
Ружин
Прочетете повече
С треньора, Мария Михова, се запознах преди година. Благодарение на нейните безценни съвети за оптимизация на времето, успях да усъвършенствам бизнес стратегиите си, да намеря нови клиенти и в същото време да поддържам хармонията в брака си. Радвам се, че вече е част от платформата на Наталия, защото е изключителен професионалист!
Нина Маринова
Прочетете повече
Мария е много свежа, умна, отзивчива, деликатна. Точно напипва ‘болните места’ на човек и помага да разбереш какъв е проблемът. Има много добър и професионален подход към хората.
Силвия Атанасова
Прочетете повече
Терапията с Краси минава страхотно. Изключителен професионалист, с очевидно голям опит в своята сфера, емпатия и искрено желание да помогне. Даде ми много ценни съвети, свързани с моя проблем. Благодаря ти! Препоръчвам горещо!
nadejda_kostova82
Прочетете повече
Консултацията с Краси беше много надъхваща и полезна за мен. Лесно и приятно се комуникира с нея, а и доста информация получих. Работихме за един от центровете в дома и сега с нетърпение чакам резултатите. Имам още много въпроси към нея и ще се възползвам от консултациите пак със сигурност.
Предишна
Следваща

Последвайте ме:

За информация: Михаела Чакалова +359 899 928367 |  coach@natalia.bg

ЗАЯВИ КОНСУЛТАЦИЯ

Моля, попълнете формата, за да заявите консултация с наш треньор. Въведете вашите данни и името натреньора, с който желаете консултация. Треньорът ще се свърже с вас до 48 часа, за да уговорите консултацията.