НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Игор Незовибатко

Индивидуални консултации с Игор Незовибатко-сексолог

Оценка: 5.00 / 5

Той е признат гуру в областта на сексологията и тренингите, свързани с удоволствието да живееш и да имаш щастливи отношения.

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Консултации и за двата пола 
Темите, с които Игор работи, са сексология, развитие на личността, как да управляваш себе си, изграждане на хармонични лични и делови отношения, подобряване на отношенията с околните, повишаване на жизнения и енергиен тонус, възможност да получаваш и да подаряваш повече удоволствие в живота.

Кой е Игор?

Игор Незовибатко е треньор по ораторско майсторство, сексология и отношения, актьор, режисьор.
Първата му работа е в театъра. Завършил е актьорски и режисьорски факултет ГИТИСа (Москва). Работил е като актьор в различни театри. През 1998 г. създава собствен театър Мистерия N. Обучавал е модели, организирал е различни ревюта. Автор и режисьор е на различни известни телевизионни предавания.
Днес Игор е един от най-популярните треньори в Русия. Той провежда своите тренинги в различни градове в Русия, както и в държави като Испания, Индия, България, Франция и др.
Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с компании като Синтон, Международна Академия по Лидерство, Ораторика, Източник и др.


Какво още?

Игор регулярно осъществява тренинги за компании, които се занимават с мрежов маркетинг като Орифлейм, Денас, Ню Вейс, Арт-лайф, Амуей, Ламбре и т.н., както и за водещи руски компании като МТС, Билайн, Мегафон, Лореал, Дирол Кедбери, Ферреро, Алфа-капитал, Стример, Росттелеком, J2 и др.
Той е признат за най-добрия треньор по личностно развитие в Номинация Професионалист от Международната Асоциация на професионалисти за развитие на личността.
Неговият начин на работа е да свързва методи на игри и практическа психология с личен и театрален опит, прилага ефективни методи за физическо, психологическо и емоционално израстване. Игор Незовибатко е издал много книги и аудио програми.


Консултациите са подходящи за мъже и жени, както и за двойки.

Моля, запазете своя час ПРЕДВАРИТЕЛНО като се свържете с Диана Дончева на тел. 0888 816 101.


Кой е треньорът?

Игор Незовибатко

Игор Незовибатко е треньор по тренинги, сексология и отношения, актьор, режисьор. През 1998 г. създава собствен театър «Мистерия N». Обучавал е модели, организирал е различни ревюта. Автор и режисьор е на различни известни телевизионни предавания. Днес Игор е един от най-популярните треньори в Русия. Той провежда своите тренинги в различни градове в Русия, както и в държави като Испания, Индия, България, Франция и т.н. Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с компании като Синтон, Международна Академия на Лидерство, Ораторика, Източник и др. Игор регулярно осъществява…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Запази своята консултация сега! Ако желаете преводач, се заплаща допълнително 35 лв/час.

280лв.

Онлайн

Индивидуални консултации

280лв.

КУПИ

Индивидуални консултации+превод

315лв.

КУПИ

Сексуална терапия и за двойки

290лв.

КУПИ

Сексуална терапия и за двойки+превод

325лв.

КУПИ
Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!