НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Здравка Спасова

Индивидуални консултации със Здравка Спасова

(20 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Позитивна психология – Помагам Ви да осъзнаете личните си желания и потребности и да ги превърнете в планове.  Работя с промяна на гледната точка и извличане на най-доброто от ситуацията. Ако изпитвате умора и нежелание за изпълнение на всекидневните дейности  – време за промяна.  Използвам теории и методи от позитивната психология – Селигман, М. Чиксенмихай, Карл Роджърс… Работа с хора за развиване на силните страни и правилно поставяне на цели;

⇒ Позитивно родителство – Работа с родители на деца до 18 годишна възраст – Чрез подходи и методи от позитивно родителство – Замяна на наказанието с отнемане на привилегии, работа с деца, не успяващи да проговорят до 3 годишна възраст, при криза на възрастта, проблеми с ходене до тоалетна, сън, хранене, обличане, агресия, истерия…..

⇒ Лични взаимоотношения – Работя с уникални методи за премахване на негативните убежденията и повтарящите се негативни събития в живота ни и в рода ни.

 


⇒ Изграждане на самочувствие и грижа за външния вид. Осъзнато хранене и тяло- разбирате как да изглеждате добре без  диети и да бъдете  по-добра версия на себе си.

⇒ Изготвяне на личен стил –  Можете да изглеждате облечени за милиони без да имате милиони. Помагам в подбора на подходящо облекло за мъже и жени, според фигурата. Осъзнаване на силните страни и акцентиране на  тях.  През 2015 година създадох мъжки моден бранд, благодарение на който съм била жури на Мистър София 2020 година и жури на Мистър Пловдив. Избрах част от дрехите на участничките в конкурса „Мис Пловдив – България“. Участвала съм в подготовката на ревюта на бранда на Sofia Fashion Week. Стилист съм била и на над 15 клипове и филми.


НОВО! Едномесечно наставничество

Добре дошли в нашата програма за едномесечно наставничество! В рамките на този период вие ще бъдете включени в терапевтична Вайбър група, където опитният психолог Здравка Спасова ще бъде на ваше разположение, за да отговори на всичките ви въпроси, да сподели ценни практики, персонализирани според вашите конкретни нужди, и да ви насочи в света на терапията и Невропрограмирането.

През този месец ще получавате на запис от Здравка множество интересни и иновативни подходи от психологията и нумерологията, с които да се справяте в трудни и проблемни ситуации! Впуснете се в уникално поле на висока енергия, където ще споделите този опит с група от успешни жени. Заедно ние ще създадем общност, където всяка от вас може да се развива и расте, като се подкрепяме взаимно.

Присъединете се към нас и започнете вашия личен път към благополучие и развитие!

⇒ 1 месец участие в групата – 99 лева
⇒ 3 месеца участие в групата – 249 лева


Кой е треньорът?

Здравка Спасова

„Моята мисия е щастието на родителите и децата.“ По образование Здравка Спасова е магистър „Психолог на позитивизма“ и магистър „Филолог“. Сертифициран „Мотивиращ консултант“ и специалист „Позитивно родителство“ и майка. Член на европейска федерация на психологическите асоциации. Участвала в телевизионни предавания, автор на над 50 видео уроци за позитивно родителство и уебинари. Има две висши образования и е преминала множество обучения и тренинги за повишаване на квалификацията. Преминала над 120 часа консултации и курсове за личностно развитие. 

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

⇒ сръбски

⇒ турски

99лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

20 отзива за Индивидуални консултации със Здравка Спасова

 1. letisiahranova

  Аз съм учудена направи ми голямо впечатление още на представянето. Изключително добър специалист. Промених много от мислите си а също и себе си.

 2. stu2006158008

  След консултациите осъзнах много неща. Видях много от грешките за които обвинявах другите. Имам чувството че живота ми сега започва. Препоръчвам ❤️

 3. Сара Естеван

  Имах много осъзнаване я. Препоръчвам с две ръце. Имам чувството че след консултациите живота ми започна

 4. Vesela Dimitrova

  Много съм благодарна на Здравка. Имах няколко консултации с нея. Изключително точно определи проблема ми всеки път. Получих много полезни насоки и съвети, свързани със семейството, децата и работата ми. Мога да кажа, че благодарение на нея аз се чувствам по-добра майка, станах по-уверена и имам значителни успехи в работата си. Препоръчвам я горещо, възхитена съм от професионализма и отдадеността, с която работи!

 5. kbefit

  Изключително съм доволна от работата с нея.
  Помогна ми да се справя с убеждения, които до сега само ме спираха от това да проявявам истинската ми същност и да бъда уверена и смела в мислите и действията ми.
  Препоръчвам с две ръце!

 6. Таня Тилева

  Благодаря че имах възможността за се докосна до Здравка и нейната работа. Със сигурност ще продължа срещите с нея. Препоръчвам!♡

 7. zlatkaivanova248

  Още след първата ни среща получих обаждане от баща ми с който не бях говорила 4 месеца. Благодаря за това което правите. Вбезплатната сесия направихме много практики и още в същия ден видях резултата. Не съм очаквала честно казано но професонализма
  Си личи. Препоръчвам ви грабвайте консултациите. Наистина всеотдаен специалист.

 8. Iv ZL

  Специалист с голямо сърце. Промяната беше още в деня на консултацията аз съм очарована

 9. forralitsa

  Благодарна съм на Вселената, че ме насочи към Здравка. Много добър професионалист, изслушва и определя проблема много бързо. Практиките и насоките, които дава ми помогнаха още след първата консултация. С нетърпение очаквам следващата ни среща!

 10. snejana.paneva

  Благодаря за ползотворната консултация, която проведох със психолог Здравка Спасова! Даде ми полезни насоки и осъзнаване за събития в детството и негативни вярвания върху които ще работя. Знам, че ще имам добри резултати. Благодаря!

 11. Звезделина Първева

  Благодаря за ползотворната консул тация с психолог Здравка Спасова! С нейна помощ успях да видя неща, които ми убягваха! В рамките на консултацията успяхме да изградим доверие една към друга, със сигурност ще продължим да работим заедно! Горещо я препоръчвам като терапевт!

 12. Звезделина Първева

  Благодаря за ползотворната консул тация! С нейна помощ успях да видя неща, които ми убягваха! В рамките на консултацията успяхме да изградим доверие една към друга, със сигурност ще продължим да работим заедно! Горещо я препоръчвам като терапевт!

 13. Diliana Panova

  Strahoten specialist I chovek .Preporachvam na vseki edin chovek da se dokosne do energiata I madrosta koito Zdravka Spasova nosi.Jivota vi Ste e tolkova po hubav I iasen ❤️

 14. Елеонора Тошкова

  Искам да изкажа моята благодарност за професионалната безплатна сесия, която ми направи Здравка! Препоръчвам я горещо. Макар и за 15 Мин.успя да ми даде уникални идеи и насоки по моя въпрос. Аз съм международно сертифициран лайф коуч, но както казва и Наталия Кобилкина сами на себе си няма как да си направим операция. И от позицията на човек, който също го работи това, с две ръце ви препоръчвам Здравка! Представям си на платена консултация какво ще е. А и цена от 50 лв.на час е направо без пари. Не се колебайте да работите върху себе си и да се развивате! Още веднъж благодаря!!!

 15. h_minkova

  Благодаря за професионалното мнение! Напипа бутончето, което сама не осъзнавах, че е болезнено. Ще работя върху насоките, които ми даде.

 16. Zoya Velikova

  Много добър терапевт!

 17. Н И

  Добър специалист. Открива бързо проблема, избира точния подход и дава резултат както обещава!

 18. Симона Стойчева

  Само броени минути след консултация и терапията със Здравка настъпиха мигновени промени, тя е вълшебница. Препоръчвам! Първо получих много яснота, благодарение на нейната информация за мен самата. Второ усетих една лекота и вдъхновение след като правихме родово изчистване с нея още докато си казвахме чао ми писаха няколко човека, които ми дължаха пари, за дами ги върнат, а шефа ми предложи бонус и човек от рода ми, от който чаках отговор (от седмици) ми писа в същия момент, мога да си представя какво ме чака за напред!
  Прекрасна, лесно за общуване жена и истински професионалист всичкото това го направи за няколко минути, не ме е бавила с часове – като магия, хаха!

 19. Ели Драганова

  Здравка е изключителен терапевт! За мен тя е истинска вълшебница, която с лекота открива блокираната енергия или проблем и помага за трансформирането й в положителна посока. Помогна ми да простя на родителите си, да оправя отношенията с бащата, в следствие на което срещнах Мъжа. Помогна ми да разбера много за себе си, за вътрешния си потенциал и как да се свържа с вътрешното Аз, така че да жъна успехи, в която посока пожелая. И всичко това само след сесия по въпросната тема.
  Думите са малко, за да изкажа огромната си благодарност към нея.
  Благодаря! <3

 20. vikihristovaivanova

  Една от най-добрите специалисти в областта си, изключително отдадена на всеки свой клиент! Притежава знания на много високо ниво и има подход към хората, с който те предразполага да се отпуснеш и да и се довериш.Работя със Здравка Спасова от една година и заедно успяхме да постигнем много голяма променя по отношение на вътрешното ми АЗ, което ще доведе и до промени в живота ми и в реалността.Препоръчвам с две ръце!

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!