НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Здравка Спасова

Индивидуални консултации със Здравка Спасова

(3 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Позитивна психология – Помагам Ви да осъзнаете личните си желания и потребности и да ги превърнете в планове.  Работя с промяна на гледната точка и извличане на най-доброто от ситуацията. Ако изпитвате умора и нежелание за изпълнение на всекидневните дейности  – време за промяна.  Използвам теории и методи от позитивната психология – Селигман, М. Чиксенмихай, Карл Роджърс… Работа с хора за развиване на силните страни и правилно поставяне на цели;

⇒ Позитивно родителство – Работа с родители на деца до 18 годишна възраст – Чрез подходи и методи от позитивно родителство – Замяна на наказанието с отнемане на привилегии, работа с деца, не успяващи да проговорят до 3 годишна възраст, при криза на възрастта, проблеми с ходене до тоалетна, сън, хранене, обличане, агресия, истерия…..

⇒ Лични взаимоотношения – Работя с уникални методи за премахване на негативните убежденията и повтарящите се негативни събития в живота ни и в рода ни.

⇒ Изграждане на самочувствие и грижа за външния вид. Осъзнато хранене и тяло- разбирате как да изглеждате добре без  диети и да бъдете  по-добра версия на себе си.

⇒ Изготвяне на личен стил –  Можете да изглеждате облечени за милиони без да имате милиони. Помагам в подбора на подходящо облекло за мъже и жени, според фигурата. Осъзнаване на силните страни и акцентиране на  тях.  През 2015 година създадох мъжки моден бранд, благодарение на който съм била жури на Мистър София 2020 година и жури на Мистър Пловдив. Избрах част от дрехите на участничките в конкурса „Мис Пловдив – България“. Участвала съм в подготовката на ревюта на бранда на Sofia Fashion Week. Стилист съм била и на над 15 клипове и филми.


Кой е треньорът?

Здравка Спасова

„Моята мисия е щастието на родителите и децата.“ По образование Здравка Спасова е магистър „Психолог на позитивизма“ и магистър „Филолог“. Сертифициран „Мотивиращ консултант“ и специалист „Позитивно родителство“ и майка. Участвала в телевизионни предавания, автор на над 50 видео уроци за позитивно родителство и уебинари. Има две висши образования и е преминала множество обучения и тренинги за повишаване на квалификацията. Преминала над 120 часа консултации и курсове за личностно развитие. 

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

⇒ сръбски

⇒ турски

60лв.

Онлайн

Изчистване
Тел. 0879353622, Мейл: zdravka_1991@abv.bg

Отзиви

3 отзива за Индивидуални консултации със Здравка Спасова

  1. letisiahranova

    Аз съм учудена направи ми голямо впечатление още на представянето. Изключително добър специалист. Промених много от мислите си а също и себе си.

  2. stu2006158008

    След консултациите осъзнах много неща. Видях много от грешките за които обвинявах другите. Имам чувството че живота ми сега започва. Препоръчвам ❤️

  3. Сара Естеван

    Имах много осъзнаване я. Препоръчвам с две ръце. Имам чувството че след консултациите живота ми започна

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!