НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Ден с Наталия

Вип-интензивна консултация

с Наталия Кобилкина

Приятели, знаете, че много пътувам до всевъзможни дестинации и следя как процедират световните треньори по личностно развитие в работата си. Практиката от последните години показва, че понякога хората могат да се сдобият с нужните сили за грандиозен скок в живота, само, ако преобърнат на 180 градуса своята парадигма за света. Едночасова консултация не е достатъчна за такава мащабна трансформация. Времето е най-ценният ресурс и ако го уплътним качествено, резултатите със сигурност няма да закъснеят.

Наблюдавах практиката на колегите ми Антъни Робинс, Мари Форлео и Робин Шарма, които прекарват цял един ден с човек. За това време създават план за живота му в близките 10 години. Едва ли съществува по-ползотворно насърчаване към възможностите за реализация, които клиентът изобщо не е забелязвал преди.

Сходни резултати виждам и в моята работа. В рамките на тренингите не мога да се посветя индивидуално по 8 часа на всеки, колкото и да се старая. Нужно е още време, за да се достигне до желания ефект.

Наталия Кобилкина
Индивидуалните консултации траят час и обикновено точно, когато стигнем до съществената част от работата, трябва да приключваме. Изисква се още време, за да навлезем в дълбочината на проблема. Разбира се, това е напълно нормално, защото хубавите неща стават бавно.

Ето и голямата новина!

Вече може да се възползваш от новата услуга - интензивна ВИП-консултация.

Какво е предимство на ВИП-консултацията и какво ще получите:

1)

Ще работите с Наталия 8 часа (от 10:00 до 18:00ч., с един час обедна почивка).

2)

Наталия ще изследва кои програми ви саботират и ще проведе индивидуални констелации с вас. В уютна обстановка ще се чувствате комфортно и спокойно и никой друг няма да разбере вашите тайни. Ще имате възможност да споделите всички проблеми, които вгорчават живота ви.

3)

Наталия ще е до вас и в реална ситуация, за да приложете на практика нещата, които обсъждате на консултацията. Например, ако имате трудности в комуникацията, ще отидете и заедно ще заговорите хора/ за онлайн ще имате постоянна видео връзка/. Ще правите домашните съвместно!

4)

Много неочаквани неща ще изникнат в процеса на трансформация и ще можете да ги отработите в този ден.

5)

Ще направите стратегия за прогрес за последващата година, като ще минете през всички сфери (физическа, психическа, финансова, сексуална, отношения, визия и т.н.). Ще се сдобиете с яснота на къде ще вървите и какво ще правите в бъдеще. Ако е необходимо Наталия ще ви придружи на фризьор, пазаруване на дрехи или на друго място, което важно за вашето развитие. /При онлайн ще имате видео връзка/

6)

Ще получите нови навици и насоки, които променят живота ви постепенно, но устойчиво.

7)

Ще повишите вашето финансово ниво, защото често хора се подценяват. С Наталия ще съставите стратегия за бизнеса ви и ще обсъдите какво трябва да промените, за да привлечете изобилието.

8)

След 3 месеца ще имате контролна среща, за да проверите как се развиват нещата. Ако се налага ще бъдат нанесени корекции в процеса на трансформация.

Какво очаквам от вас:

Да спазвате това, което ви казвам. В работата ми се ръководя изцяло от вашия интерес и благополучие, с единствената цел - да промените живота си. Важно е не се отклонявате от наставленията ми дори, ако не ви харесват много.

Да споделите искрено всичко, което чувствате и ви притеснява. Мога да гарантирам, че аз ще подходя точно по този начин. Доверието е незаобиколим фактор в процеса. Ще имаме подписано условие за конфиденциалност.

За консултацията в Лондон: да бъдете на време в уговорения час и място, с изключен телефон. Мобилният апарат ще ви трябва само, ако се налага някакво специфично упражнение.

Да имате кураж и желание за промяна. Без смелост и мотивация няма как да стигнем до трансформация.

Да носите отговорност за своите нови избори. С моите знания и умения ще ви помогна да осъзнаете много неща, но трябва да съумеете да действате в правилната посока.

Цена на ВИП-консултация за 8 часа с Наталия Кобилкина

ВИП-консултация с
Наталия Кобилкина

10000 лв
  • Цял ден терапия с Наталия – онлайн, на живо в Лондон или в София (8 часа + 1 час обедна почивка)
  • Лични констелации
  • Годишен ВИП Абонамент – достъп до всички онлайн обучения за една година на стойност 4999лв.
  • Препоръчана електронна книга на Наталия
  • Включен обяд на красиво място с Наталия (важи за консултация на живо в София или Лондон)
  • Контролна онлайн среща след 3 месеца – 30 минути с Наталия
  • 3 срещи с експерти на Наталия по 1 час /онлайн/

Изисква се предварително записване и договаряне за дата поне за 1-2 седмици предварително.

За всички въпроси, може да се свържете с natalia@natalia.bg или да се обадете на 0884 277 877