Игор Незовибатко

За контакт: Диана Дончева | тел.: 0888 816 101 | diana@natalia.bg

Игор Незовибатко

Игор Незовибатко е вече 25 години треньор на тренинги по сэксология и отношения, ораторски умения, актьор, режисьор..

Днес Игор е един от най-популярните треньори в Русия и България. Роден от майка украинка и баща руснак, той е с широко отворени очи за всичко ново и носещо красота и наслада в живота. Провежда своите тренинги в различни градове в България, Русия, Украйна, както и в държави като Испания, Индия, Германия, Франция и т.н. Провежда тренинги самостоятелно, както и съвместно с компании като Синтон, Международна Академия на Лидерство, Ораторика, Източник и др.

Като добър оратор Игор регулярно осъществява тренинги за компании, които се занимават с мрежов бизнес  като: Орифлейм, Денас, Ню Вейс, Арт-лайф, Амвей, Ламбре и т.н., както и за водещи руски компании като: МТС, Билайн, Мегафон, Лореал, Дирол Кедбери, Ферреро, Алфа-капитал, Стример, Росттелеком, J2 и т.н.

       Той е признат като „Най-добрият треньор по личностно развитие” от Международната Асоциация по развитие на личността. Той е признат гуру в областта на сексологията и тренингите, свързани с удоволствието да живееш и да имаш щастливи отношения.