5 сигурни начина да стигнеш до оргазъм

Когато правим секс, най-важното за мъжа, не e неговия оргазъм, а оргазмът на жена му. Той трябва да вижда и да усеща как от неговите  пръсти, целувки и докосвания – жената се разтапя като шоколад и става течна, топла и щастлива.

Повечето жени обаче се стягат, притесняват се, не умеят да се отпуснат и по-скоро приличат на таралеж от нерви и комплекси отколкото на течен шоколад.

Като жена и сексолог работейки повече от 15 години с жени по целия свят искам да ви дам няколко практични съвета как да се превърнете в течен шоколад с вашия любим:

 1. Изчисти детските комплекси по отношение на секса

  child1-453181

  Често на семинара СЕКСОЛОГИЯ ЗА ЖЕНИ ние правим една много красива практика. Отиваме мислено в миналото си и се представяме като малко момиче, усещаме как за първи път изпитваме сексуално удоволствие. И често в този момент ние изпитваме срам или вина, че все едно правим нещо нередно. Но тези негативните чувства блокират твоя сексуалния център и не ти позволяват да се наслаждаваш на секса. Сега затвори очи и си представи това малко момиченце срещу себе си и й кажи на глас: правилно е да обичаш тялото си и да получаваш удоволствие от секса. Ти си красива и твоето тяло е красиво. Кажи всичко друго, което би ти позволило да се отпуснеш и да получаваш удоволствие.

 1. Научи се да говориш мъдро за секса

  Тук има една специфика на семинара «Идеалната жена» ние отделяме много внимание на това как и какво да казваш на мъжете. Важно е да уцелиш точния момент, когато сте на неутрална територия – на разходка в парка, на вечеря в ресторанта. Моля ви не говорете за секс и за проблеми в леглото! Леглото е място където сме разголени и истински уязвими. Всяка дума там се възприема много по-болезнена, и дори ако казваш нещо неутрално – партньора ти го чува като обвинение или нападение. Не казвай: ти не можеш. Употребявай: аз бих искала, би ми харесвало, би ми било много приятно, възбужда ме когато… Комуникация и искреното споделяне на сексуалните нужди са супер важна част от успешния секс.

back

 1. Опознай тялото си

  Убедена съм, че ако ти имаш страстна връзка със своето тяло и ти самата умееш да се докараш да мега-оргазми, тогава ще си позволиш да имаш същото и с партньора ти. Ако ти свириш на пиано – ти по принцип умееш да свириш. Развивай тялото си. Научи се да дишаш през устата по време на секс, опознай кои части на тялото ти са най-чувствителни. Какви фантазии те възбуждат и когато правиш любов с партньора си – използвай пръстите си. Играй си с клитора, докато той прониква в теб.

 1. Поеми инициатива и бъди себе си

  Често жените са в пасивната позиция или изпитват страх да проявят себе си. А мъжете не винаги знаят какво ти харесва. Поеми инициатива за своето удоволствие. Пробвай да се качиш отгоре на партньора си и да се движиш по различни начини, давайки си време да разбереш какво точно ти харесва. Кои движения и ритми пасват на твоето тяло. Изучавай себе си и кажи на партньора: днес искам да изучавам моето тяло и моите реакции, и те моля да ми помогнеш да преоткрия себе си.

 2. Пробвай всички видове секс

  Жената може да получава 6 вида оргазъм. Клиторен, вагинален, анален, женска еякулация, маточен и енергиен оргазъм. Когато пробваш всички видове секс и различни практики, много лесно можеш да отключиш себе си.

  natalia-free-books


  ПОДАРЪК! Една техника бонус от курса «СЕКСОЛОГИЯ ЗА ЖЕНИ»

   

  Направете любовна игра с докосвания – нежен масаж, целувки. После партньорът ти да проникне с пръсти в твоята вагина и да започне леко да натиска G-точката, за да се навлажниш и после да ти каже: гали се. Ти започваш да играеш с клиторчето си, знаейки как да се доближиш до оргазма. Партньора нежно изкарва пръсти от вагината ти и с лубрикант или олио за масаж нежно отваря с пръсти твоето дупенце. Проникването в ануса отключва лимбична система и активира загубата на контрол. Когато той движи пръстите си в дупенцето ти и ти си играеш с клитора – ще стигнеш до уникален оргазъм за по-малко от 5 минути! Наслади се на този процес!

  Ако искаш да научиш повече как да изключиш главата си, как технически да се научиш да стигаш до 6 вида оргазми, как да подлудяваш мъжете в легло чрез орална любов – очаквам те в София на курс Сексология за жени или онлайн курс на запис „Сексуална терапия„.

 

new-microsoft-powerpoint-presentation-2nat

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/5-nachina-za-orgazam/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/5-nachina-za-orgazam
Twitter