НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Готова ли си да станеш ментор? Искаш ли да промениш живота си и този на много хора?

Да си експерт по личностно развитие е благословия, но и огромна отговорност. Няма да е пресилено, ако го сравним с труда, който началният учител полага, за да научи първолаците да четат и да пишат. За да спечелиш доверието на хората и да им помогнеш да се трансформират към по-добрата си версия, трябва първо ти да усвоиш сериозен арсенал от знания и умения.

Ако си убедена, че твоята мисия е да наставляваш по пътя на промяната, то ти си на правилното място.

Всичко, което е нужно да научиш, е събрано в моята менторска програма. Тя е вълнуващо пътешествие и ако имаш куража да надградиш себе си, бъди сигурна, че те очаква невероятно приключение.

Какво включва пътят?

Първата стъпка е – да бъдеш женски коуч

Невъзможно е да станеш женски коуч без да бъдеш осъзната жена. Ето защо първо трябва да изградиш здрава връзка със самата себе си. Когато откриеш, че изворът на вдъхновението се намира в теб, вече можеш да се впуснеш в създаване на отношения с другите. Ще ти помогна да отвориш сърцето си към метаморфоза, която ще ти донесе щастие. След това новите идеи и интересни проекти сами ще изплуват в съзнанието ти. Ще видиш как с лекота ще привлечеш неща, за които дори не си подозирала, че може да ти се случат. Толкова е вълнуващо, когато разбереш как сама можеш да управляваш съдбата си, вместо да разчиташ на късмета или случайности!

Не се колебай да послушаш вътрешния си глас и да превърнеш призванието си в професия. Ще получиш уникални практики, които ще ти помогнат да положиш здрави основи на обучението си за ментор.
Няма повод за притеснения, ако си мотивирана да усвоиш необходимото за женски коуч. Разбира се, ще трябва да се потрудиш, да изпълняваш домашни и се упражняваш. Вложеното време и енергия ще ти се върне многократно. Ще разбереш това скоро, когато започнеш да се чувстваш като добра фея, която твори чудеса в живота на хората.

Системата “ГЕЙШИ” е втората стъпка от приключението.

пакет гейши

Нейната първа функция е да навлезе на по-дълбоко в твоя вътрешен свят, чрез „ГЕЙШИ 1“ и да коригира личните ти травми. Това е задължително изпитание за усъвършенстването ти. Ще ти помогне да изградиш щит срещу клиенти, които натискат бутони на емоционални мини, загнездили се в съзнанието ти. Чрез системата „ГЕЙШИ“ ще се сбогуваш със стари болки и рани от миналото.
Това е шанс да започнеш на чисто, настройвайки енергията си на вибрация за чудеса. Ще научиш как да внасяш светлина в живота на околните и да постигаш целите си, уповавайки се на своята женственост.

След като достигнеш тази честота на осъзнаване следва гмуркане в още по-дълбоките недра на усъвършенстването – „ГЕЙШИ 2“. Фокусът се измества към това да се научиш да бъдеш терапевт на себе си.

Ще разбереш причините за своите психологически травми и как да излезеш от омагьосания кръг на повтарящи се ситуации. Усвояването на ефективни навици ще бъде твоя трамплин към новия етап в развитието ти.

Когато станеш уверена в себе си неминуемо ще повишиш самочувствието си. От тук насетне просто се наслаждавай на своята вътрешна сила, която може да отключи всяка врата.
Последният етап от системата – „ГЕЙШИ 3“ е насочена към повишаване на женската ти ценност. Ще получиш практики за баланс на тялото, душата и ума, които ще помогнат да станеш мъдра и успяваща.

Наталия Кобилкина

Третата стъпка от пътуването е Академията за треньори

Това е повратна крачка в преобразяването от женски коуч към експерт по личностно развитие. Обучението ще ти помогне да развиеш личните си качества и да придобиеш набор от професионални техники за ползотворна работа с клиентите.


Пред теб ще се открие безграничен пътеводител за създаване на собствени курсове и увличане на възможно най-много клиенти. Комуникацията с хората е изкуство и без нейното овладяване е невъзможно да продължиш напред. Ще разбереш как да ръководиш групи от 5 до 1000 човека и да задържаш вниманието им.

Това е твоят шанс да станеш завършена личност и да практикуваш нещо стойностно. Да помагаш на хората е божествена мисия и ще видиш как Вселената умее да ти се отплаща за доброто, което вършиш.

Не на последно място – доходите като треньор са неограничени и зависят единствено от твоята амбиция и хъс.

Четвъртата стъпка от пътя е Академия по констелации

Финалното ниво е истинско предизвикателство и може да се възприема като вълшебната пръчица, с която приказката фея твори чудеса. В обучението ще овладееш изкуството на констелациите. Те са незаменим инструмент в моята работа и резултатите от тях се виждат моментално.
Чрез констелации се прекъсва връзката със зависимости, слага се край на дълбоки семейни трагедии и се повишава енергията за привличане на правилния партньор. Те са шанс за сбъдване на мечтата за рожба при хора с репродуктивни проблеми и ориентир за тези, които не могат да намерят своето място под слънцето.

В курса се овладява умението за влизане в енергийното поле на група или индивид. Придобитите знания затварят цикъла на това да си ментор.

След успешно преминаване през тези ЧЕТИРИ СТЪПКИ, ще получиш сертификат за новата роля в Живота си – тази на МЕНТОР!

Школата за ментори е възможността да промениш живота си. Знанията, които ще получиш, ще ти помогнат да се реализираш като експерт по личностно развитие, без значение в коя точка на света се намираш. След взeмане на сертификат и изпълнение на всички домашни от курса, успехът ще те следва като сянка. 

Каква е гаранцията, че ще просперираш?

Ако не се сдобиеш с нито един клиент – ще ти върна сумата, която си вложила в обучението.

ШКОЛА ЗА МЕНТОРИ

Школа за Ментори включва 57 часа обучение.
5194лв
2995 лв
 • Маратон "Гейша 1 - ново начало" - 6 лекции по 1 час (стойност 199лв) - на запис
 • Маратон "Гейша 2 - нова реалност" - 6 лекции по 1 час (стойност 199лв) - на запис
 • Маратон "Гейша 3 - Как да имаш висока женска ценност" - 6 лекции по 1 час (стойност 199лв) - на запис
 • Аз съм женски коуч - 8 модула + Подарък (стойност 1299лв 799лв) - на запис
 • Академия за треньори - 9 модула (стойност 1299лв 999лв) - на запис
 • Академия по констелации - 1 ниво (стойност 1499лв) - на запис
 • Вайбър група за подкрепа
 • Месечна среща с Наталия, където може да задавате вашите въпроси
 • Асистент, който да те води през процеса
 • Сертификат

Код за отстъпка в размер на 399лв. - за тези, които имат в профила си вече закупен един от следните:

 • Академия /треньори, констелации или женски коуч/
 • Пакет Гейши 1, 2, 3

Моля, свържете се с нас за кода!

Сертифицирано обучение - CPD

Успешното завършване на Школата за Ментори ви дава възможността да получите акредитиран сертификат за професионално развитие CPD. Този сертификат е признат в цяла Европа, САЩ, Канада, Сингапур и от всяка институция. За вас това означава, че ще придобиете широк набор от умения и познания в различни области.
През курса ще изучите разнообразни психологически подходи, включително семейни констелации и практики в невролингвистичното програмиране (NLP). Ще се запознаете с провокативна психотерапия и ще развиете бизнес и лидерски умения. Това ще ви помогне да се освободите от ограниченията и да построите основите на вашата успешна кариера.
Завършването на Школата за Ментори представлява възможността да се докоснете до много сърца и животи. Сертификатът, който ще получите, е входна врата към вашия успех и ви дава възможност да помагате на другите в тяхната личностна и професионална трансформация.
Не пропускайте тази невероятна възможност да се развивате и да създавате положителна промяна в света около вас. Включете се в Школата за Ментори и започнете вашето пътуване към постигане на целите и изпълнение на вашите мечти.

Ето какво казват хора, преминали академиите:

Йорданка Савова
Прочетете повече
На мен Маратон Гейши ми се отрази като пробуждане от дълбок сън и осъзнаване. Всичко за което говори Наталия вътрешно си го знаех, но пренебрегвах. Когато чуеш отговорите на въпросите от професионалист и човек, който не спира да изучава психиката и поведението на хората, това е като да общуваш с мъдрец. Най-голямата промяна при мен е, че придобих увереност, която досега ми липсваше Имам още много над какво да работя, но съм сигурна, че това беше първата и най-важна стъпка към положителната промяна за мен. Ще направя всичко възможно да поставям себе си и нуждите си на първо място, тъй като за мен това беше досега изключително трудно, но след маратона някак си стана нещо съвсем нормално и по-лесно. Благодаря на Наталия, че развива това, което умее и помага на хората да се събудят.
Анка Ангелова
Прочетете повече
Осъзнах, че нося огромен товар от родителите си, но все очаквах те да се променят, за да съм и аз спокойна. Правех компромиси с надеждата, че ще се осъзнаят и ще имат по мъдро отношение към нещата. Разбрах че се заблуждавам и реших да се разгранича от тях, макар това да ми струва усилия и болка. Надявам се да имам сили да устоя и да не се връщам към старото положение поради чувство на вина.
Елена Китанова – Сундари
Прочетете повече
Академията за треньори беше един много интензивен процес за мен. Толкова много практики, толкова много домашни, наистина свършихме много работа! Разбира се нещо толкова интензивно може да внесе голям стрес в живота! Беше трудно, беше и голямо предизвикателство, особено накрая, когато подготвихме своите първи семинари и трябваше да говорим пред толкова хора. После гледах видеото и се чудех на себе си как съм могла да го направя – да се изправя пред толкова хора и да водя семинар. С 0% опит. За мен това е големият талант на Наталия – тя наистина умее да те извади извън зоната ти на комфорт и да те накара да скочиш в непознатото! (дори ще те бутне, ако трябва, но няма да те остави да циклиш в страха.) Лично за мен беше и първият ми задълбочен поглед навътре, може би първият път, когато наистина се ангажирах за дълъг период от време да работя по себе си (преди това беше: семинарче тук, семинарче там). Така че нивото на ангажираност определено дава дълбочина и интензитет на изживяването. И съответно трансформацията след това е по-голяма.
Петя
Прочетете повече
Прекрасни Наталия, Диана и целият ви страхотен екип! Безкрайно благодаря за възможността, която ми беше предоставена да участвам в „Аз съм женски коуч“. Благодаря за удовлетворението и щастието, което изпитах, минавайки през всички модули на обучението. Наскоро споделих с Елена Малева, колко е хубаво усещането, когато дълги години си страдал, лутал си се, потъвал си в тъга, задавал си си въпроси, чиито отговори са липсвали и накрая просто проглеждаш…. И всичко си идва на мястото. Благодаря ви сърдечно, за това, че имах възможността да открия отговори на въпроси, които съм търсила през целия си живот. И въпреки, че дълбоко в мен някъде отговорите стояха позабравени и заринати, вашият труд и отдаденост ми помогнаха всичко това да изплува на повърхността с такава лекота… Пиша и сълзи от радост напират в очите ми… не намирам достатъчно силни думи, с които да изкажа благодарността си към всички вас, прекрасни хора❤️ Бъдете живи и здрави, всички вие и вашите семейства!
Предишна
Следваща
Цветомира Митева
Прочетете повече
Скъпа Наталия, поздравления за теб и екипът! Първо прекрасна компенсация направихте за този курс, благодаря! Вече почти година ви следвам, правя ваши маратони, онлайн обучения и т. н. С някои сбъднах мечти, придобих пари и постигнах цели (завърших образование в нова за мен сфера), с други придобих смелост и рискувах, излизах от зоната си на комфорт. Отказах се от вреден навик и то с лекота. Ти ме вдъхнови да изследвам себе си. Всеки път след твое обучение или маратон, осъзнавам колко много работа с мен самата ме чака. Напуснах старата си работа (в сферата на здравеопазването се грижех за физическото здраве на хората) и започвам да правя и да работя това, което ми харесва (да се грижа за емоционалното и душевно здраве на хората). Започнах да се упражнявам и с констелации и установих, че поне базовите ми се отдават. Открихме с хората, с които работих много неща, които те при предишни констелации не са откривали за себе си. И беше много вълнуващо. Разбира се имам още какво ново да науча за да продължа напред. Гледам базовите уроци отново и отново и всеки път откривам все нови неща, а уж записите са все същите. 😊 Много бих искала да те видя на живо във Виена и да усетя твоята енергия, но и да запиша следващо ниво на Академия по констелации, както и Академия за треньори. Тъй като сега започвам новата си работа, а и ти ми даде и едно предизвикателство (в "Аз мога") 3 месеца да си наложа да не харча излишно освен за най-необходимото, ще се наложи да избирам и да се лиша от някоя от тези три възможности. За това много бих се радвала, ако точно аз съм избраната да получа подаръка, за който спомена в Академия по констелации, а именно второ ниво на Академия по констелации. Стискам си палци, а на теб и екипът ти пожелавам да продължавате да ни вдъхновявате да растем и да се развиваме заедно с вас! Успех! 🍀❤️💶Прекрасни сте! 🤗🤗🤗

За Информация:

☏ тел.: 0897 602 108 | sales@natalia.bg