НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

ШКОЛА ЗА

МЕНТОРИ

За да станеш експерт в това другите да ти се доверят и да хванат ръката ти, за да ги съпътстваш по пътя към ПРОМЯНАТА, е нужно преди това ТИ самия да разшириш своите знания, да доразвиеш своите умения, стъпка, която вече СИ предприела! Всичко, което ТИ Е НУЖНО, са знания и умения, които трудно биха били събрани в един курс. Но аз намерих начин да ги събера на едно място, в подготвителни курсове за навлизане в сферата на менторството!

Да си представим, че това е пътеката на ТВОЕТО ПЪТЕШЕСТВИЕ, по която има различни пътни знаци – спираш, за да разгледаш, преди да продължиш пътуването си.

Ето какво включва Пътят:

Аз съм женски коуч

Това е ПЪРВАТА СТЪПКА от Пътя към това да станеш експерт! Да си коуч означава да си наясно КОЯ СИ, КАКВО ИСКАШ, ДА СЪЗДАДЕШ НА ПЪРВО МЯСТО ОТНОШЕНИЯ със самата себе си и от тази точка да изграждаш отношения с другите. Да знаеш, че носиш в сърцето си, желанието да помагаш на другите. Да си наясно, че следваш своето предназначение, реализираш се и се чувстваш щастлива. Да си убедена, че САМО ТАКА, помагаш и другите да постигнат щастието!

Системата "ГЕЙШИ"

Това е ВТОРАТА СТЪПКА от Пътя! Тя е задължителна, защото без да преминеш и да станеш Гейша, ще влизаш в отношения с другите през призмата на твоите травми и вместо да помагаш на другите по техния Път, ТИ ще привличаш клиенти, които ще натискат ТВОИТЕ БУТОНИ, за да решиш Своите травми. Така няма да си полезна на тях. ГЕЙШИ ще ти позволи да изчистиш Живота си от старото, от болката, от миналото, ЗА ДА ЗАПОЧНЕШ НА ЧИСТО!

Академия за треньори

Това е ТРЕТАТА СТЪПКА от Пътя! В Академия за Треньори вече с ясно очертани граници до къде си ТИ, какво искаш и какво можеш да дадеш на другите, надграждаш всичко усвоено в „Аз съм женски коуч“, за да навлезеш в света на индустрията. Това е мястото, на което вече учиш, че твоята лична харизма влияе на динамиката на процеса, че всяка дума има сила, че да умееш да говориш пред хора е важно, за да те последват по Пътя!

Академия по констелации I

Това е ЧЕТВЪРТАТА СТЪПКА.  Тук ще овладеете изкуството на констелациите, които са незаменим инструмент в моята работа и резултатите се виждат веднага! Овладява се умението да се усети и навлезе в енергийното поле на група или индивид, лекуване на семейни проблеми, възстановяване на баланса. Тази четвърта стъпка затваря цикъла на това ДА СИ МЕНТОР!

След успешно преминаване през тези ЧЕТИРИ СТЪПКИ, ще получиш сертификат за новата роля в Живота си – тази на МЕНТОР!

ШКОЛА ЗА МЕНТОРИ

Школа за Ментори включва 57 часа обучение.
4546лв
999 лв
  • Аз съм женски коуч - 8 модула + Подарък (стойност 1450лв 599лв) - на запис
  • Маратон "Гейша 1 - ново начало" - 6 лекции по 1 час (стойност 199лв 99лв) - на запис
  • Маратон "Гейша 2 - нова реалност" - 6 лекции по 1 час (стойност 199лв 99лв) - на запис
  • Академия за треньори - 9 модула (стойност 1699лв 799лв) - на запис
  • Академия по констелации - 1 ниво (стойност 999лв 699лв) - старт 31 януари 2023
  • Сертификат след положен изпит
  • Достъп до записите - 200 дни

Ето какво казват хора, преминали академиите:

Нина Кавалджиева
Прочетете повече
Супер. Аз разбрах много за отношенията в семейството. Прилагам и на клиенти наученото.
Цветина Матеева
Прочетете повече
Знанията, които вече имах за констелации се разшириха и ми помагат да използвам нов подход. Това ми помогна много.
Екатерина Захариева
Прочетете повече
Положително, като събуди в мен много въпроси, които искам да изясня.
Снежана Господинова
Прочетете повече
Отдавна не заинтригуваха констелациите, много неща ми се изясниха за семейната система и законите в нея благодарение на чудесното преподаване на Наталка и Галя. Мисля да продължа със следващото ниво.
Деница Стефанова
Прочетете повече
Усещането ми е, че открих нещо, което съм търсила цял живот. Усещам се по-уверена, по-спокойна и щастлива. Получих вдъхновение, започнах да мечтая, да искам и да получавам.
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Невероятен метод! Очарована съм и благодарна, 1во за мен и моето вемейство и 2ро за бъдещите ми клиенти, които ще лекувам чрез този прекрасен метод. Изключително ефективен! Вече имам отзиви от моите клиенти, чийто живот се подобрява!
Предишна
Следваща
Цветомира Митева
Прочетете повече
Скъпа Наталия, поздравления за теб и екипът! Първо прекрасна компенсация направихте за този курс, благодаря! Вече почти година ви следвам, правя ваши маратони, онлайн обучения и т. н. С някои сбъднах мечти, придобих пари и постигнах цели (завърших образование в нова за мен сфера), с други придобих смелост и рискувах, излизах от зоната си на комфорт. Отказах се от вреден навик и то с лекота. Ти ме вдъхнови да изследвам себе си. Всеки път след твое обучение или маратон, осъзнавам колко много работа с мен самата ме чака. Напуснах старата си работа (в сферата на здравеопазването се грижех за физическото здраве на хората) и започвам да правя и да работя това, което ми харесва (да се грижа за емоционалното и душевно здраве на хората). Започнах да се упражнявам и с констелации и установих, че поне базовите ми се отдават. Открихме с хората, с които работих много неща, които те при предишни констелации не са откривали за себе си. И беше много вълнуващо. Разбира се имам още какво ново да науча за да продължа напред. Гледам базовите уроци отново и отново и всеки път откривам все нови неща, а уж записите са все същите. 😊 Много бих искала да те видя на живо във Виена и да усетя твоята енергия, но и да запиша следващо ниво на Академия по констелации, както и Академия за треньори. Тъй като сега започвам новата си работа, а и ти ми даде и едно предизвикателство (в "Аз мога") 3 месеца да си наложа да не харча излишно освен за най-необходимото, ще се наложи да избирам и да се лиша от някоя от тези три възможности. За това много бих се радвала, ако точно аз съм избраната да получа подаръка, за който спомена в Академия по констелации, а именно второ ниво на Академия по констелации. Стискам си палци, а на теб и екипът ти пожелавам да продължавате да ни вдъхновявате да растем и да се развиваме заедно с вас! Успех! 🍀❤️💶Прекрасни сте! 🤗🤗🤗

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg