Как да имаме “женско щастие”?

Дали щастливата жена е мит или реалност?

Защо едни жени страдат, а други живеят като богини или принцеси?

Какво ни пречи да имаме женско щастие и как да го придобием?

Опиши какво за теб значи щастлива жена, какви качества има и как живее тя, преди да прочетеш тази статия.

Щастието за всяка една от нас е индивидуално. За една жена е щастие да има няколко деца и да се грижи за тях, без да работи. За друга – да има силни секс преживявания и романтика. За трета е нещо друго. Щастието изцяло зависи от нашите ценности. Когато нашите ценности са задоволени – ние сме щастливи. Когато не са – ние страдаме.

Затова е важно да знаете своите ценности, защото те са пътят към вашето щастие!

Независимо, че пътят е различен, забелязвам, че щастливите хора имат едни и същи качества.

Какви качества има щастливата жена?

Първото, което забелязвам при всички щастливи жени, е едно уникално изълчване на спокойствие и смирение (от думата“мир”- тя е в мир със себе си и Вселената). При щастливите хора няма напрежение. Те знаят, че в момента се случва най-доброто и че всичко идва навреме.

Упражнение: Направи анализ на своя живот. Спомни си определени случки, когато ти си искала нещата да станат по-бързо или по определен начин, но те не са станали точно така. Осъзнай как след време си разбрала, че точно както са се случили нещата, е било най-правилното за теб.

Второ, те лесно матереализират своите желания.

Те живеят в потока на любовта и изобилието. Дори и само да си пожелаят нещо, и то се случва.

Упражнение: Запитай се: Душа моя, какво искаш? – и чуй отговора. След това направи това, което си получила в отговор сама за себе си или помоли някой да го направи за теб.

Ще дам един пример: един ден настинах силно и попитах душата си какво иска. Тя каза мляко с царевично мюсли (принципно не ям такава храна, но го направих). Веднага след това се почувствах много по-добре.

Трето, те са меки и женствени. Тези жени умеят да “чуруликат като славеи”. Цялата им енергия се прелива от едно състояние в друго. Те не бързат, но идват точно навреме. Никога не съм чувала да викат, защото не им се налага. Хората и без това искат да правят неща за нея.

Упражнение: Запиши се на диктофон как общуваш с хората. Чуй своите интонации, дали използваш нежни думи… След това послушай шумоленето на някой ручей поне за 15-20 минути. Слей се с неговата енергия и пробвай да говориш с хората със същата вибрация като използваш нежни и умалителни думи. Прави го поне в рамките на един месец.

Четвърто, тя истински почита своите родители и предци. Често казвам, че не е възможно да имаме пълно щастие, докато не приемем своите корени.

Упражнение: Напиши всички качества, които харесваш и не харесваш в майка си и баща си. Провери дали ги имаш и в себе си. За всеки случай прочети изброените качества на хора, които те познават добре и ги попитай дали според тях ти също ги притежаваш. Негативните качества ги обърни в позитивни. Например, майка ми е егоистична – обича себе си; винаги е недоволна – отстоява себе си. Направи това и за баща си. Вътрешно или на глас – кажи им за своите чувства.

Пето, тя прощава и приема себе си.

Упражнение: Напиши списък какво не харесваш в себе си – качества, действия, постъпки и после си кажи: аз си прощавам и приемам себе си точно заради тези неща, и забележи как ще се почувстваш.

Шесто, умеят да запазват високата вибрация. Висока вибрация означава през цялото време да имаш чувство на радост, благодарност, приемане, уважение към другите.

Упражение: Развий като навик да забелязваш само хубавите неща и да благодариш на Вселената и околните поне по 10-20 пъти на ден.

Ако искаш да развиеш женската си енергия и да можеш да преживяваш себе си като нежно момиче, страстна любовница, муза за мъжете и жена, която създава щастливо семейство – заповядай на тренинга “Щастлива жена (Гейши-1)”. А за нашите гейши – “Гейши-2 или как да развиете женската си енергия”.

Хубаво е да бъдеш жена, а да бъдеш щастлива жена е още по-хубаво!

С най-добри пожелания,
Наталия Кобилкина – сексолог, семеен терапевт

 

Как да станеш жена с висока вибрация, която материализира всяко свое желание:

Natalia-Kobilkina2443-1

ВИЖ ПОВЕЧЕ ТУК!

 

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/kak-da-imame-jensko-shtastie/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/kak-da-imame-jensko-shtastie
Twitter