НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Алина Младенова

Индивидуални консултации с Алина Младенова

(4 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Консултации

⇒ Взаимоотношенията между хората ( партньор, работа, деца, родители);

⇒ Разводът –  преди и след и всъщност разводът решение ли е?;

⇒ Защо привличам еднакви партньори или аз не съм наред?

⇒ Как да привлечем изобилие в живота си и сбъдване на желания?


Кой е треньорът?

Алина Младенова

Казвам се Алина Младенова и съм на 35 години. През 2010 г. Завърших Стопанско управление във ВУ ”Земеделски колеж“ в гр. В. Търново и още тогава знаех, че няма да работя това, за което съм учила! От малка обичам да слушам историята за живота на хората . През 2018 г. преминах през трансформиращото обучение “Академия за треньори” на Наталия Кобилкина и от този момент приех като моя мисия това да помагам на хората да вкарат живота си в синхрон със себе си  или себе си да…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ Български

⇒ Турски

69лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Отзиви

4 отзива за Индивидуални консултации с Алина Младенова

 1. keteva

  Бих искала да поздравя Алина! Тя е изключително достъпен професионалист, дава всичко от себе си, много отдадена и най-важното за мен е това, че илюстрираше всичко с примери!

 2. Gergana Slavcheva

  Искам да изкажа своите благодарности на Алина за направената безплатна консултация, която от 15 мин неусетно премина в няколко пъти по 15. Тя с лекота усещаше проблемите ми и ме предразполагаше да ги споделя и да ги погледна по друг начин. Даде ми полезни насоки и практика, която ми помогна да осъзная ограничаващите вярвания в които се бях „вкопчила“ и които ми пречат да следвам мечтите си. Благодаря много! Препоръчвам горещо!

 3. Мирослава Ганчева

  Алина, ти си прекрасна! Ти си ведра и иснински отдедена на мисията да помагаш на хората. Само за една безплатна консултация
  ти успя така да разчетеш моята матрица на успеха, че да успокоиш вечно търсещата ми и неспокойна душа. Даде ми отправна точка за бъдещи действия и придаде смисъл на нещата, които ми се случват. Бог с теб! Благодаря ти!

 4. Елица Матеева

  Алина е чудесна! На консултацията, която направих с нея осъзнах много неща, които до тогава бяха скрити за мен. Благодарение на нея започнах по-смело да вървя напред към своята промяна. Благодаря!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!