ТЕСТ: Кучка ли си?

Каква е вашата първа реакция, когато чуете думата «кучка»?
Това е противоположното на добро момиче и предполагам вече си видяла, че добрите момичета често остават сами в ролята на жертва.
Нека да видим дали си кучка и ако не какво ти липсва за това.
Прочети дали си съгласна с тези изречения и дали са валидни за теб. Ако си съгласна отговори с «да», ако това е много далече от теб, отговори с «не».

Преброй ги и виж резултата:

 1. Кучката знае какво иска и с лекота го получава.

   Тя е дисциплинирана и организирана. Гугъл календар е нейният верен приятел, защото няма друг шанс да постигне всичките си амбиции за толкова кратък период от време. Тя планира всичко за напред и умее да бъде точна и коректна. Умее да делегира и често има свой бизнес, по простата причина, че тя трудно се подчинява на шефове, особено, ако те са под нейното ниво. 18

 2. Кучката обича себе си и точно затова дава любов и на другите

  Тя може да бъде нежна и любяща, защото тя дава не от позицията на жертва, а от позицията на любовта. Тя умее да влиза под кожата и може да е толкова грижовна, колкото никой друг.

 3. Тя умее да се защитава.

  Не иска чуждото, но ако някой я нападне ще се бори като лъвица. Не ви препоръчвам да я наранявате, ще си платите тройно. Наказание за несправедливост е доста присъщо за нея.

 4. От другата страна тя е великодушна и има сила да види цялата картинка, а не само фрагмент, затова тя не съди никой и не иска да я съдят.

  Честно казано, дори и да я съдите, не и пука много. Важното е тя самата да бъде с чиста съвест, а тя носи отговорност за това много добре.

 5. Тя има висок стандарт на живот и работи за този стандарт по всички възможни начини.

  Тя знае, че може би има и други животи и прераждания, но иска в този момент да се чувства щастлива, да живее на 100% в настоящото. Тя обича парите и умее да ги управлява. Тя може да помага и да подкрепя идеите, в които вярва, но е важно да бъде оценена за това, което прави. За нея е важно даването и получаването да бъдат равностойни във всички сфери в живота й.тайните на успеха

 6. Тя прощава и приема слабата човешка природа, но помни кой и как я е наранил.

  Не повтаря същата грешка и няма да позволи второ предателство. Един път й стига, за да спре отношенията. И по-скоро тя ще загуби човека, отколкото да върви срещу себе си и своите принципи.

 7. Тя има своите правила и лесно ги заявява пред другите.

  Очаква, че ако искаш да си до нея те трябва да се спазват. Който не иска да живее по правилата й, нека да си търси друга кучка. Тя умее да уважава правилата на другите, ако те имат логическо основание и са подходящи за нея.

 8. Тя е честна със себе си и другите, това е много важно за нея.

  Тя казва ясно какво иска, какво може и какво да получи в замяна.

 9.  Тя цени времето и енергията си.

  Тя няма да губи своето време за глупави приятелки или неподходящи мъже. Тя няма да играе ролята на спасител и да слуша как другите се правят на жертви пред нея. Тя няма време и търпение за тези глупости. Всяка минута в нейния живот е ценна.

 10.  Тя е сексуална, дива любовница и легендарна съпруга, може да последва любимия и в ада.

  Тя става абсолютно моногамна в момента, в който намери своя партньор. Дотогава може да се забавлява и с много мъже едновременно, да ги използва изцяло за своите интереси. Но да не забравяме, че тя не осъжда никой и не позволява и на другите подобно отношение към нея.

   РЕЗУЛТАТИ:

  Ако имаш повече от 8 отговора «да» – честито! Явно ти си вече обожавана и много подкрепяна жена, върви напред с високо двигната глава.

  Между 8 и 6 отговора «да» – на правилния път си и скоро нещата ще започнат да се случват. Продължавай в същия дух.

  Под 6 – ситуацията не е много добра! Спешно се запиши на семинара за кучки и започни да вярваш в себе си! Напиши своите 100 най-силни качества и отстоявай себе си, дори и в най-трудните моменти.

  Ако искаш наистина да се научиш да си кучка и да си обожавана и желана от любимия си, да имаш работата на мечтите си, да бъдеш легендарна жена – добре дошла на Училище за кучки на живо или на уебинар.

  Може и да поръчате новата ни книга “33 деня до мечтата”.

 

 

Колко полезна беше тази статия за Вас?

Кликнете на сърчицето, за да гласувате!

Рейтинг: / 5. Брой гласове:

Благодаря Ви, че гласувахте!

Моля дайте ни обратна връзка!

Сподели Статията в Социалните мрежи:
Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/test-kucka-li-si/
Twitter


Facebook
Google+
https://natalia.bg/HWA/test-kucka-li-si
Twitter