НЕ сте вписани в акаунт. Вход?


Натална (Рождена) карта

Анализа на Наталната карта е възможен чрез деня, мястото и точния час на раждане. Ако часа на раждане не е точен е необходимо да се направи Ректификация, т.е. да се установи чрез събития от вашия живот точния час на вашето раждане. Анализа на рождената ви дата дава информацияза вашата личност  и характер, заложби и дадености, възможните сфери за професионална реализация,здраве, личен живот, брак, деца. Дава представа за основните събития, възможностите и препятствията по време на вашето развитие.

За изготвянето на един Рожден Хороскоп е необходимо да предоставите дата на раждане /ден, месец, година/, място на раждане /държава, град/, точен час на раждане и три имена по рождение.

Рождената (Натална) карта  се изготвя за 10 работни дни

 ЦЕНА НА УСЛУГАТА – 180 ЛЕВА 100лв

ВТОРИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ – 80 ЛЕВА

ВРЕМЕТРАЕНЕ – 90 МИН.


Ректификация – определяне точния час на раждане.

Ако не знаете вашият точен час на раждане не е възможно да се изготви коректна Рождената(Натална)карта и да  се направи астрологична прогноза, докато не се установи точния час чрез богатия арсенал от техники, с които  Астрологията разполага.Имено Ректификацията помага да се определи точния час на раждане, който се установява чрез събития, които са се случили във вашия живот.

Добре е при първоначално посещение при астролог да се направи Ректификация, за да се установи часът на раждане.

ЦЕНА НА УСЛУГАТА – 72 ЛЕВА

ВРЕМЕТРАЕНЕ – 30 МИН.


Слънчева революция (Годишен Хороскоп)

Всяка година  може да се възползвате от Слънчевата революция, която в зависимост от мястото на посрещане на вашият рожден ден, може да промени асцендента си, да засили дадени събития и сфери, които да ви вълнуват през годината или да намали влиянието на неприятните аспекти. Годишният хороскоп е от рождени ден до рожден ден. Тази техника набира все повече популярност и е с  доказан ефект.

За да посрещнете рождения си ден на подходящото място е необходимо да заявите  изготвянето на  Слънчевата революция 2 месеца предварително.

Изготвяне на Слънчева революция – 10 работни дни

ЦЕНА – 145 ЛЕВА

ВРЕМЕТРАЕНЕ – 60 МИН.ХОРАРНА АСТРОЛОГИЯ

Хорарната астрология дава възможност да получите отговор на конкретен въпрос,без да е необходимода се анализира вашата Натална карта.

Отговорът може да получите чрез Viber, Skype  или на запис в рамките на десет работни дни.

ЦЕНА- 36 ЛЕВА НА ВЪПРОС

ВРЕМЕТРАЕНЕ – 30 МИН.


СИНАСТРИЯ

Синастрията представлява анализ  на партьорски взаимоотношения от различен тип между двама и повече души, независимо дали са мъж-жена, родител-дете, брат-сестра, бизнес партньорства. Тя помага при подбора наслужители и партньори във вашия бизнес. Дава информация за  сходствата, отношенията и развитието на даденото партньорство. Анализът, изготвен от професионален астролог може да помогне да избегнете бъдещи проблеми  с вашия партньор, както и дали това е правилният бизнес партньор за вас.

За изготвянето му са необходими данни за всички партньори, които участват в синастрията. В случай, че не знаете точен час на вашият партньор се изготвя синастрия с методите на нумерологията.

Синанстрията се изготвя за 10 работни дни

 ЦЕНА 72 ЛЕВА 

/посочената цена е за до трима души/

ВРЕМЕТРАЕНЕ – 30 МИН.


БИЗНЕС АСТРОЛОГИЯ

Засяга въпросите от кога и къде да регистрирате фирмата, кое е подходящото име до кога е най-благоприятното време за сключване на договори, взимане на кредит и т.н., както и кой е подходящ да работи във вашия екип. Бизнес астрологията изследва развитието на фирмата, етапите през които минава, благополучни дати,  дава ясна представя за лоялността на служителите и техните качества  както и на бизнес партньорите

В зависимост от вашите нужди цената на тази услуга е следната:

В зависимост от вашите нужди цената на тази услуга е следната:


ЕЛЕКЦИЯ

Елекцията е избор на най-подходящия момент за започване на дадено начинание, за подписване на договор, избор на дата на сватба, за покупка на автомобил или жилище, за финансиране, за стартиране на бизнес, за лечение.Можете да узнаете кога е най-подходящия ден и час за провеждане на бизнес разговор, за откриване на магазин, за регистрация на фирма и др.
При избор на дата за сватба или раждане/при секцио/ ви се дава възможност сами да определите датата на събитието, като разгледате препоръчаните подходящи дати за вас. За ваше улеснение ви се предоставят два-три варианта, които описват тенденциите, сферите за развитие, заложбите и т.н.

ЦЕНА ЗА ИЗБОР НА ДАТА ЗА ОПРЕДЕЛЕНО СЪБИТИЕ – 60 ЛЕВА
ИЗБОР НА ДАТА ЗА СВАТБА ИЛИ РАЖДАНЕ – 120 ЛЕВА

/Времетраене – 30 мин./


ДЕТСКИ ХОРОСКОП

Колебаете се дали сте направили правилният избор за вашето дете? Не се колебайте, детският хороскоп ще ви помогне да разберете какви са талантите на вашето дете, по какъв начин вие да спомогнете, за да развие потенциала си, ще получите светлина върху перспективите и дейностите, подходящи за неговото развитие и на коя сфера да се наблегне, за да реализира заложбите си.

ДЕТСКИ ХОРОСКОП СЕ ИЗГОТВЯ ЗА 10 РАБОТНИ ДНИ

ЦЕНА-  120 ЛЕВА

Времетраене – 60 мин.


Избор на Име

Знаете, че вибрацията на името влияе върху вашето развитие, определя през какви етапи ще преминете и коя е сферата на развитието ви. За избор на име, вие трябва да предоставите имената, на които сте се спрели, за да се направи анализ на имената, след което да имате възможността да  изберете правилното име за вашето дете или фирма.

!При избор на име на дете е добре да се знае датата на раждане, за да има синхрон между вибрациите, определящи характера и неговото по нататъшно развитие.

Цена на услугата – 24 лева на име

Времетраене – 30 мин.

Важно!!! Астрологът не носи отговорност за неточни и некоректни данни, посочени от клиента.
Добре е при първо посещение при астролог да ви се направи Ректификация, за да се избегне разминаване в предоставената услуга и последващи разочарования.

КОНСУЛТАЦИИТЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ПО СЛЕДНИЯ НАЧИН:

Консултациите се осъществяват онлайн (Skype или Viber) или на живо в офиса ни в София всеки вторник, сряда и четвъртък от 9:00 до 19:00. 

Изисква се записване поне седмица предварително.

За записване:
Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg