НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

МАРИАНА ФИЛЕВА

Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

(16 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


Сфери на консултация и помощ:

⇒ развитие на личността;

⇒ освобождаване от емоционални зависимости;

⇒ развитие на хармонични отношения;

⇒ как да управляваш себе си.


Кой е треньорът?

Мариана Флоренци

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПEВТ, КОНСТЕЛАТОР по школата на Берт Хелингер. Завършила съм пълен три годишен курс по психологически науки и техники на университета Милано-Бикока, с дипломна работа за връзката между езика и системата на огледалните неврони. Диплома за обучение във връзката между „Привързаността и травмата“ Академия за треньори на Наталия Кобилкина Академия за констелации първо и второ ниво на Наталия Кобилкина Специализирана в лечението на тревожни разстройства: паник атаки, генерализирана тревожност. Повтарящи се негативни сценарии и изграждане на успешни мъжко-женски взаимоотношения. Лечение на Любовницата. Любовна зависимост. Освобождение на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ италиански

79лв.

Онлайн

Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

16 отзива за Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

 1. Елена Иванова

  Радвам се че намерих Марияна и вече успешно тя ме напътства към личната ми промяна от която се нуждаех.
  Марияна ми помага да вярвам в себе си и да променям живота си.Сшлно препоръчвам Марияна на хора като мен който в ежедневието загубиха себе си и грижата за себе си.Ние продължаваме заедно,пътят е дълъг. ❤️❤️❤️

 2. Alis Artyunyan

  Marianka e prekrasna! Golqm profesionalist I chovek. Imah 5 streshti s neq I vsqka beshe po dobra I po dobra ot sledvashtata. Uspq da specheli doverieto mi I bih q preporachala na vseki. Vsichki konstilacii bqha prichistvashi i promenqshti jivota. Blagodarq ti preraska!

 3. Aneliya Stoyanova

  Препоръчвам личната консултация! Изгледах много семинари, придобих някои знания, които преди не съм имала, но едва с личната консултация разбрах колко по-голям може да бъде постигнатият резултат, когато се работи индивидуално и усилията положени от професионалист са насочени само към мен. Благодаря на Мариана Флоренци, че още от първата сесия определи правилно моите проблеми, дори без да споделям много за себе си. Резултатът осезаемо се появи през следващите няколко дни след първата консултация. Благодарна съм за професионализма, отзивчивостта и бързите резултати, които ми помогнаха да се възстановя след болезнено преживяване и повтарящи се сценарии, за да мога да живея, да работя и да се грижа за себе си, за близките си и за клиентите си пълноценно. С много любов препоръчвам Мариана Флоренци, вярвам, че може да помогне на всеки да бъде по-щастлив и уверен.

 4. Росица Христова

  За мен Мариана е като извор на мъдроста. Богатият ѝ житейски път до тук ѝ е дал много уроци, които тя предава с огромно желание и внимание. Всеки път когато говорим аз усещам нейната искренна загриженост и внимателно изслушване. Винаги дава най-доброто от себе си и резултатите са чудесни. След разговор с нея се чувствам по-уверена и балансирана за предстоящите неща. Усетих Мариана като мой учител и наставник още от начало и интуицията ми не ме подведе. Аз много ѝ се възхищавам като личност и съм безкрайно благодарна на Бог, за нашето запознанство и съвместна работа. <3 <3 <3

 5. Илка Баева

  Марияна Филева е чудесен човек и терапевт. Много бързо разбра основния ми проблем и след работа в тази посока аз се чувствам много по-добре, по- обнодеждена, че проблемите могат да бъдат решени и ситуациата, в която се намирам може да бъде променена. Препоръчвам и благодаря от сърце!

 6. Esin Basrieva

  Мариана Флоренци❤️ Огромно благодаря!
  През последните няколко години минах през различни психотерапевти, НО Мариана успя да “събуди” промяната в мен още след първата сесия!
  Тя е професионалист с богат опит и трансформираща сила.
  Препоръчвам!

 7. Лили Борисова

  Мариана е прекрасна! Много съм благодарна за сесиите които имахме. 🙏
  Създава безопасно пространство за споделяне и предразполага да се отпуснеш и довериш. Открива точния подход … и най-много ми хареса, че през цялото време се чувствах приета и ме съпровождаше през процеса на трансформация без осъждане! Осъзнаванията при срещите с нея се случват с лекота…
  Чудесен терапевт! Препоръчвам на всички и благодаря от сърце! 💗

 8. atidzhechausheva

  Здравейте мили Дами,
  тук бих искала да споделя , една моя приятелка ми препоръча Марияна. Подчертавам Марияна , защото тя успя да докосне моят малък свят които живея.
  Аз не очаквах такива промени в моя живот! Буквално се обрана всичко към положително ☀️. Аз успях с Мариана да преодолея моите страхове и също така да тръгна по пътя които желая . Мили Дами аз не вярвах отначало жив пример съм и продължаваме да работим заедно. Повярвай и ТИ и ще видиш как вселената и позитивното идва към ТЕБ . Излез от комфорта си ! Направи и ти нещо КАКТО АЗ !
  Аз промених моя живот 🥰.
  И ТИ го по искай и ще стане, само малко воля и кураж.
  Успех 🫵

 9. melaniyosifova

  Искам да ти благодаря за времето и нашите разговори и се надявам да имаме още много!
  Някак неусетно още от първата ни среща – Мариана вижда и маркира много неща, които не споделяш на 5-та минута… Тя намира подход и не извърта истината – обяснява и мотивира. Прекрасна е и искрено иска да помогне. Дава примери с личния си живот и задава много важни въпроси, които след отговор – поддикват към осъзнаване и действия. Разговорите ни са много приятни и лично мен много ме успокояват и зареждат. Тя е невероятен професионалист, човек и има мисия, която следва. Доверете й се и опитайте – заслужава си на 100%. Опитът си казва думата, а тя има много знания и опит, с които да ви даде един различен поглед. Не губите нищо, а можете да си тръгнете богати. Опитайте, този шанс да имате безплатни 15 мин. не са за изпускане, някак неусетно много неща ще намерят своя отговор…

 10. Benel Yusein

  Уникален терапевт и прекрасен човек.
  Едно голямо, сърдечно благодаря от мен.
  След като направихме 15 мин- предварителна консултация,
  която протече по – дълго от очакваното, искрено благодаря за отделеното време.
  Неописуемо е преживяването след първия ми Аха момент.
  С деликатния си подход и точната диагноза, в рамките на секунди тя успя да ме напътства да осъзная основно стоящия проблем.
  Великолепен терапевт.
  Силно я препоръчвам! <3

 11. Иванка Иванова

  Прекрасен терапевн и добър човек. Има изключително точно преценка и диагностика на проблема и адекватен подход към разрешаването му. Достига да истинската причина, до точния проблем, нарича нещата с истнските им имена и съвсем професионално те води по пътя към живот без травни, без страхове, изпълнен с радости. Великолепна!

 12. Ivelina Nikolova

  Здравейте 🙂 Аз съм момиче/жена на 27г и в момента живея в Щатите. От известно време чувствах, че трябва да започна терапия и исках да бъде на българси език (по-лесно е 🙂 ). Избрах Мариана заради нейната характеристика, и направихме 15-минутна предварителна консултация. Тя се съобрази в факта, че живея с 10 часа часова разлика, и избрахме удобно време за двете ни ( това беше най-големият ми страх,дали ще има как да се организираме).
  Страшно съм доволна от решението, което взех! След всяка консултация чувствам промяна, и за миг не съжалявам, че започнах работа по себе си, и улучих на страхотен специалист!
  За всички в моята ситуация – не се колебайте, определено си струва! ❤️

 13. Tanya Görtz

  Сърдечни Благодарности на Мариана Флоренци! Усмилявам се да кажа, че тя е намерила призванието си.
  С професионализъм, разбиране и доверие успя да ми помогне по моят път на трансформация. Чувствам се страхотно след нашата работа заедно! Препоръчвам я! Винаги бих я избрала!

 14. sonya.sirakova

  Радвам се, че живота ме срещна с Мария Флоренци!

 15. sonya.sirakova

  Марияна Флоренци много бързо установява проблема, дава добри напътствия и решения, но най- вече нейната вътрешна сила и стабилност привличат и те предразполагат да се довериш със спокойно сърце, че си в сигурни ръце. Благодаря от сърце на Съдбата и на теб, че ще работим, Марияна!

 16. Галина Томова

  Прекрасен човек. Отнесе се с разбиране и грижа към проблемите ми. Направихме няколко медитации и констелации, след които бях като преродена. Чувствам се прекрасно и благодаря от сърце! Препоръчвам я.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!