НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

МАРИАНА ФИЛЕВА

Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

(8 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ развитие на личността;

⇒ освобождаване от емоционални зависимости;

⇒ развитие на хармонични отношения;

⇒ как да управляваш себе си.


Кой е треньорът?

Мариана Флоренци

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПEВТ, КОНСТЕЛАТОР по школата на Берт Хелингер. Завършила съм пълен три годишен курс по психологически науки и техники на университета Милано-Бикока, с дипломна работа за връзката между езика и системата на огледалните неврони. Диплома за обучение във връзката между „Привързаността и травмата“ Академия за треньори на Наталия Кобилкина Академия за констелации първо и второ ниво на Наталия Кобилкина Специализирана в лечението на тревожни разстройства: паник атаки, генерализирана тревожност. Повтарящи се негативни сценарии и изграждане на успешни мъжко-женски взаимоотношения. Лечение на Любовницата. Любовна зависимост. Освобождение на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ италиански

69лв.

Онлайн

Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

8 отзива за Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

 1. Галина Томова

  Прекрасен човек. Отнесе се с разбиране и грижа към проблемите ми. Направихме няколко медитации и констелации, след които бях като преродена. Чувствам се прекрасно и благодаря от сърце! Препоръчвам я.

 2. sonya.sirakova

  Марияна Флоренци много бързо установява проблема, дава добри напътствия и решения, но най- вече нейната вътрешна сила и стабилност привличат и те предразполагат да се довериш със спокойно сърце, че си в сигурни ръце. Благодаря от сърце на Съдбата и на теб, че ще работим, Марияна!

 3. sonya.sirakova

  Радвам се, че живота ме срещна с Мария Флоренци!

 4. Tanya Görtz

  Сърдечни Благодарности на Мариана Флоренци! Усмилявам се да кажа, че тя е намерила призванието си.
  С професионализъм, разбиране и доверие успя да ми помогне по моят път на трансформация. Чувствам се страхотно след нашата работа заедно! Препоръчвам я! Винаги бих я избрала!

 5. Ivelina Nikolova

  Здравейте 🙂 Аз съм момиче/жена на 27г и в момента живея в Щатите. От известно време чувствах, че трябва да започна терапия и исках да бъде на българси език (по-лесно е 🙂 ). Избрах Мариана заради нейната характеристика, и направихме 15-минутна предварителна консултация. Тя се съобрази в факта, че живея с 10 часа часова разлика, и избрахме удобно време за двете ни ( това беше най-големият ми страх,дали ще има как да се организираме).
  Страшно съм доволна от решението, което взех! След всяка консултация чувствам промяна, и за миг не съжалявам, че започнах работа по себе си, и улучих на страхотен специалист!
  За всички в моята ситуация – не се колебайте, определено си струва! ❤️

 6. Иванка Иванова

  Прекрасен терапевн и добър човек. Има изключително точно преценка и диагностика на проблема и адекватен подход към разрешаването му. Достига да истинската причина, до точния проблем, нарича нещата с истнските им имена и съвсем професионално те води по пътя към живот без травни, без страхове, изпълнен с радости. Великолепна!

 7. Benel Yusein

  Уникален терапевт и прекрасен човек.
  Едно голямо, сърдечно благодаря от мен.
  След като направихме 15 мин- предварителна консултация,
  която протече по – дълго от очакваното, искрено благодаря за отделеното време.
  Неописуемо е преживяването след първия ми Аха момент.
  С деликатния си подход и точната диагноза, в рамките на секунди тя успя да ме напътства да осъзная основно стоящия проблем.
  Великолепен терапевт.
  Силно я препоръчвам! <3

 8. melaniyosifova

  Искам да ти благодаря за времето и нашите разговори и се надявам да имаме още много!
  Някак неусетно още от първата ни среща – Мариана вижда и маркира много неща, които не споделяш на 5-та минута… Тя намира подход и не извърта истината – обяснява и мотивира. Прекрасна е и искрено иска да помогне. Дава примери с личния си живот и задава много важни въпроси, които след отговор – поддикват към осъзнаване и действия. Разговорите ни са много приятни и лично мен много ме успокояват и зареждат. Тя е невероятен професионалист, човек и има мисия, която следва. Доверете й се и опитайте – заслужава си на 100%. Опитът си казва думата, а тя има много знания и опит, с които да ви даде един различен поглед. Не губите нищо, а можете да си тръгнете богати. Опитайте, този шанс да имате безплатни 15 мин. не са за изпускане, някак неусетно много неща ще намерят своя отговор…

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!