НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

МАРИАНА ФИЛЕВА

Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

(6 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ развитие на личността;

⇒ освобождаване от емоционални зависимости;

⇒ развитие на хармонични отношения;

⇒ как да управляваш себе си.


Кой е треньорът?

Мариана Флоренци

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПEВТ, КОНСТЕЛАТОР по школата на Берт Хелингер. Завършила съм пълен три годишен курс по психологически науки и техники на университета Милано-Бикока, с дипломна работа за връзката между езика и системата на огледалните неврони. Диплома за обучение във връзката между „Привързаността и травмата“ Академия за треньори на Наталия Кобилкина Академия за констелации първо и второ ниво на Наталия Кобилкина Специализирана в лечението на тревожни разстройства: паник атаки, генерализирана тревожност. Повтарящи се негативни сценарии и изграждане на успешни мъжко-женски взаимоотношения. Лечение на Любовницата. Любовна зависимост. Освобождение на…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ италиански

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: [email protected]

Отзиви

6 отзива за Индивидуални консултации с Мариана Флоренци

 1. Галина Томова

  Прекрасен човек. Отнесе се с разбиране и грижа към проблемите ми. Направихме няколко медитации и констелации, след които бях като преродена. Чувствам се прекрасно и благодаря от сърце! Препоръчвам я.

 2. sonya.sirakova

  Марияна Флоренци много бързо установява проблема, дава добри напътствия и решения, но най- вече нейната вътрешна сила и стабилност привличат и те предразполагат да се довериш със спокойно сърце, че си в сигурни ръце. Благодаря от сърце на Съдбата и на теб, че ще работим, Марияна!

 3. sonya.sirakova

  Радвам се, че живота ме срещна с Мария Флоренци!

 4. Tanya Görtz

  Сърдечни Благодарности на Мариана Флоренци! Усмилявам се да кажа, че тя е намерила призванието си.
  С професионализъм, разбиране и доверие успя да ми помогне по моят път на трансформация. Чувствам се страхотно след нашата работа заедно! Препоръчвам я! Винаги бих я избрала!

 5. Ivelina Nikolova

  Здравейте 🙂 Аз съм момиче/жена на 27г и в момента живея в Щатите. От известно време чувствах, че трябва да започна терапия и исках да бъде на българси език (по-лесно е 🙂 ). Избрах Мариана заради нейната характеристика, и направихме 15-минутна предварителна консултация. Тя се съобрази в факта, че живея с 10 часа часова разлика, и избрахме удобно време за двете ни ( това беше най-големият ми страх,дали ще има как да се организираме).
  Страшно съм доволна от решението, което взех! След всяка консултация чувствам промяна, и за миг не съжалявам, че започнах работа по себе си, и улучих на страхотен специалист!
  За всички в моята ситуация – не се колебайте, определено си струва! ❤️

 6. Иванка Иванова

  Прекрасен терапевн и добър човек. Има изключително точно преценка и диагностика на проблема и адекватен подход към разрешаването му. Достига да истинската причина, до точния проблем, нарича нещата с истнските им имена и съвсем професионално те води по пътя към живот без травни, без страхове, изпълнен с радости. Великолепна!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!