НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Севдалина Бикова

Индивидуални консултации със Севдалина Бикова

(9 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Работа с предродилни подсъзнателни модели на майката и детето;

⇒ Откриване причините за подсъзнателни травми, блокажи, хроничен стрес, негативни убеждения, страхове и справяне с тях;

⇒ Справяне с неосъзнати травми от детството, свързани със семейсвото;

⇒ Неосъзнати модели от детството, прехвърлени във взаимоотношенията мъж/жена или майка/деца;

⇒ Работа с женските енергии и личностно развитие.


Кой е треньорът?

Севдалина Бикова

Аз съм Севи и съм майка на 2 деца. От 2008г. живея в Лондон, а преди това в Турция. Работила съм като директор на Българския Информационен център в Лондон, рекламно списание, в тв програма като асистент на режисьор. В един момент майка ми се разболя от рак на гърдата и на гръбначния стълб. През 2018г. я загубих. Малкият ми син имаше здравословни проблеми, поради това че се роди в 8-ми месец. Бяха трудни дни и тогава аз се срещнах с Наталия Кобилкина. Започнах маратони, курсове…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ Турски

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

9 отзива за Индивидуални консултации със Севдалина Бикова

 1. Мирослава Ганчева

  Севи е изключително слънчева жена. Успя да ме предразположи и проведохме много полезна сесия. Насоките, които ми даде са ми много полезни. Когато се почувствам потисната си правя упражненията и много ми помагат, а бях предубедена към тези техники. Успех ❤️!

 2. Antoniya Radulova

  Имах две консултации със Севдалина и още след първата просто се почувствах преродена! Бях наистина много зле, преди първата ни среща. Нямам достатъчно думи, за да опиша колко е добра! Силно препоръчвам нейните консултации!!! Благодаря ти от все сърце, Севдалина!

 3. Ружин

  Радвам се, че екипа на Наталия се разширява.
  Севдалина Бикова е втората разкошна дама, с която се запознах чрез новата ви платформа за треньори.
  Консултацията с нея, включително, нейната енергия и нейните съвети, е един от най-добрите подаръци които съм си правила през последните месеци.
  Благодаря на Севдалина за помощта!
  Благодаря на Наталия и екипа ѝ, за изградената платформа, даваща възможност да се запознаем и с други стойностни треньори!

 4. ninapesheva

  Здравейте, имах възможността да проведа две консултации със Севи – изключително мила и позитивна дама. Много бързо успя да ме предразположи и с удовоствие да работя с нея. С лекота улови моите травми, обясни ми как работи системата и повтавяемостта на родовите модели, даде ми отговор на много въпроси, които отдавно търсих. Упражненията които правим заедно ми помагат да преодолея моментите на тревога. С желание очаквам срещите с нея, защото ме зареждат с положителна енергия. Милото й и добро излъчване, отключват доверието ти към нея. Горещо Ви я препоръчвам.

 5. Stela Radeva

  Слънчева и енергична, Севи е изключителен професионалист със слънчево излъчване. Още от първата среща остави в мен прекрасно впечатление и невероятно усещане след като ми направи анализ по име. С най-голямо удоволствие отново бих и се доверила, защото умее да предразположа човека да се чувства уютно в нейната компания и след срещата да се чувства вдъхновен и уверен в себе си.Благодаря! ♥️

 6. ЛИЗА ПЕТКОВА

  Севи, ти ме грабна днес на представянето си във Форум Супер Аз с енергията, с чара, с това, че живееш в казаното!
  Такъв заряд, такава сила и увереност няма как да подмине човек.
  Пожелавам ти много успехи в това, което правиш, знаеш, можеш !
  Благодаря!

 7. Тонка Стоянова

  Севи, ти си изключително интуитивна и пръскаш много топлина и положителна енергия около себе си, с която зареждаш околните. Много ползотворна и вдъхновяваща среща, която насочи погледа ми в съвсем различна посока. Благодаря ти!

 8. Alina Mladenova

  Севдалина е много добър анализатор, много бързо вниква къде е необходимо да се добави нещо или отработи! Анализа по име е много точен и дава много ценна информация и осъзнатост. Препоръчвам с цялото си сърце!

 9. Ружин

  Прекрасен треньор! Отново бях при нея, защото виждам как повишава моята енергия и ми показва множество възможности за разрешаване на моите проблеми! Благодаря че си тук, Севи!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!