НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Жена от А до Я

квантово изграждане

12-дневна трансформация

Промени своя живот с най-добрата 12-дневна видео програма за личностно развитие в България!

Част 1

Разбери себе си

Част 2

Ключът към твоята женска мъдрост

Част 3

Тайните на истинската любов, женственост и сексапил

Част 4

Привличане на успех и богатство

Знаете ли, че...

Мили дами, знаете ли, че… Според проучване на ООН в 156 държави, България е на 144 място по щастие в целия свят. В страни като Того и Афганистан хората са по-щастливи от българите. ВСЯКА ТРЕТА жена в България сключва брак без любов с неточния за нея мъж, въпреки че жената е абсолютно наясно, че този мъж не е правилният избор. Според проучвания и статистически данни на ООН неомъжените жени в България са едни от най-нещастните и депресирани жени в света. За 12 дни – само по 2 часа обучение всеки ден можеш да промениш всичко! Тази програма е най-големият подарък, който можете да направите на себе си. Тя ще Ви даде знанията, практическите стъпки и упражнения, с които да заживеете Вашия живот мечта!

Тази програма е за жената, която:

Наталия Кобилкина

Какво представлява?

15 години опит, събрани в 12 дни

15 години опит, събрани в 12 дни, които ще променят живота Ви! Програмата се състои от над 20 часа видео обучения, които ще ти помогнат да научиш как да контролираш своите емоции, лична сила и фокус, и ще ти даде практически съвети и стратегии за привличане на любовта и изобилието в твоя живот. Всичко това само за 12 дни!

Промени живота си

Коя сфера от Вашия живот искате да подобрите? Щастие и Емоции, Мислене и Мъдрост, Любов и Връзки, Изобилие и Финанси? А защо не всички? Промени живота си само за 12 дни с Наталия.

За програмата

Това е онлайн програма с видео обучения. *ВАЖНО! След закупуването на онлайн програмата ще получите email с потребителско име и парола за моментален достъп до нашата онлайн платформа, в която се намират всички 12 видео обучения. Видеата може да бъдат гледани на всяко устройство, по всяко време.

Време е да вземем щастието и любовта, които ни се полагат!

Готова ли си за промяна? Вземи програмата и промени живота си още днес!

Какво е включено в 12-дневната програма
Ето през какви обучения ще преминете, ако се включите в 12-дневната програма за трансформация

Част 1 – Разбери себе си

Част 2 – Ключът към твоята женска мъдрост

Част 3 – Тайните на истинската любов, женственост и сексапил

Част 4 – Привличане на успех и богатство

Важно за теб!

Реално погледнато – това, което ще ти кажа в програмата, можеш да го научиш и сама. За съжаление обаче, това вероятно ще ти коства хиляди левове в обучителни програми, стотици часове търсене в интернет на безплатни материали, видеа и книги, както и огромна доза объркване и стрес. Казвам това, тъй като това беше пътят, който аз избрах преди години. 

 

Път, който искам да ти спестя с тази програма, която стъпка по стъпка ще ти покаже как да създадеш живота, за който си мечтала – без излишните главоболия, стрес и объркване, така характерни за повечето жени в България. Още повече, в тази програма ще научиш това, което работи за мен и други наши участнички от България и по света. Хора като теб, които неотдавна бяха неудовлетворени от живота и които в крайна сметка, се научиха как да постигат своите цели, да бъдат щастливи, мъдри, женствени и сексуални.

Наталия Кобилкина е познавач на женската душа и лечител за потиснати сърца! За мен Наталия е страхотна и жена и специалист по сексуалните въпроси! Мисля, че е помогнала на много българи със съветите си, които са точно казани и реални за приложение! Наталия Кобилкина – рускинята, която направи Сексът и градът в България.

Промени живота си и стани щастлива жена сега!

199 лв
  • 12 видеа - 20 часа
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg