Онлайн запис

Онлайн курс: Стани Щастлива Жена - 12-дневна трансформация

Мили дами, знаете ли, че… Според проучване на ООН в 156 държави, България е на 144 място по щастие в целия свят. В страни като Того и Афганистан хората са по-щастливи от българите. ВСЯКА ТРЕТА жена в България сключва брак без любов с неточния за нея мъж, въпреки че жената е абсолютно наясно, че този мъж не е правилният избор. Според проучвания и статистически данни на ООН неомъжените жени в България са едни от най-нещастните и депресирани жени в света.

За 12 дни – само по 2 часа обучение всеки ден можеш да промениш всичко! Тази програма е най-големият подарък, който можете да направите на себе си. Тя ще Ви даде знанията, практическите стъпки и упражнения, с които да заживеете Вашия живот мечта!

Водещ: >
Купи

Промени своя живот с най-добрата 12-дневна видео програма за личностно развитие в България!

За жената, която
- Желае живот, изпълнен с огнена любов, на която не можеш да се наситиш. Любов, от която те побиват тръпки!
- Желае живот, в който има щастливи отношения с партньора. Живот, който хората биха описали като приказка.
- Желае живот, изпълнен със здраве, в който обича тялото си и прелива от енергия.
-Желае живот, изпълнен с изобилие във Финансово отношение, в който парите никога не свършват, а дори напротивимаш повече от колкото ти трябват.
- Желае по-добър и по-щастлив живот. Живот, който всяка жена заслужава!
15 години опит, събрани в 12 дни, които ще променят живота Ви! Програмата се състои от над 20 часа видео обучения, които ще ти помогнат да научиш как да контролираш своите емоции, лична сила и фокус, и ще ти даде практически съвети и стратегии за привличане на любовта и изобилието в твоя живот. Всичко това само за 12 дни!
Коя сфера от Вашия живот искате да подобрите? Щастие и Емоции, Мислене и Мъдрост, Любов и Връзки, Изобилие и Финанси? А защо не всички? Промени живота си само за 12 дни с Наталия.

Това е онлайн програма с видео обучения. *ВАЖНО! След закупуването на онлайн програмата ще получите email с потребителско име и парола за моментален достъп до нашата онлайн платформа, в която се намират всички 12 видео обучения. Видеата може да бъдат гледани на всяко устройство, по всяко време, неограничен брой пъти и при наличието на интернет връзка. (*Видеата не могат да бъдат сваляни на компютър поради авторски права). Време е да вземем щастието и любовта, които ни се полагат! Готова ли си за промяна? Вземи програмата и промени живота си още днес!
Здравей!

Казвам се Наталия Кобилкина и съм семеен терапевт, сексолог, треньор и автор на 7 книги. Искам да споделя нещо с теб За мен най-важното e хората да са щастливи. Kогато виждам, че техният живот се променя и те израстват, аз също се чувствам щастлива. Моята цел в живота е да помагам на хората да живеят по-добър и по-щастлив живот. Живот, изпълнен с огнена любов, на която не можеш да се наситиш Любов, от която те побиват тръпки. Живот, в който имаш щастливи отношения с партньора. Живот, изпълнен с изобилие във финансово отношение, в който парите никога не свършват, а дори напротив имаш повече отколкото ти трябват. Живот, изпълнен със здраве, в който обичате тялото си и преливате от енергия. Живот, който хората биха описали като приказка. Живот, който всеки от нас заслужава!

Какво научих след всичките години работа с хора?
Когато се преместихме в България със съпруга ми, нямахме нищо освен себе си и любовта между нас. Бяхме бедни. Бяхме нещастни. Не бяхме удовлетворени от живота, който живеехме както много от Вас. В търсенето на решение за тези проблеми, с които всички се сблъскваме на някакъв етап от живота си, започнах да инвестирам в себе си. Записвах се за обучения, научавах нови техники как да подобря живота си и този на хората около мен. Как със съпруга ми да имаме тази огнена любов, която всички ние познаваме от филмите. Как да имаме невероятно щастливи отношения. Как да привлечем богатство и изобилие от пари в живота си.

С техниките, които усвоих през годините, успях да променя не само моя живот, но и на хиляди други хора. Само за последната година над 10 000 души преминаха през нашите обучения и сбъднаха мечтите си, правейки живота си по-щастлив, по-богат и по-добър. Някои от тях привлякоха любовта в живота си. Намериха нови партньори. Изградиха здрави и силни връзки, базирани на истинска и пламенна любов. Други подобриха отношенията с вече настоящите си партньори и направиха брака и връзката си нещо нечувано приказно. Трети пък увеличиха доходите си многократно (над 10 пъти), успяха да намерят нова по-високо платена работа или пък стартираха печеливш бизнес в условията на криза.

Как успяха да го направят...
Общото между всички тези хора, които направиха живота си по-добър и по-щастлив, е, че те бяха готови да научат това, което работи. Те бяха готови да променят живота си към по-добро. Те бяха готови да слушат, разберат и приложат най-успешните техники и принципи в живота си ВЕДНАГА! Същото можеш да направиш и ти СЕГА!

Ако ти си човек, който търси щастието, любовта, щастливите отношения и финансовата независимост... То днес аз имам нещо наистина специално за теб, което ще ти даде всичко нужно, за да заживееш своя живот мечта.

Споделяне

Какво е включено в 12-дневната програма

Ето през какви обучения ще преминете, ако се включите в 12-дневната програма за трансформация
Част 1 - Разбери себе си
Ден 1 - Отключване на вътрешната сила, елиминиране на стреса и увеличаване на радостта от живота
Ден 2 - Откриване на Вашата мисия в живота и разбиране за всички страхове и вярвания, които Ви пречат да живеете щастлив живот
Ден 3 - Къде ние ограничаваме самите себе си, защо не постигаме нещата с лекота и как да се научим да правим първите стъпки към нашите мечти.

Част 2 - Ключът към твоята женска мъдрост
Ден 4 - Кои са 7-те типа жени и мъже и към кой спадате Вие и Вашият партньор, как тези типове влияят на Вашето поведение, успех и лични взаимотношения
Ден 5 - Откриване на тайните на Мъдрата жена, разбулване на тайните на мъжката психология - какво искат мъжете и как да им го дадете правилно Ден 6 - Ще научите как да направите желаните от Вас промени и ще напишем конкретен план на конкретните навици, които ще Ви водят постепенно към успеха

Част 3 - Тайните на истинската любов, женственост и сексапил  
Ден 7- Ще научите как да давате и получавате любов на себе си и на другите и ще определим какъв партньор е идеален за Вас
Ден 8 - Подобряване на социалния си живот, стратегии за привличане на правилния партньор и как да бъдете обожавани от него
Ден 9  - Практически стъпки и упражнения за изграждане на любов и стабилна връзка и как да живеем в постоянна близост и взаимоотдаденост Ден 10 - Ще разберете какво означава да бъдеш невероятна любовница от мъжка гледна точка, как лесно да се отпуснете и наслаждавате по време на полов акт и конкретни техники и практики за невероятен секс

Част 4 - Привличане на успех и богатство  
Ден 11 - Ще научите как да намерите енергия и сила, за да реализирате своите цели и мечти и как да преодолявате кризите и трудностите във Вашия живот
Ден 12 - Ще разберете каква е тайната на изобилието, как да привличате пари в живота си с лекота и как да ги задържите и умножите в дългосрочен план

Плюс невероятен бонус

Получавате неограничен достъп до секретна Facebook група, до която само хора, включили се в 12-дневната трансформация, имат достъп. Имате нужда от помощ? Участниците в групата ще Ви помагат, подкрепят и споделят своите успешни резултати от реалния живот. Имате въпроси по обученията или нужда от съвет? Свободно може да искате и давате съвети на други членове без да се страхувате, че външни хора ще видят Вашите съобщения (групата е секретна и само хора с достъп до нея могат да видят съдържанието в нея).

ВАЖНО ЗА ТЕБ! Реално погледнато - това, което ще ти кажа в програмата, можеш да го научиш и сама. За съжаление обаче, това вероятно ще ти коства хиляди левове в обучителни програми, стотици часове търсене в интернет на безплатни материали, видеа и книги, както и огромна доза объркване и стрес. Казвам това, тъй като това беше пътят, който аз избрах преди години. Път, който искам да ти спестя с тази програма, която стъпка по стъпка ще ти покаже как да създадеш живота, за който си мечтала - без излишните главоболия, стрес и объркване, така характерни за повечето жени в България. Още повече, в тази програма ще научиш това, което работи за мен и други наши участнички от България и по света. Хора като теб, които неотдавна бяха неудовлетворени от живота и които в крайна сметка, се научиха как да постигат своите цели, да бъдат щастливи, мъдри, женствени и сексуални.

Наталия Кобилкина е познавач на женската душа и лечител за потиснати сърца! За мен Наталия е страхотна и жена и специалист по сексуалните въпроси! Мисля, че е помогнала на много българи със съветите си, които са точно казани и реални за приложение! Наталия Кобилкина - рускинята, която направи Сексът и градът в България.

Промени живота си и стани щастлива жена сега!

Цена: 99лв.

За информация: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне