НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

aleksandra

VIP Lady среща с известна личност – Александра Петканова

Оценка: 5.00 / 5

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Wow ? Каква незабравима година!
Беше предизвикателство да се справим с новостите и трудностите, които ни донесе 2020. В нашия клуб “VIP Lady” се събираме основно, за да държим висока енергия и да обменяме опит с готини и успешни хора.
На 3 декември с Алекс Петканова ще говорим за това как да се справяме с предизвикателствата в живота, как сами да се предизвикваме и каква е ползата от това да надскачаме себе си!


Какво да очакваш?

Една млада, безумно красива и талантлива дама ще сподели своя опит Бъдете с Алекс Петканова, защото тя определено има какво да ви каже Тя е една от най-успешните рекламни лица в Европа, САЩ и Япония, модел и инфлуенсър в социалните медии, с над 447 хиляди последователи в Инстаграм. Има и малка роля в киното снима се с Мел Гибсън във филма Непобедимите.


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Включи се БЕЗПЛАТНО сега!

0лв.

Онлайн запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!