НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

taini-blagodenstvir

Безплатно! Искате ли да узнаете най-дълбоко пазената тайна на благоденствието?

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Тази събота ще отключите могъществото на една удивителна тайна!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Ако някога сте се питали как да привлечете и задържите изобилието в живота си, в момента сте попаднали на правилното място. Ние имаме отговор, който ще ви заинтригува.

Много пъти хората мислят, че единствено външните фактори определят успеха им. Външни фактори като правителство, икономика, родители, шефове… Но наистина ли е така в действителност? Може ли да се направи нещо повече?


Какво ще научим?

Неограничената сила, скрита вътре във вас.
Защо ви се плаща не за свършената за час работа, а за стойността, която създавате в този час?
Можете ли да повишите двойно своята ефективност и да изкарвате двойно повече пари, ако разполагате със същото време, както досега?

Най-сетне ще получите възможността да сграбчите просперитета, който толкова дълго преследвате, и да го изживеете във всичките му измерения.


Кой е треньорът?

Моузес Джоел Налока

Моузес е реномиран международен говорител, коуч по бизнес развитие и предприемач. Моузес работи с най-добрите в бранша като: Тони Робинс, Робърт Киосаки, Гари Вий и много други. Като мотивационен говорител и коуч, НЛП Майстор, Моузес е решил да посвети невероятният си живот в полза на другите хора, чрез комбинация от духа на любовта и енергията си! Клиенти: Happy, Transpress, Ardes, Europimel, TechnoArena, iBrokers, Entegra, Grand Hotel Plovdiv, Bul Med Consult, Volcano Transport, etc.    

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Вземи БЕЗПЛАТНО сега и се отключи за изобилие!

0лв.

Онлайн запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!