НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

uchilishte-za-bulki

Безплатно! Училище за булки

Оценка: 5.00 / 5

Как да организирате идеалната сватба?

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Научете тайните и създайте сватбата на вашите мечти!

И така… вие сте получили дългоочакваното предложение за брак и сега ви предстои подготовката да бъдете БУЛКА. Много скоро ще се случи едно от най-емблематичните събития в живота ви – вашата сватба. Преди да кажете заветното “Да!” на избраника си и да започнете да приемате поздравления от гостите, трябва да решите и много “сватбени” въпроси!

Аз самата бях в тази ситуация преди година. Ето защо реших да ви разкажа за всичко, което преживях и всички стъпки за организирането на сватба, с които мога да ви бъда полезна, като създадох за вас УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ.


Кой е треньорът?

Катя Бочукова

Казвам се Катя Бочукова и заедно със съпругът ми създадохме Сватбена Агенция Бочукови в навечерието на нашата сватба. Тръгнахме по този път поради липсата на такъв тип агенция, която да задоволява нашите нестандартни желания и потребности. Създадохме екип от професионалисти, отдадени с хъс и любов към работата, която вършат. Лутайки се в безбройните въпроси, свързани с една сватба, прозрях проекта УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ. В момент, в който бях мениджър в голяма компания, се появи желанието ми да работя в името на красотата и любовта. Та...…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

За да разберете всичко това, се регистрирайте в нашето УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ още днес и направете първата крачка към сватбата на вашите мечти!

0лв.

Онлайн запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!