Наталия Кобилкина

За информация: Диана Дончева: +359888816101 | diana@natalia.bg

Гейши 1

Пътят на щастливата жена
Групов формат | 3 август  | ВАРНА

3 август

10:00 ч - 18:00 ч

хотел Черно море

Този семинар ще ти разкрие пътя към източника на твоята женска сила и интуиция, ще почувстваш хармония със себе си и ще се научиш да разбираш и да чувстваш мъжа до теб.

Тази програма е идеална за Вас, защото:

Ще научете каква е тайната на Щастливата жена

Как да обичате безусловно и как да бъдете обичани

Как с лекота да живеете в хармония със своите чувства и емоции

За какво е това обучение?

Основният критерий, че ти си истинска жена е да имаш способност да обичаш безусловно и да бъдеш обичана, да живееш в хармония със своите чувства и емоции. Това може да бъде постигнато само от жена, която е свободна от своите страхове и комплекси. Истинската жена вярва, че заслужава най-хубавите неща и свободно иска, и получава. Най-важното в нейния живот е, че всичко се случва лесно!

Тайната на истинската жена се крие в специалното вътрешно състояние на красота, достойнство и женственост. Истинската жена притежава уникалното умение да бъде внимателна към себе си и другите, да разбира себе си и другите, да обича и да приема себе си и своя партньор. Тя има вътрешна дисциплина, чувство за вкус и с уважение се отнася към своите чувства и желания. Всичко това ѝ позволява да бъде щастлива. Ние ще ти разкрием тайната, която ще те направи истинска и желана жена!

Какво ще научите в това обучение?
Geisha1
Върху какво ще работим:
Изчистване от страхове и комплекси и работа с ограничаващи убеждения
Техника за изчистване от страховете и комплексите Практика за изтриване на старите връзки и подготвяне за нова любов Ограничаващи убеждения какви убеждения имате, причини за появяване на тези убеждения, трансформация и формиране на нови развиващи убеждения.
Архетипове по К. Г. Юнг или как да покажеш своята женственост
Четирите основни състояния при жената, четири типа енергии, четири нива на женската власт (емоционална, сексуална, финансова, социална). Как да удовлетвориш основните потребности при мъжа – сексуални, физически, емоционални и интелектуални? Начини да привлечеш и да запазиш мъжа до себе си. Стратегия как да се ожениш и да получиш покана за брак. Техника Получаване на подаръци.
Как да се научиш да обичаш и да приемаш себе си и другите?
Ще говорим за тибетска техника за привличане на чудеса и любов във твоя живот. Ще научим техника как да запазиш любимия човек до теб и той да ти бъде верен. Ще научим специални утвърждения за вдигане на женската енергия.
Как да станеш богиня за любимия си човек?
Ще научим техника какво чувствам и как да уважавам и изразявам чувствата си. Ще научим техника как да даваме негативна обратна връзка, така че да не обидиш партньора до теб и да получиш от него това, което искаш. Ще разбулим тайни как да станеш жена-богиня и да получаваш възхищение от мъжете.

За кого е?

Вижте какво споделят нашите клиенти:

Анилесев Христова
Прочетете повече
Казваха ми, че ще има разлика в живота ми след “Гейши 1 и 2”… не вярвах! Обачееее… има! Има! Има! На всички невярващи като мен, пожелавам да си позволят лукса да минат през това торнадо, което ти дава много отговори! Благодаря на Наталия, много я харесвам и следя, но не очаквах такава промяна! Имаше болка, не отричам, но бях предупредена за това, поех риска и съм доволна! Сега вече мисля, че са ми необходими още няколко семинара 😁 като синергия, чистене на травми… изведнъж огладняваш за информация! И когато знаеш, че има кой да ти даде адекватен отговор, започваш да се възползваш! Благодаря! Благодаря! Благодаря!❤️ Невероятни сте!
Елза Бързева
Прочетете повече
В съвкупност с предишните маратони, които правих при Наталия мога да кажа категорично, че много ми помогнаха. От доста време работя върху себе си с няколко терапевта, но начина по който работи Наталия за мен е много по достъпен и разбираем. Отдавам тези бързи резултати точно на подхода, който има. Благодаря на целия екип на Наталия и си пожелавам да продължавате да правите всичко със същата страст, защото всички имаме нужда от такива хора като Вас. Огромна благодарност още веднъж ❤🙏
Анита Филева
Прочетете повече
Положителна промяна. Подобрих отношения с майка, подобрих отношение към себе си и бъдещи партньори.
Бояна Русева
Прочетете повече
Открих нови неща, над които трябва да работя върху себе си. И имам надежда, че е възможно да се наредят нещата. По-лесно приемам баща си и майка си и някак си ми олекна.
Елена Аломар
Прочетете повече
Помогна ми да осъзная за себе си важни издълбоки неща, които трите ми многоседмични ходения по психолози не ми бяха показали. Възнамерявам да използвам това познание, за да предприема дългоотлагани нови професионални начинания. Много съм благодарна на Наталия и ще се включа и в други обучения.
Йоанна
Прочетете повече
Взела съм няколко от курсовете Ви. Не знам кой имаше най-силно влияние, но сега единствената ми зависимост е към лекотата в живота ми. Това чувство микс на удовлетворение, пълнота, безгрижност, вълнение, обширност, сила, любов и благодарност са ме обляли от известен период. Чух толкова много неща които ме доведоха до “Аха” момент. Мирогледът ми се промени изначално, и предпочитам новия, по-леко ми е.
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Уникално! Истинско щастие за вътрешното ми дете, изграждане на възрастния, невероятно! Обожавам този семинар 💕💕💕
Цветомира Митева
Прочетете повече
Благодаря за вдъхновението и за позитивната енергия! Успех в създаването на още чудеса! ❤️
Вера Н.
Прочетете повече
Предложих на моя Творец да се оженим след 13 годишно съжителство и 2 деца и вече имаме 3 дни до подписването!
Предишна
Следваща

семинар

Гейши - Щастлива Жена

199лв

149лв

2 семинара

Гейши 1+2

349лв

199лв

2 семинара за двама

Гейши 1+2

599лв

359лв

онлайн запис

Гейши - Щастлива Жена

199лв

Групата е до 50 участника!

Събитието ще се състои при минимум 10 участници!!!

За Информация:

Диана Дончева: +359888816101 | diana@natalia.bg