НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Калина Щерн 1

Индивидуални консултации с Калина Щерн

(10 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ коучинг за бизнес развитие – планиране; създаване на структура за бизнес; целеполагане и реализация; реклама, популяризиране и маркетинг; подобряване на взаимоотношенията в екипа;
⇒ Изграждане на хармонични отношения в семейството – сплотяване, заздравяване на връзката; синхронизация и разбирателство
⇒ изграждане на увереност и повишаване на самочувствието
⇒ подобряване на междуличностни взаимоотношения
⇒ мотивация и подкрепа


Кой е треньорът?

Калина Щерн

Сертифициран НЛП Мастър, лайф коуч и мотиватор.  Казвам се Калина Щерн, семейна - имам съпруг и две момчета( на почти 4 и 11 години). Собственик съм на рекламна агенция, имам опит от 10 години. От години се интересувам от личностно развитие и в личен и в професионален план. Калина Щерн е завършила: Сертифициран НЛП Мастър; Академия за треньори за личностно развитие на Наталия Кобилкина (Вип пакет от началото на 2021г.); ВИП Женски коуч на Наталия Кобилкина. Бакалавър Финанси и магистратура Финансов мениджмънт. Както в живота,…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

10 отзива за Индивидуални консултации с Калина Щерн

 1. Цветелина Черкезова

  Здравейте, имах невероятния късмет, шанс и удоволствие да се консултирам с Калина Щерн – прекрасен професионалист и чудесен човек! Разговорът ми с нея беше вълнение, удоволствие и радост, който ми помогна да осъзная какво ме прави щастлива и удовлетворена! Огромни благодарности за отзивчивостта, силата и увереността, с които ме дари! Препоръчвам горещо! Успех!

 2. denitsa_stefanova

  Калина Щерн е изключително вдъхновяващ и добър мотиватор. Бих препоръчала консултация с нея на всеки, който иска да развие своята самоувереност.

 3. radoslava145

  Имах няколко консултации с Калина свързани с мен самата, а и за бизнеса ми. Тя ме накара да осъзная неща, които до сега не виждах и определено успя да подреди парченцата, които не успявах да събера сама. Освен всичко Калина има качесто и на мотиватор, благодарение на нея мина и границата си на комфор много по-лесно. Често препоръчвам Калинчето на приятелки, опитайте и Вие няма да съжалявате. Доволна !

 4. radoslava145

  Имах няколко консултации с Калина свързани с мен самата, а и за бизнеса ми. Тя ме накара да осъзная неща, които до сега не виждах и определено успя да подреди парченцата, които не успявах да събера сама. Освен всичко Калина има качество и на мотиватор, благодарение на нея преминах и границата си на комфорт много по-лесно. Често препоръчвам Калинчето на приятелки, опитайте и Вие няма да съжалявате. Доволна !

 5. Мария Михова

  Много ми харесва енергията и методите на Калина! Дава много ясни и практични съвети. Препоръчвам я на всички, които имат нужда от свежа гледна точка върху проблемите си.

 6. h_minkova

  Благодаря на Калина за ценните съвети и споделяне. За насоките и увереността, която ми даде в собствените ми способности. Почувствах сякаш говоря в близък приятел. Препоръчвам я и й Благодаря от сърце!

 7. Деница Василева

  Изключително съм доволна и щастлива, че избрах Калина! Тя ме впечатли с увереността си, начина на обяснения и мотивацията, която излъчва.
  За 3 месец при мен има видима промяна благодарение на съветите погледнати през профисионализъм! Винаги има отговор на моите въпроси и смело мога да кажа, че й се доверявам на 10000%!
  Благодаря 🙏

 8. Сонал У.

  Благодаря! Много доволна останах, толкова развълнувана съм, че нямам търпение до следващия път 🤗

 9. Donka Gospodinova Gospodinova

  Страхотен профисионализъм и разбиране в дълбочина.Усетих ,че мога да и се доверя веднага и да работя с нея.Абсолютно препоръчвам с две ръце ❤️

 10. teodorateo888

  Искам да изразя искрената си признателност за невероятната подкрепа и насоки, които ми предоставя Калина по време на нашите сесии. Нейната непоколебима отдаденост ми помага да се справям с някои от най-трудните предизвикателства в живота ми и наистина оказват дълбоко влияние върху цялостното ми благосъстояние.
  Още от първиата среща, моментално изпитах чувство на комфорт и доверие. Нейната топла и съпричастна природа създаде безопасно пространство, където мога открито да изразя най-дълбоките си тайни, без да се страхувам от осъждане. Искреното състрадание и неосъждащо отношение ми позволяват да споделям борбите си открито и за това съм дълбоко благодарна.
  Опитът и знанията на Калина в областта на терапията са просто забележителни. Всяка сесия е внимателно съобразена с индивидуалните ми нужди, позволявайки ми да придобия по-дълбоко разбиране за себе си, емоциите си и моделите, които ме възпираха. Стратегиите и инструментите, които предоставя, не само ми помагат да преодолея конкретни препятствия, но и ми предоставят безценни умения, които ще нося със себе си цял живот.
  Наистина съм вдъхновена от способността й да слуша внимателно и да задава провокиращи мисли въпроси, които ме предизвикват да преформулирам моята перспектива. Проницателните напътствия и нежни побутвания ми позволяват да разкрия скритите силни страни и ми осигуряват необходимото насърчение да изляза от зоната си на комфорт. Благодарение на непоколебимата вяра на Калина в моя потенциал, станах свидетел на значителен личен растеж, който никога не съм предполагала, че е възможен.
  Освен задълбочения й професионален опит, нейната искрена подкрепа не са нищо друго освен изключителни. Винаги искрено инвестира времето и енергията в напредъка ми, интерсува се за напредка ми извън нашите сесии и предлага насърчение на всяка стъпка от пътя. Нейната мъдри думи, изпълнени с доброта и съчувствие, са източник на дълбоко вдъхновение и мотивация.
  Не е преувеличено да се каже, че работата с Калина е преживяване, което променя живота ви. Калина ми помогна да преодолея предизвикателствата, да възвърна контрола над живота си и допринесе за цялостното ми щастие и благополучие. Влиянието, което оказва върху моето пътуване към личностно израстване и промяна, е неизмеримо и аз завинаги ще остана благодарна за ценните насоки.
  Чувствам се наистина благословена, че имам възможността да работя с Калина като мой личен терапевт. Непоколебимата й отдаденост, експертен опит и подкрепа промениха дълбоко живота ми. Благодаря й искрено, че е мой довереник, моят водач и моето вдъхновение. Безкрайно съм благодарна за всичко, което прави за мен.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!