НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Калина Щерн 1

Индивидуални консултации с Калина Щерн

(7 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ коучинг за бизнес развитие – планиране; създаване на структура за бизнес; целеполагане и реализация; реклама, популяризиране и маркетинг; подобряване на взаимоотношенията в екипа;
⇒ Изграждане на хармонични отношения в семейството – сплотяване, заздравяване на връзката; синхронизация и разбирателство
⇒ изграждане на увереност и повишаване на самочувствието
⇒ подобряване на междуличностни взаимоотношения
⇒ мотивация и подкрепа


Кой е треньорът?

Калина Щерн

Сертифициран НЛП Мастър, лайф коуч и мотиватор.  Казвам се Калина Щерн, семейна - имам съпруг и две момчета( на почти 4 и 11 години). Собственик съм на рекламна агенция, имам опит от 10 години. От години се интересувам от личностно развитие и в личен и в професионален план. Калина Щерн е завършила: Сертифициран НЛП Мастър; Академия за треньори за личностно развитие на Наталия Кобилкина (Вип пакет от началото на 2021г.); ВИП Женски коуч на Наталия Кобилкина. Бакалавър Финанси и магистратура Финансов мениджмънт. Както в живота,…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

7 отзива за Индивидуални консултации с Калина Щерн

 1. Цветелина Черкезова

  Здравейте, имах невероятния късмет, шанс и удоволствие да се консултирам с Калина Щерн – прекрасен професионалист и чудесен човек! Разговорът ми с нея беше вълнение, удоволствие и радост, който ми помогна да осъзная какво ме прави щастлива и удовлетворена! Огромни благодарности за отзивчивостта, силата и увереността, с които ме дари! Препоръчвам горещо! Успех!

 2. denitsa_stefanova

  Калина Щерн е изключително вдъхновяващ и добър мотиватор. Бих препоръчала консултация с нея на всеки, който иска да развие своята самоувереност.

 3. radoslava145

  Имах няколко консултации с Калина свързани с мен самата, а и за бизнеса ми. Тя ме накара да осъзная неща, които до сега не виждах и определено успя да подреди парченцата, които не успявах да събера сама. Освен всичко Калина има качесто и на мотиватор, благодарение на нея мина и границата си на комфор много по-лесно. Често препоръчвам Калинчето на приятелки, опитайте и Вие няма да съжалявате. Доволна !

 4. radoslava145

  Имах няколко консултации с Калина свързани с мен самата, а и за бизнеса ми. Тя ме накара да осъзная неща, които до сега не виждах и определено успя да подреди парченцата, които не успявах да събера сама. Освен всичко Калина има качество и на мотиватор, благодарение на нея преминах и границата си на комфорт много по-лесно. Често препоръчвам Калинчето на приятелки, опитайте и Вие няма да съжалявате. Доволна !

 5. Мария Михова

  Много ми харесва енергията и методите на Калина! Дава много ясни и практични съвети. Препоръчвам я на всички, които имат нужда от свежа гледна точка върху проблемите си.

 6. h_minkova

  Благодаря на Калина за ценните съвети и споделяне. За насоките и увереността, която ми даде в собствените ми способности. Почувствах сякаш говоря в близък приятел. Препоръчвам я и й Благодаря от сърце!

 7. Деница Василева

  Изключително съм доволна и щастлива, че избрах Калина! Тя ме впечатли с увереността си, начина на обяснения и мотивацията, която излъчва.
  За 3 месец при мен има видима промяна благодарение на съветите погледнати през профисионализъм! Винаги има отговор на моите въпроси и смело мога да кажа, че й се доверявам на 10000%!
  Благодаря 🙏

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!