НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

6-месечна програма

Пълна промяна

вътрешна и външна

мисия пеперуда

Добре дошли в "Мисия Пеперуда" - 6-месечна програма за Пълна промяна – вътрешна и външна!

Тази програма е създадена с една основен цел - да ви помогне да се превърнете в по-силна, по-уверена и по-щастлива версия на себе си, както вътрешно, така и външно.

"Мисия Пеперуда" е вдъхновена от процеса на трансформация, който преживява пеперудата - от гъсеница към красиво и свободно летящо същество.

Програмата обхваща различни аспекти на живота ви – от вътрешното ви състояние и емоционално благополучие до външния ви вид и стил на живот. Чрез комбиниране на практически инструменти, психологически подходи и персонализирани методи, ще ви насърчаваме и подкрепяме в пътя ви към промяна и самооткритие.

Готови ли сте да се превърнете в пеперуда и да излетите към нови върхове?

Тогава започваме заедно това невероятна пътешествие!

Какво включва тази програма?

Да отпочинат, да спрат да мислят

Част 1

РАЗБЕРИ СЕБЕ СИ

Изчистване на миналото

Част 2

ИЗЛЕКУВАЙ
СЕБЕ СИ

Практика “Прераждане”

Част 3

ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО

Част 4

ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА КРАСОТА

Част 5

ЛЮБОВ И СТАБИЛНА ВРЪЗКА

Част 6

УСПЕХ И БОГАТСТВО

Програма включва 6 модула с най-добрите треньори и експерти!

Част 1 - РАЗБЕРИ СЕБЕ СИ

Разбирането на себе си е от основно значение за личното и професионалното развитие. Като осъзнаем своите страсти, ценности, силни страни и слабости, ние придобиваме яснота за това, къде искаме да отидем и как да стигнем там. Като познаваме себе си, можем да направим по-осъзнати избори относно кариерата, връзките и личния си растеж. Това ни помага да се насочим към постигането на по-голямо удовлетворение и успех в живота, като същевременно разбираме и уважаваме нуждите и желанията си.

Ще работим за:

Какво включва Месец 1

Част 2 – ИЗЛЕКУВАЙ СЕБЕ СИ

Важността да лекуваме първо душата, преди тялото, произтича от основното убеждение, че менталното и емоционалното благополучие имат пряко влияние върху физическото здраве. Като се фокусираме върху излекуването на душата, ние се занимаваме с корените на проблемите, а не само със симптомите. Това ни позволява да разберем и преодолеем дълбоките емоционални и психологически проблеми, които могат да се отразят на физическото ни здраве. Лечението на първоизточника ни дава възможност да изцерим не само тялото, но и ума и душата, което в крайна сметка допринася за цялостното ни благополучие и хармония.

Ще работим за:

Какво включва Месец 2

Част 3 - ЗДРАВ ДУХ В ЗДРАВО ТЯЛО

Здрав дух в здраво тяло е крайъгълен камък на “Мисия Пеперуда”. Грижейки се за външния си вид и поддържайки здравословно тегло, не само подобрявате физическото си здраве, но и влияете положително на своето самочувствие и самооценка. Правилното хранене и редовната физическа активност са основният фундамент за енергия и жизненост. Да се изправим пред мързела и да се мотивираме за физическа активност често се основава на създаването на редовен график и постепенното включване на дейности, които ни правят щастливи и удовлетворени. След като почувствате ползите от здравословния начин на живот, мотивацията ще се появи естествено, като ще стане нещо, което ви води напред към по-доброто ви Аз.

Ще работим за:

Какво включва Месец 3

Част 4 – ВЪТРЕШНА И ВЪНШНА КРАСОТА

Вътрешната и външната красота са две страни на една и съща монета, които се допълват и обогатяват една друга. Вътрешната красота се проявява чрез доброто, любезното и душевното благоразположение на човека, като това отразява неговия характер, морални ценности и емоционална интелигентност. Красотата на човека не се измерва само във външни параметри като външен вид и стилен тоалет. Тя включва и вътрешни качества като доброта, мъдрост и състрадание. Жената, която сияе с вътрешна светлина, привлича погледите и вдъхновява с усмивката си. Тя е като слънцето, което грее с мека светлина и изпълва пространството с красота и топлина.

Ще работим за:

Какво включва Месец 4

Част 5 – ИЗГРАЖДАНЕ НА ЛЮБОВ И СТАБИЛНА ВРЪЗКА

Изграждането на любов и стабилна връзка е основен елемент за пълноценен и щастлив живот. Това включва разбирането на тайните на истинската любов и умението да се развива здрава и дълготрайна връзка с партньора си. Женствеността и сексапилът също играят важна роля в привличането на любов и запазването на страстта във връзката. Ще разгледаме как да привличаме любов не само от партньора, но и от всички аспекти на нашия живот, като работата, хобито, приятелите и др. Ще научим как да създадем и поддържаме стабилно семейство, което е основен стълб на нашата емоционална и духовна подкрепа. Така можем да постигнем пълноценност и хармония както в личния, така и в професионалния си живот.

Ще работим за:

алгоритъм

Какво включва Месец 5

Част 6 – ПРИВЛИЧАНЕ НА УСПЕХ И БОГАТСТВО

В последната част от програмата ще се насочим към привличането на успех и богатство в живота си. Ще се фокусираме върху определянето на собствените ни ресурси и как можем да ги използваме за постигане на успех. Ще изследваме какво точно означава успех за всеки от нас и как да определим границите на нашето богатство. Ще се запознаем с понятието за изобилие и как да го привличаме в живота си. В допълнение, ще се занимаем с техниките за поставяне на цели и изграждане на план за постигане на тези цели, като се стремим към реализация на нашите мечти и амбиции.

Ще работим за:

Какво включва Месец 6

Мисия Пеперуда

3000лв

1499лв

За Информация:

☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg