Онлайн запис

Безплатно! Училище за булки

Научете тайните и създайте сватбата на вашите мечти!

И така… вие сте получили дългоочакваното предложение за брак и сега ви предстои подготовката да бъдете БУЛКА. Много скоро ще се случи едно от най-емблематичните събития в живота ви – вашата сватба. Преди да кажете заветното “Да!” на избраника си и да започнете да приемате поздравления от гостите, трябва да решите и много “сватбени” въпроси!

Аз самата бях в тази ситуация преди година. Ето защо реших да ви разкажа за всичко, което преживях и всички стъпки за организирането на сватба, с които мога да ви бъда полезна, като създадох за вас УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ.

Водещ: >
Вземи

Как да организирате идеалната сватба?

Ще поговорим за всички важни неща - от А до Я в планирането на сватбения ден
Ще поговорим за това откъде да започнете с подготовката и как да разберете всички тънкости за организиране на сватбеното тържество
Ще се научите правилно да заобикаляте всички капани и избегнете всички онези неща, които могат да се объркат в последния момент
Как правилно да планирате вашия сватбен бюджет?
Ще се научите как да оптимизирате разходите си за сватба и как да я направите още по-добра!
Как да получите перфектната сватба - мечтата на всяка жена!
Как да изберете ресторант за тържеството?
Как да изберете изпълнители (водещ, фотограф, видеооператор)?
И много, много други въпроси...

Споделяне

Да си кажем честно - независимата сватбена организация е много труден процес и ни отнема много време и енергия.
Липсата на опит в провеждането на подобни събития (а човек, ако не е бил преди това булка, откъде ще може да го получи?) може да доведе до поредица от грешки.
Побързайте! За да предоставим максимално полезна информация на всеки, форматът ще е от по-малки групи участници, така че броят на местата в нашето училище е ограничен!

За да разберете всичко това, се регистрирайте в нашето УЧИЛИЩЕ ЗА БУЛКИ още днес и направете първата крачка към сватбата на вашите мечти!

Цена: 0лв.

За информация и записване: Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

Споделяне