Малък ми е… Какво да правя



Почти всеки мъж се притеснява от размера си и би искал да има по-голям член. Често мъжете компенсират големината на мъжеството си като купуват големи коли, офиси, къщи и така нататък. Само че мъжете редовно гледат своя член от горе на долу, където той изглежда по-малък, отколкото е!

Въпреки че жените твърдят, че размерът няма значение, тази тема продължава да бъде актуална! Нека да поговорим за това. Едни от най-често срещаните въпроси по отношения на секса, свързани с размера на члена, са следните:

1. Какъв е средният размер на половия член при мъжете?
2. От значение ли е размера по време на секс?
3. Как може да се увеличи размера?

1. Размерът до голяма степен зависи от националността.

Най-малките размери се наблюдават при японците и китайците (7-8см в състояние на ерекция), а най-големите – при чернокожите (20-23см в състояние на ерекция). Д-р Якобс и други етнолози стигат до извода, че средната големина на мъжкия член обикновено е пропорционална на размера на половите органи при жените в рамките на расата. Сега ще разгледаме европейската раса:

– среден размер на члена: 16 см
– нормален размер на члена: 15-19 см
– размер на стандартен член: 18-19 см
– малък член: < 11 см
– голям член: 20-23 см
– огромен член: > 23 см

Ето ги и средните размери на вагината при европейските жени:

В невъзбудено състояние:
Дълбочина: 9 – 10 см
Диаметър: по-малко от 2,5 см (окръжност до 7,8 см)

Възбудено състояние:
Дълбочина: 12,7 – 15,2 см
Диаметър: 3,8 – 6 см (окръжност 12 – 18,8 см)

Разтегната вагина:
Дълбочина: 20,5 – 22,8 см
Диаметър: 6,35 – 7,5 см (окръжност 19,9 – 23,5 см)

Статистически, само 5% от мъжете имат размер по-малък от 9см, а 1-2% от мъжете могат да се похвалят с дължина на члена повече от 23см. 93% от мъжете имат среден размер. Това означава, че средно статическият мъж може да задоволи средно статистическата жена. Откъде тогава се появяват тези комплекси и оплаквания от размера?

2. Значението на размера по време на секс

Размерът има значение по време на секс… За определените видове оргазми. Ако жената иска да получи дълбок маточен оргазъм, членът трябва да бъде поне 15-16см, за да стигне шийката на матката.

30% от жените се възбуждат от натискане на стените на вагината и за тях по-скоро е важна ширината на члена.

Има жени, които свършват само от играта с клитора и за тях размерът изобщо няма значение.

Много по-лесно е да правиш фелацио на размер не повече от 12-15 см.

И за любителките на аналния секс – средният и дори малкия размер е по-скоро предимство.

Както виждате, мъжете с по-малък размер също имат големи шансове да задоволява своята партньорка!

Няколко съвета:

  • Бъдете уверен в себе си – вие сте мъж и жената иска да бъде обладана от вас! Покажете й това и правете с нейното тяло каквото искате!
  • Научете подходящи пози (в които членът може да прониква максимално дълбоко). Прочетете малко за физиологията на жената и експериментирайте с позите. Питайте я в скала от 0 до 10 какво най-много й харесва.
  • Научете специални техники. По време на секс леко натискайте яйчниците или матката на жената, за да предизвикате повече удоволствие и по-лесно свършване.
  • Обичайте вашия партньорКолкото по-силно обичате партньора си, толкова по-малко значение има размерът. Понякога мъжът със среден размер може да направи партньорката си много щастлива, за разлика от мъжът с голям член, който обаче не се интересува от жената до себе си.
  • Сексът при жената се случва в главата й. Питайте я за нейните сексуални фантазии. Ако иска, завържете й ръцете (една от най-честите сексуални фантазии при жените е да бъдат изнасилени наужким). Прошепнете в ухото й колко ви възбужда, опишете какво усещате (усещам как твоята влажна и гореща вагина поглъща моя член). Говорете какво искате да направите с нея. Говорете!
  • Добавете аксесоари. Използвайте вагинални топчета или друга подходяща играчка и започнете да правите секс. Тогава тя със сигурност ще бъда по-тясна и ще ви усеща по-добре.

3. Как може да се увеличи размера?

Ако въпреки всичко държите да увеличите големина на члена си (което е много добра идея, ако трябва да бъда честна) можете да се възползвате от многото различни продукти в секс шоповете. Те могат да ви помогнат да се почувствате ГИГАНТ! Пробвайте и експериментирайте! Удоволствието и щастливата усмивка на лицето на вашата партньорка заслужава тези усилия!

 

Подобни теми:

Откровено за проституцията

Как да развием сексуален инстинкт при мъжете?

Преждевременна еякулация и техники за задържане

С най-добри пожелания,

Наталия Кобилкина – семеен терапевт, сексолог

Споделяне