НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 +359 884 277 877  | clients@natalia.bg

НОВО ТЯЛО ЗА 3 СЕДМИЦИ

Пролетно прочистване на тялото – освобод и се от излишните мазнини!
МАРАТОН НА ЗАПИС

Вярвам че не сме родени със забавен метаболизъм. Метаболизма ни се забавя въз основа на това как живеем живота си включително храната , която приемаме или не приемаме как се движим, прием на вода, добър сън, ниво на стреса и т.н.

Винаги сте искали да имате добре оформено и стегнато тяло и добър метаболизъм.

Преминали сте през неудачни опити, изпробвали сте всевъзможни програми, гладни диети и други екстремни способи да отслабнете бързо и после всичко се е връщало в изходна позиция?

Тренирате от много време, но не виждате резултати?

Аз съм персонален треньор и нутрициолог. Майка съм на три деца и винаги съм съумявала да подържам прекрасна форма. Не се лишавам от храна, напротив ям разнообразно и каквото си поискам. Ще Ви разкрия моята тайна с тази програма!

ТОЗИ МАРАТОН Е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСЕКИ, КОЙТО ИСКА ДА:

отслабване

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ?

Маратон за отслабване
Задвижи и излекувай метаболизма си

КАКВО ЩЕ ПОСТИГНЕТЕ?

Цена на маратона:

99лв

Отзиви от маратонa "Манифестирай и Отслабвай":

отзив от манифестирай и отслабвай
отзив от манифестирай и отслабвай

Здравейте Вики, толкова много ми харесва този маратон! Безкрайни благодарности за труда Ви. Тренировка 15 беше супер!

Безкрайни благодарности за насоките, режима и упражненията!!! Продължавам и идните месеци, защото резултатът много си заслужава. Споделям снимки за доказателство.

Благодаря най-вече за мотивацията, който получих, тъй като точно тя ми е липсвала в годините за постигане на трайни резултати. А страхотните ти рецепти бавно и постепенно се превръщат в меню за цялото семейство, децата станаха страхотни фенове на пълнозърнестата препечена филийка с моцарела и доматче и пуширано яйце

Вики, благодаря за невероятната работа, професионализъм и мотивация, която получих по време на маратона! За мен това е най-смислената инвестиция, която съм правила за външния си вид и здравето си.

Вики, хиляди благодарности за този маратон! Споделям напълно с Надя ” това е най-смислената инвестиция, която съм правила за външния си вид и здравето”. Аз имам още една седмица, но за сега резултатите за мен са страхотни: 3 свалени килограма (без никакво усещане за глад) и най-важното за мен – прилив на енергия и страхотно настроение. Упражненията са супер ефективни (въпреки че първите три дена ми бяха много трудни) и ще продължа да ги правя и след като приключа с хранителния режим. Поздрави, благодарности и ще очакам новите ти програми!

Contact

За Информация:

+359 884 277 877 | clients@natalia.bg