НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

☏ За контакти | тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg

Маратон за

ритуали

Водещ: Зара Атанасова

Нашият мозък много обича ритуали. Има ритуали, с които сме свикнали и обичаме като сватба, кръщене, празнуването на рожден ден… Има ритуали, които позволяват да настроим нашето подсъзнание на любов, пари или здраве.

Има хора, които злоупотребяват с тези неща и правят магии на другите и понякога трябва да се научим как да се предпазим от тези лоши влияния.

Маратон за РИТУАЛИ ще ви помогне

да се научите как да се пазите себе си и своите близки
да направите работeщи ритуали за хубавите неща
да помогнетe на себе си и на другите

Няма ритуал, който да не ''хваща''! Всички ритуали хващат!

ОСТАВАЩО ВРЕМЕ ДО НАЧАЛОТО НА МАРАТОНА:

Дни
Часове
Минути
Секунди

Магия (от латински magia –  обред, ритуали) е употребата на ритуалите, символи,  действия и жестове с цел използване на свръхестествени сили.

Вярата и практикуването на магия съществуват от зората на човечеството  и продължава да играе  важна духовна, религиозна и медицинска роля за много култури и в наши дни.

Ритуалната магия често се използва за лечение, за освобождаване на проклятия и родови проклятия, магии, черни магии, за увеличаване на приходите, забогатяване… И най-вече за любов и за превличането на мъжа на живота си. Ритуалите са огромно оръжие и то безценно, това е единственната практика, която влияе директно на нашето подсъзнание.

магия

Един пример: ако намери човек един сапун с пирони пред вратата си веднага се случват две неща – съзнанието казва това са глупости, но подсъзнанието е като google и  веднага търси информация за това, което вижда. И във времето се говори, че като намериш сапун, едва ли не, ще се ”топиш” и тогава без да усеща човек започва да се топи буквално, защото подсъзнанието се е уплашило. Затова е нужно ритуалът да махне страха и да вдигне желанията….

Ето това прави ритуалът – отстранява страха… Магията съществува от древни векове.

БАЗОВ ПАКЕТ

група до 200 човека
199лв
69 лв
  • Вайбър групи за видеа и домашни
  • 4 ритуала
  • 1 час обща среща въпроси и отговори със Зара

ВИП ПАКЕТ

група до 30 човека
299лв
129 лв
  • Всичко от Базов пакет
  • Консултация със Зара - 30 минути
  • Бонус: Ритуал Почит на предците.

Това ще е 1-месечно обучение чрез вайбър група, в която ще научите 4 ритуала, за да ги направите за себе си и другите!

Имате ли Вайбър?
За да получавате линковете за видеата в маратона е задължително да имате Viber на вашият телефон/компютър. Повече детайли за достъп можете да намерите тук – https://natalia.bg/instrukcii/.
Линкове за достъп до Вайбър групите за предстоящи маратони можете да намерите в профилa си в www.natalia.bg в категория “За изтегляне”.

Contact

За Информация:

тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg