НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

21 Дни до Мечта

Маратон за мечтатели: “21 Дни до Мечтата”

(9 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Готов ли да полетиш към новата си реалност? Тогава грабни своето участие!

Тази програма е идеална за Вас, защото...


Любими мои, постигнах поредната си голяма мечта – живот в Лондон – на точното място, където съм мечтала и по начина, по който исках и си казах: “Време е да споделя тази енергиия с другите. Искам всички, които ще бъдат с мен в тези 21 дни да сбъднат своите мечти и желания! И съм тук за вас! Започваме ли?”

За да сбъдваме нашите мечти са нужни 3 неща:

 • истински и смелите мечти (често ние не си позволяваме това)
 • знания и практики как да го случим (има ясен алгоритм и последователност за това)
 • енергия и вяра (тук трябва да убием всички съмнения и да действаме)

Аз имам и трите и искам да споделя с теб как и ти да ги имаш!


За какво ще говорим?

⇒ Погребване на това, което вече не ти трябва
⇒ Изчистване от старото и ограниченията от разбитите и несбъднали се мечти
⇒ Отключване на мечтателя в теб
⇒ Практични насоки как правилно да сформираме нашето желание
⇒ Настройки на лекота, за да се получат нещата
⇒ Малки магийки, за да дадем старт на новото в живота си
⇒ Принципи и правила, по които работи Вселената
⇒ Ритуали + планиране = резултат
⇒ Комуникация с Вселената или как да стигнеш до Бог и да бъдеш чут
⇒ Умение да живееш в потока


Какво ще правим?

⇒ 21 дни ще слушате кратки видеа САМО по 5-15 минути и ще правите това, което казвам във видеата. И така 21 дни!
⇒ Защо е удобно? – Защото отнема 15 минути на ден + домашно от 1 минута до 45 минути в зависимост от домашното.
⇒ Ти системно правиш нещата и пренареждаш програмите в мозъка си.


Как ще се проведе?

⇒ Маратонът се състои от 21 кратки видеа и домашни за изпълнение
⇒ Срок за достъп до видеата – 90 дни


Кой е треньорът?

Наталия Кобилкина

ТРАНСФОРМИРАЩ ТЕРАПЕВТ И ОСНОВАТЕЛ НА HAPPY WOMAN ACADEMY. По образование Наталия е клиничен психолог, семеен терапевт, сексолог и бизнес психолог. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор. Наталия е обучавана от водещи учители от Русия, Европа и Америка. За да бъдеш трансформиращ терапевт се изисква много години обучение, практика и преминаване през лични процеси на израстване. Наталия покрива тези условия и постоянно се развива и преминава през обучения до ден днешен. Наталия основа собствена…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Тази програма ще ви вкара в едно особенно състояние на лекота и радост, на вяра в чудеса и просто ще ви напълни с енергия на 100%!

 • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.
 • 21 кратки видеа – 2 часа

 

169лв.

На запис

тел.: +359 884 277 877 | clients@natalia.bg

Отзиви

9 отзива за Маратон за мечтатели: “21 Дни до Мечтата”

 1. Review

  -Чудесно! Преминаването през тези 21 дни е уникално разкриване на вътрешния свят и свързване с външния физически, материален свят. Разширяване. Чатът имаше също огромна подкрепяща роля. Движението в енергията на Наталия ежедневно е вълшебно и съдейства много подкрепящо!
  Валентина Тодорова

 2. Review

  – Маратонът ми се отрази много позитивно. Беше повод да се замисля какво си пожелавам, да се фокусирам върху вече осъзнатите желания, да помисля за начините за постигането им, да предприема съответни действия, а някои от тях дори се реализираха напълно или в голяма степен по време на маратона с известна доза магия при реализирането им много по-скоро отколкото очаквах. Сърдечно благодаря! Допадна ми форматът – 21 дена кратко видео всеки ден по едно и също време.
  Роси Михайлова

 3. Review

  – Безкрайно много благодаря! С този маратон изобщо си припомних за какво мечтаех. Какви са моите способности и реално предназначение. Уча се да вярвам, да знам, как праведните желания на душата се сбъдват винаги. Някои по-рано. Други по-късно. Всяко нещо става в идеалния момент! Благодаря!
  Елена Иванова

 4. Review

  – Отрази се положително, помогна ми да осъзная къде се спъвам и над кое да работя
  Даниела Димитрова

 5. Review

  – От началото до края се чуствам заредена и ентусиазирана, уверена че мечтите могат да станат реалност!Сега съм в очакване на моите чудеса!Благодаря❣️
  Таня Кирилова

 6. Review

  – Мн положително, зареждащо
  Диляна Самарджиева

 7. Review

  – Благодаря за този вълшебен маратон! 💫 Осъзнах, че реализирането на моите желания, зависи единствено от мен самата и това да си ги позволя. Филмът “Всемогъщият Брус” го показва много ясно. Трудно ми е да пусна категорично някои ограничаващи вярвания, това е място където да работя повече по мен самата. Благодарение на маратона едно мое много голямо желание е на път да се осъществи, а по другите работя. Сега вече имам ясен алгоритъм за желания. Много ми хареса, че информацията беше подредена, ясна, кратка и бърза за изпълнение. Ще се радвам, ако и следващите маратони имат такав формат. Благодаря на Наталия и прексният екип❤️
  Елица Кондакова

 8. Review

  -Беше голямо предизвикателство. Да си призная не очаквах желанията ми да започнат да се озпълняват още по време на маратона. Изключително мощно завихряне на енергия.
  Мария Дикова

 9. Review

  – И този маратон ме надгради много, както всеки предишен. Но всеки път чувам нещата с по осъзнато ухо и резултатите са доста по добри. Много се доближаваше до маратон за желания в който участвах преди година, но пак повтарям че сега съм доста осъзната и дори и да чувам едни и същи нещо аз ги прилагам с друга енергия и има много по добър ефект върху целия ми живот. Ден преди маратона , настъпи страшна турболенция, която продължи 3 дни , но този път разбира я приех със смирение и си казах ” Споко Деси ще отмине , това разваляне , ще подреди нещата ” . Преди бих се отказала и от маратон и от вярата във всичко, но сега знам че турболенцията е част от процеса. Благодаря ти Наталия , че те има на теб и целия ти екип ще продължавам да те следвам и всяка година ще записвам ” Маратон за желания ” , защото знам че ще ми действа все по добре. Между другото част от желанията ми са на път да се сбъднат.
  Десислава Тодорова

Добавяне на отзив

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!