НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

MASTERMIND КЛАС 2 в 1

Попитайте който и да е успешен човек как е покорил върховете, на които гордо стои днес, и той ще Ви каже, че не го е направил сам. За да пожънете феноменални резултати и да постигнете нещо значимо, Вие също се нуждаете от “подкрепление”, от хора, които не просто Ви разбират, а са готови да Ви съдействат по всеки възможен начин.

Дни
Часове
Минути
Секунди

Хората, с които се виждате най-често, подкрепят ли Вашите стремежи?

Отношението на членовете на социалния Ви кръг към мечтите и целите Ви кара ли Ви да се чувствате окрилени?

Общувате ли често с амбициозни личности, които споделят Вашите идеи, идеали и визия?

Ако приемем думите на Джим Рон, че човек е осреднена стойност на петимата души, с които прекарва  най-много време, то какви сте Вие?

Mastermind - class 2in1
Моузес - Mastermind

Понякога несъзнателните ограничения на хората около нас ни пречат да осъществим смелите си планове, без дори да си даваме сметка за това. Ето защо е важно да се обграждаме с личности, с които сме на една и съща вълна, които ни окуражават, вдъхновяват, мотивират и са ориентирани към постоянен напредък. Водени от тази идея, решихме да създадем Mastermind клас 2 в 1, където можете да откриете съмишленици, устремени към големи висоти, също като Вас.

Какво е MASTERMIND КЛАС 2 в 1?

Менторска група

Това е профилирана ментроска група, в която малък брой хора, достигнали сходно ниво на бизнес развитие, се срещат регулярно, като взаимно се подкрепят, мотивират и вдъхновяват да достигнат най-високия си потенциал. Целта на групата е изграждане на едно сплотено и обединено от сходни амбиции и интереси общество, в което индивидите разчитат на колективния опит и колективната интелигентност, за да се насочат как да се справят с предизвикателствата по пътя си и да реализират успешно дори най-дръзките си цели.

Индивидуален коучинг.

Mastermind клас 2 в 1 е необикновена комбинация между групов менторинг и индивидуален коучинг. Програмата е проектирана така, че да предоставя на участниците необходимите инструменти, с които да съставят работещи стратегии за успех, пасващи на техните цели и бизнеси. Тя се състои от 6 3-часови менторски групови занятия (установени в общ график) и 6 30-минутни индивидуални коучинг сесии (планирани съобразно личния график на участниците), разпределени в рамките на 3 месеца. За да бъде предоставена оптимална стойност, и за да бъде отдадено достатъчно внимание на всеки участник, броят на членовете в групата е драстично лимитиран - към нея могат да се присъединят само 12 души.

Силни личности

Програмата събира силни личности, които желаят да напреднат в професионален план, целят се нависоко и са готови да направят зрелищен скок към бъдещето, за което мечтаят, и живота, който заслужават. Заедно обсъждат идеи, решават проблеми, изграждат стратегии, стимулират неконвенционално мислене и се стремят да извадят най-доброто от себе си. Участниците взаимно поддържат високо равнище на лична отговорност. Mastermind клас 2 в 1 предоставя на всеки от групата изключителната възможност да сподели глобалната си визия с други лидери, с чиято подкрепа да трансформира своето бизнес и житейско изживяване.

Моузес

За кого е предназначена програмата?

Какво получавате?

Защо да се включите в MASTERMIND КЛАС 2 в 1?

Моузес Налоки

Успехът Ви зависи от хората, с които се ображдате. Затова, ако искате да изкачите най-високите върхове, се заобиколете с такива личности, които или вече са били там, или са се запътили натам. Mastermind клас 2 в 1 Ви дава шанса да трансформирате не само бизнеса, но и живота си. Нужни са Ви само страст, импулс за развитие и отдаденост. Влезте в мощната енергия на експоненциално растящия успех още днес.

Кои са Вашите лектори?

m1

Моузес Налока

Моузес е визионер, напълно отдаден на мисията да подобрява живота на хората. Като мотивационен говорител с международно признание, той е разпалил пламъка на вътрешната промяна у хиляди по цял свят, отключвайки възможността да заживеят според своя най-висш потенциал.

Подтикван от неутолимия стремеж към постоянно развитие и напредък, днес Моузес е коучинг експерт, НЛП специалист, предприемач и съосновател на Kaizen international. Той навигира своите клиенти как да изградят ефективни и печеливши стратегии за бизнеса, да превъзмогнат своите ограничаващи убеждения и да разрешат редица сложни проблеми.

Моузес отбелязва рекордни постижения по време на дългогодишната си работа си като консултант за “Success Resources”, водещият световен организатор на мащабни събития на изтъкнати личности като Тони Робинс, Робърт Кийосаки, Гари Вий и много други. Работил е отблизо с едни от най-уважаваните хора в сферата на личностното развитие.

Във всичко, с което се захваща, Моузес влага страст, всеотдайност и извънреден професионализъм. Той посвещава цялата си енергия и любов на една специална кауза, близка до сърцето му – да помогне на колкото се може повече хора да изживеят един необикновен живот.

Nataliq blue 2_1

Наталия Кобилкина

Наталия е магистър по Семейна психотерапия и сексология от Изследователския Институт  по Семейна терапия и Медицинска психология в Русия. Притежава диплома за „Семеен терапевт и клиничен психолог“. Тя е мастър по НЛП, Ериксонов хипнотерапевт и водеща на семейни констелации на френската школа на Идрис Лаор.

Има магистърска степен по Бизнес Психология от Института по Бизнес и Правен мениджмънт в Русия. Тя има 6-годишен опит като бизнес треньор и HR Директор в голяма международна компания. Също така има опит на ръководна позиция като HR Директор на световноизвестна издателска къща на списания като Cosmopolitan, Men’s Health, Top Gear, Time Out и др.

Наталия провежда обучения повече от 10 години, като първоначално стартира с бизнес обучения, но по-късно започва да провежда и обучения в сферата на щастливи отношенията, личностно развитие, изобилие и води обучения за треньори. Тя е провела над 3 000 тренинга за жени, мъже и семейни двойки във Великобритания, Италия, Гърция, България, Тайланд, Бразилия и др. Индивидуалните и сесии надхвърлят 10 000 часа. Наталия е автор на няколко бестселъра.

Нейната отдаденост, ефективност и лоялност в работата й на дълбоко ниво с хората я правят уникална, носят бързи резултати и преобразяват живота на клиентите и. Всяка година тя печели повече и повече фенове по цял свят.

Повече от 500 000 души се довериха на Наталия. Ще бъдеш ли следващият?

Дни
Часове
Минути
Секунди

Цена

ВИП група до 12 човека
10 000 лв
  • Бонус: 3-часова закуска с Моузес и Наталия в луксозен ресторант (само при заплащане наведнъж на цялата сума за програмата)
  • При разсрочено плащане: две вноски по 5000лв – първа вноска преди началото и втора вноска след края на 1-вия месец

График:

1 Февруари

19:00 - 22:00 (понеделник)

8 Февруари

19:00 - 22:00 (понеделник)

15 Февруари

19:00 - 22:00 (понеделник)

22 Февруари

18:00 - 21:00 (понеделник)

1 март

19:00 - 22:00 (понеделник)

8 март

18:00 - 21:00 (понеделник)

Contact

За Информация:

София Иванова | тел.: 0894 361 191 | clients@natalia.bg