НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

уебинар

Мъжките архетипи

Благодарение на тази програма ще разберете кои мъже са подходящи за вас и с кои да избягвате отношения.

Така както при жените говорим за четирите женски състояния или архетипи, съвсем в реда на нещата е да има и класификация на мъжете според вижданията, ценностите и особеностите им.

Мъжките архетипи са тема, която трябва да бъде водена в училище, за да може всяка жена да знае как да се отнася с мъжете. Повярвайте, тогава броя на разводите и нещастните отношения би се намалил поне с 50%. Постоянно ми задавате нови и нови въпроси на тази тема, така че с радост ще я направя отново за Вас.

14 факта за мъжете

Ако сте наясно към кой архетип принадлежи вашият избраник, много по - лесно ще можете да изградите пълноценна и щастлива връзка. Това знание е определящо за отношенията и именно неправилното взаимодействие с мъжките архетипи е причината за много от разводите

Кои са мъжките архетипи?

Първооткривател

Първооткривател

Амбициозен, доминантен, бизнесмен, център на внимание, обича риска, парите и лукса. Трудно влиза в семейни отношения и е склонен към полигамни връзки. Вълнува се от хорското мнение и държи останалите да му се възхищават. Негов двигател е желанието да покорява нови хоризонти и винаги да е първи. Грижи се за външния си вид, носи дизайнерски дрехи и шофира луксозни автомобили.

Творец

Творец

Отговорен, одухотворен, спокоен и верен. За него е важно вътрешният му свят да е изпълнен с хармония и не се изкушава от материални блага. Съобразява се с мнението на половинката си и е склонен да прави компромиси в името на любовта. Не е крайно сексуален и трудно може да бъде съблазнен от любовница. Обикновено избира да се реализира професионално в сферата на компютрите, изобразителното изкуство, музиката, поезия и т.н.

Търговец

Търговец

Упорит, смел, готов да рискува, склонен към развиване на нови умения, вижда възможностите във всяка ситуация. Държи спътницата в живота му да е дейна като него и е готов да се бори за сърцето на избраницата си. Има приключенски дух и с него винаги е интересно. Приоритет в живота му са парите.

Управител

Управител

Той обича да контролира и да властва. Държи думата му да е закон за другите. Впечатлява с ум, авторитет и справедливост. Изключително работлив и последователен в действията си. Трудно влиза във връзка и рядко се развежда. За него е важно жената да му се подчинява, да го приласкава в леглото и да предизвиква уважение у него.

За какво ще говорим?

Какво ще научим?

След като преминеш този безценен уебинар, ще получиш ясна картина какво трябва и не трябва да правиш, за да имаш щастливи отношения.

Мъжките архетипи

149лв
69 лв
  • 19 март | 17:00 - 19:00
  • Получавате неограничен достъп до записа.

За Информация: ☏ тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg