Дaяна Бако

За контакт: тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Дaяна Бако

Запознах се с Даяна на Гейши и бях пленена от нейния грим. Всъщност не бях само аз, всички участници я обкръжиха и почнаха да разпитват къде се е научила да се гримира така. Оказа се, че това не е случайно и Даяна живее почти целия си живот в Лондон и се учи от най-добрите гримьори в света как да извлечеш максимума от своето лице.

Няколко пъти се срещахме след това и всеки път бях изненадана колко нови и прекрасни визии измисля Даяна! Един път не издържах и казах: Даяна, дошло ти е време да споделиш тези знания и умения с жените в България! Искам да уча от теб как да се гримирам сама толкова красиво и професионално. За всички, имащи желанието да извлекат максимума от своята визия – добре дошли на уебинари и консултации за грим с Даяна!

Наталия Кобилкина

 

Това, което самата Даяна казва за себе си:

Казвам се Даяна Бако и се занимавам от 12  години с професионално гримиране в  Лондон, Англия. Правила съм стотици гримове на най-различни типове лица и народности. Доста години работих в Christian Dior и в NARS Cosmetic. Гордея се с това, че бях избрана на почетна позиция в Диор. Скоро след като се запознаха с моята работа, ми беше предложено да ги представям на национално ниво във всички модни ревюта, в които Dior се представяше в London Fashion Week. Два пъти съм участвала в London Fashion Week, като втория път с Nars ми беше поверено удоволствието и честта да гримирам целия екип, включително сега бившия главен редактор на Британския Vogue – Александра Шулман.

Също така аз бях отговорна за обучението на тези гримьори, които искаха да преминат на по-високо ниво на развитие в тяхната професия. Така че, имам опит и в гримирането, и в обученията по грим.

Тъй като съм израстнала с ценностите на хора, които сами изграждат собствен бизнес и път в живота, аз реших че е време да отворя свой собствен бизнес в сферата с храна и съм много щастлива, че се развива успешно. Имам принципи, че каквото и да правя, то става успешно. В това ми помагат упоритостта и любовта към това, което правя.

Моята истинска страст и любов е да гримирам моите клиенти, като изкарвам и подчертавам най-красивото в тях. С голяма радост искам да споделя натрупаните ми с години знания, умения и енергия. Искам всяка една от вас винаги се чувства най-красивата! Очаквам ви на моите обучения за грим и красота!