НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

За информация: Диана Дончева: +359888816101 | diana@natalia.bg

АКАДЕМИЯ ЗА ПОБЕДИТЕЛИ

Водещи: Наталия Кобилкина, Игор Незовибатко и сем. Атласови

ЗАПОЧВАМЕ СЛЕД:

Дни
Часове
Минути

Добре дошли в единствената по рода си в България Академия за победители!

По време на тази Академия ще имате време да осмислите доста неща. Да направите всички задания и да промените живота си завинаги. Процесът ще е по-дълъг и ще можете да вграждате новите знания в стария Ви живот.

Заедно ще минем по пътя на трансформацията и Вашите нови възможности.

За кого е тази Академия?

Какво ще правим?

Академията за победители протича 7 дни, през които нямаш достъп до телефон, алкохол и цигари – само до твоята душа и сърце. Така ще видиш потенциала си и ще се срещнеш с най-големите си страхове!

Важно! Ние създаваме нови невронни връзки, които в дадения момент липсват в мозъка ти и тази липса е причината нещата да не се получават.

ПРОГРАМА на академията

Внимателно прочетете правилата преди да се запишете!

  • Вие сте психически и физически здрав.
  • Имате цели и намерения, с които искате да работите на 100%
  • Задължително е да сте изкарали маратон “Гейши – Прераждане” трансформация за 21 дни или ВИП Гейши 1 на живо, за да участвате в академията. Можете да си го закупите от ТУК.

ЕДИНИЧЕН БИЛЕТ

ранно записване до 5 юли
3300 лв
  • Участие в Академия за победители - 7 дни от 5 до 11 август 2024
  • Цената включва настаняване за 6 нощувки в двойна стая/ с единични легла/ с включени храна и напитки.

ДВОЕН БИЛЕТ

ранно записване до 5 юли
6100 лв
  • Участие на двама души в Академия за победители - 7 дни от 5 до 11 август 2024
  • Цената включва настаняване за 6 нощувки в двойна стая/ с единични легла/ с включени храна и напитки за двама души.

Условия: Събитието ще се състои при минимум 10 участници!!!

Вижте какво казват хората, преминали нашите академии:

Здравейте прекрасни хора, Зная, че Наталия е много заета, но ви моля да и предадете най-искрената и сърдечна благодарност! Преминах през невероятна трансформация последната година не само покрай нейните програми, но и академията. Успях да преодолея много блокажи и да стартирам успешно: с бранд, лого, фирма, сайт, YouTube, канал с видеа и получих невероятни отзиви. Огънят ми се запали, горя с вдъхновение и радост 💖 Изпращам ви screenshot от две консултации. Прикачена ще намерите и моята първа ел. книжка, посветена на сугестопедичния метод и 5-те негови ползи, както и скрийншот от утрешния ми уебинар. Той е на тема: "Скритите резерви на нашия мозък~Сугестопедия". Благодаря ви отново!
Юлия Каремова
5/5
За мен тя е отдавна чакана мечта и ми позволява да разбия голяма част от моите ограничения, да изживея многостранни емоции, да видя себе си през очите на над 20 човека, да се запозная със страхотни и вдъхновяващи ме хора, да си подаря едно незабравимо изживяване само за мен, отделяйки се от заобикалящия свят и ми подари усещането, че ако реша, мога всичко!
Б. Ж.
5/5
Здравейте, на мен след академията ми се случи прекрасното житейско събитие - да срещна моя специален мъж, моя партньор в живота. Предстои ми преместване и едно голямо ново начало при мен, ще си сменя средата, нови приятели, нови занимания и всичко ще е ново за мен!
Валентина
5/5
Включих се в Академията за треньори съвсем случайно. Подейства ми зареждащо както в личен, така и в бизнес план. Получих яснота за себе си и много голям тласък за действие. Обучението и Наталия бяха като катализатор за всичко, което е дремело в мен. В следващите няколко месеца удвоих бизнеса си, а през следващата година го учетворих. Инвестицията, която направих за академията ми се изплати многократно. Винаги ще помня този импулс, който получих в живота ми.
Галена Митева
5/5
Когато разбрах за „Академията за треньори“, веднага се записах. Днес, 3 години по-късно, животът ми е напълно трансформиран- аз съм автор на две книги за любовта и партньорството, водя семинари, онлайн курсове, радвам се на растяща аудитория, омъжена съм за любимия мъж – с когото се събрах чудодейно след „Гейши“, имам двете си прекрасни дъщери, творя и работя заедно с приятелки, с които се запознах в Академията. Била съм на много семинари и при много учители, но за мен има ясно очертани живот преди и след срещата с Наталия!
Ирина
5/5

За Информация:

Диана Дончева: +359888816101 | diana@natalia.bg