НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Подкрепено от Наталия Кобилкина

Поздравления!

Вие се регистрирахте успешно за най-големия онлайн форум за личностно развитие за 2022 година – Супер Аз – силата е в мен!

Тук ще работим по основни теми: как да бъдем най-добрата си версия, отношения с партньора, как да достигнем своя потенциал, стъпвайки на своите травми като ресурс, как да бъдем успешни жени и да останем женствени, как да общуваме с хората, бизнес партньорите и колегите си.
Преминете пътя към своята трансформация и вземете най-доброто от двудневния форум: Супер Аз – силата е в мен!
стъпка 1

Запазете датите!

Събитието е напълно БЕЗПЛАТНО и ще се проведе на 17 и 18 декември в затворена фейсбук група от 10:00 до 14:00 ч.

Сложете събитието в календара си!

стъпка 2

Присъединете се към затворената фейсбук група

Тази група е създадена специално за събитието и то ще се проведе там. Следете я за повече информация относно какво предстои, кратки видеа с представяне на треньорите и всякаква друга интересна информация, която ще качваме до старта. В групата ще получите възможност да намерите съмишленици и хора, които също се стремят към развитие, както и приятелска атмосфера и възможност да опознаете още по-добре нашите експерти.

стъпка 3

Поканете приятел/ка!

Нека заедно вървим нагоре и се развиваме! Изпратете това съобщение на ваш приятел:

“Здравей, аз се регистрирах на най-големия онлайн форум Супер Аз – силата е в мен! Той ще се проведе на 17 и 18 декември от 10:00 – 14:00ч. Заповядай линк за регистрация, за да осигуриш своето място напълно безплатно: https://natalia.bg/magazin/webinars/forum-s-trenori/”

стъпка 4

Приготви се за изненади!

Тук може да гледаш своя подарък – уебинар: “Аз заслужавам”! Изненадите не свършват до тук – Наталия Кобилкина ще се включи ексклузивно на форума!

 *валидност до 31.12.2022 

стъпка 5

Получавай ценна и интересна информация всеки ден

Последвай социалните мрежи на Наталия Кобилкина!

За информация: Михаела Чакалова +359 899 928367 |  coach@natalia.bg