НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Хороскоп Любов

Хороскоп: Пътят на душата с оглед на любовта и партньорството

Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата

Какво представлява този хороскоп?


Имате ли усещането, че когато сте напълно себе си и действате чрез качествата на характера, които са дълбоко вкоренени във вас, често резултатът не е добър и вместо да се свързвате с другите, вие ги отблъсквате?!

Онези черти от нашия характер, които са били прекалено развити по време на миналите прераждания и обикновено вземат надмощие в нашия характер и в този живот, пречат на нашите стремежи да се чувстваме добре и удовлетворени. Когато действаме без да осъзнаваме това, ние обикновено го правим, защото сме свикнали да постъпване по този начин и той ни е присъщ и познат. Но в този живот нашият опит ни показва, че подходът към различните ситуации от подобна позиция не дава добър резултат.


Отвсякъде чуваме

Бъди себе си

, но да бъдеш себе си, осланяйки се на повелите на егото и ехото от спомените на душата, често е грешният път, отдалечавайки ни от това, което е избрала за нас душата ни с цел посока на развитие и нови качества, които да усвоим.

Непознавайки наталната си карта, човек често бърка посоката и се осланя на вече овладени, минали модели на поведение и дори желания и цели, които постигайки ги, не му носят нужното удовлетворение и пълнота в живота. Подходът ни към другите и към партньора, често е погрешен, защото се плъзгаме по това, което вече сме били и така добре ни заблуждава, че това трябва да бъдем и сега.


Какво ще научите от консултацията:

⇒ този хороскоп ще покаже какво трябва да развивате като качества в партньорството.
⇒ какъв трябва да е подходът, за да се свържете по-успешно и хармонично с другия/те.
⇒ ще ви покаже капана, в който най-лесно попадате – изкушението, което е толкова привлекателно, че лесно може да ви подведе и да върне в живота ви някои отрицателни тенденции от минали прераждания
⇒ кои са качествата, от които трябва да се освободите, защото тези модели не са от полза за вас? И ако погледнете назад, ще установите, че това поведение никога не е било от полза, но вие упорито продължавате да се придържате към него, защото си е така ваше и толкова близко и познато от минал живот.


Тези качества от вашия характер

сами по себе си не са отрицателни, но те обрисуват това, което е било много добре развивано в минали прераждания, затова се е получила диспропорция.

В този живот, във вашата рождена карта, е заложено тези стари модели вече да не носят добри резултати и придържането към такива качества винаги ще води до провали. Затова трябва съзнателно да развивате онази част от себе си, която е била пренебрегвана в миналите инкарнации. Развиването на тези качества ще ви помогне да печелите винаги и да изпитвате чувство на щастие и удовлетворение. Ще ви даде посоката в живота, която е избрала душата ви за вас.


Кой е треньорът?

Милена Атанасова

"НИЩО НЕ СЕ СЛУЧВА НА ЗЕМЯТА , АКО   НЕ Е НАПИСАНО НА НЕБЕТО"         Казвам се Милена Атанасова и съм астролог по призвание. От дете ме вълнуват небето, звездите, планетите и зодиите. Обожавах да чета Древногръцка Митология и вече знаех достатъчно за Боговете и Богините, които са свързани с принципите на планетите. По-късно това беше една солидна основа по Астрология. Открих Астрологията с раждането на моят син чрез съдбовно стечение на обстоятелствата. Започнах да изучавам тази божествена наука и се влюбих в нея. Тя ми дава…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

89лв.

Онлайн

тел.: +359884277877 | clients@natalia.bg

Отзиви

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Хороскоп: Пътят на душата с оглед на любовта и партньорството”

ПОДОБНИ

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!