НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

25 октомври

на живо

10:00ч - 17:00ч

Елате по-рано!

София

хотел Маринела

Ако се обърнете назад и мислено прегледате вашия живот като на филмова лента, с какво ще се гордеете? Кои са постиженията, носещи ви удовлетворение? Ще осъзнаете, че това са нещата, реализирани под влиянието на вашето вътрешно вдъхновение, когато една искра във вас се е запалила и е дала живот на мечтите ви.

Когато усещаш вдъхновение ти гориш от вътре и си готов да направиш невъзможното и наистина го правиш.

За вдъхновението трябва да бъдеш отворен и да отхвърлиш негативни чувства като страх, завист и неувереност. Важно е да настроиш цялата си емоционална лимбична система за този подарък – вдъхновението.
За тези, които не знаят лимбичната система е част от мозъка, която участва в регулацията на функции на вътрешните органи, обонянието, поведението, емоциите, паметта, съня. Вдъхновението те учи, че най-големите промени и постижения идват отвътре навън.
То те предизвиква да се издигнеш над собствените си ограничения и да се предоставиш като канал за това, в което искрено вярваш. И когато се довериш на вдъхновението, виждаш какво се случва – сила и страст, които те водят към твоята истинска мисия.

А ти къде се разпознаваш?

Има хора, които са родени, за да вдъхновяват другите за промени и подвизи.

Има хора, които постоянно търсят кой да ги вдъхнови.

Има и такива, които преживяват болка, страх и разочарование и са погребали в себе си своето вдохновение. И тогава човек бавно започва да умира...

Вдъхновението е мощен вътрешен огън, който има силата да подхранва нашата душа, да насърчава нашите усилия и да ни води към постигането на велики неща.

То е този скрит източник на енергия, който когато бъде разпознат и усвоен, може да промени начина ни на мислене, действие и постижения. Вдъхновението играе ключова роля в разгръщането на личния потенциал и мисия, като служи като основен двигател за постигане на върхове и изпълнение на жизнени цели.
Върху какво ще работим на семинара:

Този семинар мощно ще ви зареди с енергия и ще ви качи на висока вибрация

Каня те на този, колкото практичен, толкова и дълбоко личен семинар, който ще ти помогне да разлистиш още една страница от книгата на Душата си.

За кого е подходящ семинарът:

Тази програма е подходяща за всички, които желаят да намерят своята истинска мисия и да развият потенциала си. Ако търсите вдъхновение и подкрепа, тази програма е за вас.

Без значение дали сте на кръстопът и се чувствате изгубени в изборите и действията си, или искате да разкриете неразгаданите вътрешни сили във вас, програмата ще ви помогне да изградите по-дълбоко разбиране за себе си и да се свържете със собствените си ценности и ресурси. Независимо от възрастта, професията или житейската ситуация, ако искате да подобрите себе си, да откриете своя път и да реализирате пълния си потенциал, тази програма е създадена за вас. Тя е за всички, които се стремят към личен растеж, успех и откриване на смисъла на живота.

Моля, преди семинара да помислите за две неща:
Наталия Кобилкина

Вдъхновението е Божествен дар, който е част от теб. Дар, с който усещаш вкуса на живота и желание да ставаш всяка сутрин с усмивка. Вдъхновението е сила, която се ражда отвътре и може да трансформира целия ти живот. То е ключът към намирането на твоята мисия в света. А ти за какво живееш?

Никога не е късно да поемеш по пътя, който ти е отреден в този живот.

Елате сами или доведете своите половинки, приятели, защото, когато сме заедно работим като екип – постигаме много по-силен ефект и можем да преминем на съвсем друго ниво.

Базов пакет

199лв
149 лв
  • Семинар "Огънят на вдъхновението" на 25 октомври от 10:00 до 17:00ч
Вземи билет за двама души за 349лв. 199лв.

ВИП пакет

до 20 места
599лв
399 лв
  • Семинар "Огънят на вдъхновението" на 25 октомври от 10:00 до 17:00ч
  • настаняване във ВИП зоната (първите 2 реда)
  • 60 минути среща с Наталия Кобилкина
  • тетрадка и химикалка

За Информация: тел.: 0884 277 877 | clients@natalia.bg