НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

 тел.: +359 884 277 877 | [email protected]

маратон ГЕЙШИ 1

Всяка жена заслужава да има щастие и това, за което мечтае. Но доста от нас са блокирани и замръзнали в своите травми.

Години наред търсих правилния начин да пречупя старите травми и болка и да видя как жените могат да променят своята съдба и да живеят по различен начин.

Разработих системата през 2009 година, когато родих моя семинар „Гейша“!

През тези години преминаха над 100 000 жени, които коренно промениха живота си. Техният живот се дели на преди и след Гейши.

ОБУЧЕНИЕТО Е ПОДХОДЯЩО ЗА ЖЕНИ, КОИТО:

Гейши - Щастлива Жена

Какво ще правим?

Ще преработим детските травми, натрупаните страхове и ограничаващи убеждения и модели.

Ще освободим твоята душа от мястото, в което си замръзнала, и ще продължиш по нов начин.

Ще пренастроим невронните ти връзки да работят по нов начин и ще се почувстваш преродена.

След ГЕЙШИ стават чудеса:

По нов начин ще погледенете на самата себе си.

Ще отключите своята вътрешна жена и ще засилите своята женственност.

Ще отключите в себе си сила да обичате себе си и мъжете.

Гейша - жена, която твори красота.

Или това означава, че тя е жената, до която мъжът усеща светлина и отключва най-добрите си качества. Ще възвърнем своята светлина, така че да почувствате дълбоко удовлетворение и спокойствие. На тази вибрация стават истинските чудеса!

КАКВО СПОДЕЛЯТ УЧАСТНИЦИ В ПРОГРАМАТА:

Цветелина Кирилова
Прочетете повече
Обичам себе си и съм заобиколена с любов. Всичко ми се получава с лекота. Отношенията с майка ми се подобриха значително у се научих да поставям граници. Преоткрих себе си, силните си и слаби страни. Видях върху какво имам да работя . Този маратон беше едно невероятно, емоционално изживяване.
Анка Ангелова
Прочетете повече
- Осъзнах, че нося огромен товар от родителите си, но все очаквах те да се променят, за да съм и аз спокойна. Правех компромиси с надеждата, че ще се осъзнаят и ще имат по мъдро отношение към нещата. Разбрах че се заблуждавам и реших да се разгранича от тях, макар това да ми струва усилия и болка. Надявам се да имам сили да устоя и да не се връщам към старото положение поради чувство на вина.
Женя
Прочетете повече
Накара ме да преосмисля живота си и отношенията си с хората около мен. Даде ми насоки и желание за пълноценно развитие и щастлив живот.
Ася Пеева
Прочетете повече
Помага ми да се опозная, да простя и да приема с любов, всичко дори и грешките от миналото, които изникват като сенки в трудни момента.
Ивелина Александрова
Прочетете повече
Случи се нещо, което отдавна очаквах! Наталия умее да завихря енергията! Благодаря на изключително екзактния екип за професионализма!!!
Мила Христова
Прочетете повече
Припомни ми голямата картина, напомни ми, че вървя по пътя на себепознанието, показа колко много съм научила и къде трябва да обърна внимание. Смени гледната ми точка за връзките и отношенията, че човек може да избира, но винаги ще има взаимно изключващи се елементи.
Ваня Иванова
Прочетете повече
Чувствам се по-уверена в себе си, открих че притежавам архетип “Момиче” и че “Кралицата” е моя маска. Това ми помага по-уверено да изразявам себе си и да знам какви мъже привличам и как да развивам отношенията си с тях.
Десислаа Сергева
Прочетете повече
Всичко което съм усещала и по някакъв начин съм знаела, след маратона получих словесен изказ и обяснение както и отговори на много въпроси, които си задавах преди.
Августина Аврамова
Прочетете повече
Много неща започвам да осъзнавам. Работя по въпроса за смяна на моделите, които съм изградила във времето, но това съвсем е не лека задача. Благодаря на Наталия и екипа за всичко, което правите за нас.
Радина Павлович
Прочетете повече
Дълбоко осмисляне на отношенията ми с родителите ми и как това влияе върху живота ми, започнах да отстоявам себе си и да си доставям удоволствия, поставих себе си на 1 място, започнах нова работа и смених средата с нови хора, с подобни на моите интереси ! Огромно благодаря, Наталия !
Елисавета Топузова
Прочетете повече
Както всяко обучение с Наталия и това е променящо, трансформиращо и с много осъзнавания.
Роси Маринова
Прочетете повече
Много странно, чисто физически, изби ми сериозен херпес, после ечемик на двете очи последователно, главоболие и гадене с лека замаеност. Много плаках на писмата ,майка и татко не очакваха това от мен и бяха много развълнувани. Отношенията ни започват да се променят към по-добри.
Михаела Чакалова
Прочетете повече
Любовта ми - от тук започна великата ми трансформация като жена, избираща пътя на любовта. Благодарение на този уникален семинар се подобриха отношенията с мъжа ми и си позволявам да сложа себе си и развитието си на 1во място 💓
Предишна
Следваща
Йорданка Савова
Прочетете повече
На мен ми се отрази като пробуждане от дълбок сън и осъзнаване. Всичко за което говори Наталия вътрешно си го знаех, но пренебрегвах. Когато чуеш отговорите на въпросите от професионалист и човек, който не спира да изучава психиката и поведението на хората, това е като да общуваш с мъдрец. Най-голямата промяна при мен е, че придобих увереност, която досега ми липсваше Имам още много над какво да работя, но съм сигурна, че това беше първата и най-важна стъпка към положителната промяна за мен. Ще направя всичко възможно да поставям себе си и нуждите си на първо място, тъй като за мен това беше досега изключително трудно, но след маратона някак си стана нещо съвсем нормално и по-лесно. Благодаря на Наталия, че развива това, което умее и помага на хората да се събудят.
Гейши - Щастлива Жена

Цена: 

199лв

Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

пакет гейши

Цена: 500 лв

Колебаеш се дали този маратон е подходящ за теб? Заповядай на първата лекция от него напълно БЕЗПЛАТНО и прецени сама!

За Информация:

тел.: +359 884 277 877 | [email protected]