НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Представям ви официално моята книга „33 дни до мечта“. Възползвайте се от шанса да грабнете изданието на промоционална цена и побързайте да поръчате сега! Това е възможност да рестартирате живота си в желаната посока.

Ще научите как без да полагате особени усилия можете да привлечете жадуваната трансформация, да се сбогувате с несигурността в себе си и да се сдобиете с феноменална увереност.

33 дни до мечтата

33 дни до мечтата

Гарантирам, че знанията в книгата ще ви помогнат да пожънете успех във всяка област от живота и да преодолеете страховете, които ви спъват!
Замисляли ли сте се някога как да повишите качеството на своя живот?

В такъв случай може би ви липсва самочувствие и не вярвате в себе си. Може би в главата ви се въртят въпросите: „Какво да направя, за да се заобичам?“ и „Как да започна да се ценя?“.

Неувереността тормози много жени по света, задълбочава техните комплекси и програмира възприятието, че не заслужават онова, което искат.

Вероятно страдате от трудности в любовен план, както и в личния и професионалния живот. Лутате се и не знаете как да дадете воля на женската ви сила и сами се обезкуражавате.

Представете си деня, в който ще се наслаждавате на живот без ограничения!

Денят, в който промените възгледите, мислите и навиците си, ще се превърнете в успешна и щастлива жена.

Вложете страст и смело към целта!
Наталия Кобилкина
Как работи книгата?
В продължение на 33 дни книгата ще ви наставлява по пътя на просперитета. Ще ви помогне да осъзнаете какво ви пречи и спъва реализирането на мечтите. Чрез промяна на навиците и разбиване на оковите на ограничаващите вярвания, вие ще изградите ново Аз и ще усвоите тънкостите за успешни отношения с околните.
Всеки ден ще се тренирате практически упражнения и ще следвате ясни насоки към трансформацията. Когато приложите стратегиите в книгата, сами ще се убедите колко е лесно да преобразите живота си.
За да си сигурна, че вървиш по верния маршрут на метаморфозата, ще направим заедно личен дневник. Можеш да го възприемаш като пътеводител, в който описваш преживяванията, мислите и напредъка си.

33 дни… е книга – Библия за отношенията.

Какво ще научите?

Практики, упражнения, медитации и стратегии;

Работа със своята мъжка и женска енергия и защо балансът им е толкова важен;

Типове мъже, техните характеристики и как да се отнасяме с тях;

Как да се справим с трудни ситуации, да преодолеем страховете си и да отключим доверието;

Къде и как губим енергията си;

Защо привличаме лоши момчета и как да го променим;

Наталия Кобилкина

Здравейте, аз съм Наталия!

През последните години работих с огромен брой хора от различен произход и националност. Главната цел при всички тях бе да им помогна да продължат да живеят, така както заслужават. Много жени, които бяха потънали в скръб, депресия и тревоги от зависимости, ми се довериха и не сгрешиха. Днес се радват на фантастични резултати и зашеметяваща трансформация. От самотни майки, чистачки и преподаватели – достигнаха до позиции като изпълнителни директори, световни новатори и герои. Може би, най-честият проблем, който се открояваше при всички, бе убеждението, че те не са достатъчни добри. Това ме мотивира да напиша книгата и да отговоря на запитванията на моите клиенти. Истината е, че без значение в коя точка света живеят, хората имат едни и същи проблеми и въпроси. Искам възможно най-много жени и мъже да държат в ръцете си книгата и да преодолеят онова, което ги поставя в рамки и спира просперитета им.

Избери пакет

Книга „33 дни до мечтата“

33 дни до мечтата
35лв
25 лв
  • Книга „33 дни до мечтата“
  • Вижте какво ще намерите в книгата:
  • Работа с вашата мъжка и женска енергия;
  • Типове мъже, техните характеристики и как да се държим с тях.
  • Как да се справим с трудни ситуации, да преодолеем страховете си и да отключим доверието?
  • Къде и как губим енергията си?
  • Защо привличаме лоши момчета и как да го променим?

книга „33 дни до мечтата“ + МАРАТОН

Маратон 33 дни
599лв
99 лв
  • Книга „33 дни до мечтата“
  • Маратон „33 дни до мечтата“
  • Получавате неограничен достъп до записа. Ние гарантираме първите 90 дни достъп до записа.

последвайте ме:

За информация: +359884277877 |  clients@natalia.bg