НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

МАРАТОН 4 АРХЕТИПА

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА

Прекрасни мои момичета, общувайки с вас виждам, че често ви липсва един, а понякога и два архетипа. Постоянно ме питате: "Как мога да развия момичето или любовницата в себе си? Как да задържа този мъж в живота си?" Отговорът е практики и знания!

Идеалната жена – е жена която притежава 4 архетипа и умее да бъде различна.

Тя е нежна и отворена с любимия мъж и затова го прави силен и успешен, сексуална и провокативна в леглото, силна и успешна в професията си и стабилна и грижовна като съпруга и майка. Идеалните жени са винаги търсени и избрани от мъжете. За тях се борят и се бият класните мъже.

По природа ние имаме 2 водещи архетипа – другите два ние трябва да развием.

Затова ще направим Маратон 4 архетипа!

Момиченце

Как да отвориш сърцето си и да започнеш да привличаш мъжете, да се грижат за теб и да те обичат;

Любовница

Как той да те желае и да прави всичко, за да бъде само с теб;

Кралица

Как да се развиваш успешно, с достойнство и благородство;

Майка домакиня

Как да задържаш мъжете и да създадеш щастливо семейство;

Във всеки уебинар ние ще правим медитации и практики за съответния архетип, за да го отключим в себе си на подсъзнателно ниво. Ще правим подсилващи упражнения и ще обсъждаме. Ще видим как точно можеш да използваш всички архетипове.

Защо е важно да имаш и четирите архетипа в себе си?

Мъжете искат всичко от нас – да сме нежни и любящи момичета, да сме красиви и сексапилни любовници, да сме независими и успешни кралици, да сме грижовни и надеждни съпруги и майки. Ако ги нямаш – имаш трудности в личен план. И освен това често живееш в сянката вместо да бъдеш с женската си сила на архетипа.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

Момиче

Първи архетип. Момиченце

Техники, свързани с емоционалната интелигентност. Как да бъдеш глезла? Как да отключиш в себе си способността да чувстваш и да получаваш подаръци? Ще правим констелации и медитации свързани с родителите. Ще се свържем с нашата уязвимост и ще станем принцеси за мъжете ни. Ще работим как да отворим нашето сърце и да имаме повече лекота в живота си.

Любовница

Втори архетип. Любовница

Техники и практики за завихряне на сексуалната енергия. Дихателни тантра практики. Техники на опитни любовници. Как да омагьосаш мъжете в легло? Как да отключиш сексуалността си? Какво да направиш, за да си любовница на собствения си мъж и той да иска само теб. Стратегия при изневери, от гледната точка на любовница и на съпруга. Как да преоткриеш и да заобичаш тялото си.

Кралица

Трети архетип. Кралица

Как да имаш независимост и пари? Как да привличаш пари в живота си? Какво ще ти помогне да си успешна? Техники за успех. Как да влияеш на хората? Как да получаваш уважение от мъжете? Как да продължиш напред след трудности? Как да развиеш своята воля и способност да побеждаваш? Ще правим техники от провокативната психотерапия, които позволяват да се свържеш с личната си сила. Как да откриеш своята мисия и да повишиш своята цена.

Майка домакиня

Четвърти архетип. Майка домакиня

Как да задържиш своят мъж? Силата на ритуалите и как да създадеш ритуали в семейство си. Свързване с корените. Създаване на нови правила в целия род. Лечебни констелации за лечение на целия род и предаване на новата програма на децата. Работа с женский род и как да задържиш един мъж.

Цена: 169 лв.  

Ето какво казват хора, преминали маратона:

Силвия Васева
Прочетете повече
Аз съм изключително вдъхновена след този маратон. Дадох отговор на много мои въпроси. Ще се радвам да продължа с терапевтичния маратон.
Сашка Николова
Прочетете повече
Толкова ми хареса, че продължавам обучението си с цел личностно развитие, намиране на отговорите, които търся, намиране на себе си и трансформацията която искам да достигна.
Гергана Ряпова
Прочетете повече
Разбрах моя архиетип, разбрах дали съм с правилния за мен партньор, какво мога да направя, за да го задържа и съответно какво би го отблъснало. Страхотно се чувствам след този маратон, даже си взех и следващата му част за 69 лв.! Защото, мисля че ще ми е от полза❤️
Гергана Ряпова
Прочетете повече
Разбрах моя архиетип, разбрах дали съм с правилния за мен партньор, какво мога да направя, за да го задържа и съответно какво би го отблъснало. Страхотно се чувствам след този маратон, даже си взех и следващата му част за 69 лв.! Защото, мисля че ще ми е от полза❤️
Мирослава Събева
Прочетете повече
Имах нужда от това обучение и научих полезни неща за себе си! Повиши се самоуважението и любовта. Благодаря на Наталия за раздаването и отдадеността!
Галина Петрова
Прочетете повече
Открих точно защо досега не са ми са се получавали неща открих точно върху какво трябва да работя. Научих много ценни неща много съм благодарна!
Гергана Микхаела
Прочетете повече
Прекрасно! Изясниха ми се моите архетипа и на мъжете. И къде трябва да се развивам и в/у какво да работя. Много полезно!
Ивалина Маркова
Прочетете повече
Много съм доволна от обучението, за мен е важно да разбирам какъв човек стои пред мен, какви са моите слаби архитипи и мисля да работя по усъвършенстването им.
Ина Сиракова
Прочетете повече
Разбрах, че което е мое, ще дойде при мен. Аз ще го привлека. И което не е, ще си отиде. Нищо и никога насила!!
Марияна Неделчева
Прочетете повече
Личностно опознаване. Намиране на блокажи, които винаги ми се отразяват на връзките.
Предишна
Следваща
Марика Ташкова
Прочетете повече
Преди повече от 10 години се срещнах за първи път с Наталия на семинар за женските архетипи и оттогава се впечатлих от нея и нейните обучения, и до днес съм преминала през много от тях. За всичкото това време животът ми се промени много. Беше ми изключително интересно да чуя за архетипите отново след толкова много години и мога да кажа, че ги виждам и осъзнавам по нов начин, изяснявам си ги още по-ясно и винаги има какво още да изчистя и доразвия в себе си. Обожавам нейните медитации и констелации, които имат огромен ефект върху мен, и след тях се чувствам напълно различно. Разбрах и защо не ми се получават връзките с мъжете, къде е причината и как мога да я променя, за да имам наистина удовлетворяващи и пълноценни отношения с мъжа до себе си. Благодаря, Наталия! Обичам те! 💞
Александра Иванова
Прочетете повече
Поздрави Наталия. Ти си прекрасен човек и професионалист. Още бих казала, че е рано да давам генерални оценки, но бих казала, че ми даде отговори на доста въпроси, на които не съм могла да си отговоря досега. Оказва се, че още трябва да развивам своята женска енергия и сексуалност и живея в сянка на момиченце. А също и да бъда по-целеустремена. Имам доста натрупана болка от миналото, но мисля, че поставих началото към своята трансформация. Единствената ми препоръка е, по възможност видеата на запис да бъдат достъпни още в същия ден на провеждане на дадения маратон, а не на следващият. Огромно благодаря на целият екип! ❤
Ивета Димитрова
Прочетете повече
Маратонът е едно чудесно начало, да опознаеш себе си дори малко! Наталия качва постоянно нивото си, браво за което. С нетърпение чакам началото на терапевтичния маратон. П. С. Доста години съм бъркала водещия си архетип и съм го саботирала сама... Винаги съм мислела, че момиченце е водещ при мен, осъзнах, че е любовница с елемент на кралица (които все още имам да развивам!)
Contact

За Информация:

clients@natalia.bg | тел.: 0884 277 877