Маратон – 4 Архетипа

☏ Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg

МАРАТОН 4 АРХЕТИПА

ИДЕАЛНАТА ЖЕНА

Прекрасни мои момичета, общувайки с вас виждам, че често ви липсва един, а понякога и два архетипа. Постоянно ме питате: "Как мога да развия момичето или любовницата в себе си? Как да задържа този мъж в живота си?" Отговорът е практики и знания!

Идеалната жена – е жена която притежава 4 архетипа и умее да бъде различна.

Тя е нежна и отворена с любимия мъж и затова го прави силен и успешен, сексуална и провокативна в леглото, силна и успешна в професията си и стабилна и грижовна като съпруга и майка. Идеалните жени са винаги търсени и избрани от мъжете. За тях се борят и се бият класните мъже.

По природа ние имаме 2 водещи архетипа – другите два ние трябва да развием.

Затова ще направим Маратон 4 архетипа!

Момиченце

Как да отвориш сърцето си и да започнеш да привличаш мъжете, да се грижат за теб и да те обичат;

Любовница

Как той да те желае и да прави всичко, за да бъде само с теб;

Кралица

Как да се развиваш успешно, с достойнство и благородство;

Майка домакиня

Как да задържаш мъжете и да създадеш щастливо семейство;

Във всеки уебинар ние ще правим медитации и практики за съответния архетип, за да го отключим в себе си на подсъзнателно ниво. Ще правим подсилващи упражнения и ще обсъждаме. Ще видим как точно можеш да използваш всички архетипове.

Защо е важно да имаш и четирите архетипа в себе си?

Мъжете искат всичко от нас – да сме нежни и любящи момичета, да сме красиви и сексапилни любовници, да сме независими и успешни кралици, да сме грижовни и надеждни съпруги и майки. Ако ги нямаш – имаш трудности в личен план. И освен това често живееш в сянката вместо да бъдеш с женската си сила на архетипа.

КАКВО ЩЕ ПРАВИМ?

Момиче

Първи архетип. Момиченце

Техники, свързани с емоционалната интелигентност. Как да бъдеш глезла? Как да отключиш в себе си способността да чувстваш и да получаваш подаръци? Ще правим констелации и медитации свързани с родителите. Ще се свържем с нашата уязвимост и ще станем принцеси за мъжете ни. Ще работим как да отворим нашето сърце и да имаме повече лекота в живота си.

Любовница

Втори архетип. Любовница

Техники и практики за завихряне на сексуалната енергия. Дихателни тантра практики. Техники на опитни любовници. Как да омагьосаш мъжете в легло? Как да отключиш сексуалността си? Какво да направиш, за да си любовница на собствения си мъж и той да иска само теб. Стратегия при изневери, от гледната точка на любовница и на съпруга. Как да преоткриеш и да заобичаш тялото си.

Кралица

Трети архетип. Кралица

Как да имаш независимост и пари? Как да привличаш пари в живота си? Какво ще ти помогне да си успешна? Техники за успех. Как да влияеш на хората? Как да получаваш уважение от мъжете? Как да продължиш напред след трудности? Как да развиеш своята воля и способност да побеждаваш? Ще правим техники от провокативната психотерапия, които позволяват да се свържеш с личната си сила. Как да откриеш своята мисия и да повишиш своята цена.

Майка домакиня

Четвърти архетип. Майка домакиня

Как да задържиш своят мъж? Силата на ритуалите и как да създадеш ритуали в семейство си. Свързване с корените. Създаване на нови правила в целия род. Лечебни констелации за лечение на целия род и предаване на новата програма на децата. Работа с женский род и как да задържиш един мъж.

ГРАФИК:
20 Април 2021 @ 16:00 – 17:00
21 Април 2021 @ 16:00 – 17:00
22 Април 2021 @ 16:00 – 17:00
23 Април 2021 @ 11:00 – 12:00

СТАНДАРТНА ЦЕНА: 99 лв

ПРОМО ЦЕНА: 19 лв

Имате ли Вайбър?

За да получавате линковете за видеата в маратона е задължително да имате Viber на вашият телефон/компютър. Повече детайли за достъп можете да намерите тук – https://natalia.bg/instrukcii/.
Линкове за достъп до Вайбър групите за предстоящи маратони можете да намерите в профилa си в www.natalia.bg в категория „За изтегляне“.

Contact

За Информация:

Магдалена Братанова | тел.: 0893 220 801 | sales@natalia.bg