НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мирослава Христова

Индивидуални консултации с Мирослава Христова

(6 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Да превъзмогнете чувства като: Гняв, Обида, Омраза, токсични отношения или емоционална зависимост, които сте придобили в ранна детска възраст или сте наследили от вашия род;
⇒ Да разрешите конфликти със вашите родители, които не сте успели;
⇒ Да премахнете модела на живот, който повтаряте от детството си;
⇒ Отношения с партньора.


Кой е треньорът?

Мирослава Христова

По-образование съм икономист,  повече от 10 години изучавам психология, чисто любителски. През месец януари 2021 г. взех решение да превърна моето хоби в професия и се сертифицирах в метода семейни и системни констелации, НЛП коуч и МДР терапевт. Това мое решение дойде след много силна лична загуба, именно загубата на моето първородно дете в нелеп инцидент, което беше само на 10 години. Семейни констелации – Анна Нурджан Системни констелации  -  Димитрии Полищук Школа за треньори -Стояна Нацева и Анастасия Шахматова НЛП – Стояна Нацева Терапия…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

 

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Отзиви

6 отзива за Индивидуални консултации с Мирослава Христова

 1. Севдалина Бикова

  Прекрасната ми колешка💃🌹поклон за знанията уменията ти. Сесията за консултация беше 100% влиятелна само след 2 чс получих осъзнаване което беше Негативно убеждение преди 13гд😲.Изчистих се със моя си метод
  Прекрасни жени работете със себеси,спрете да бъдете СПЯЩАТА КРАСАВИЦА
  🙏💃🦋

 2. Mariyana Georgieva

  Прекрасна! Безплатната консултация от 15 мин стана на 60 мин. Много добре ми се отрази разговора с нея ! Препоръчвям с две ръце !

 3. Звезделина Първева

  Благодаря за консултацията с Мирослава Христова! С нея успяхме да видим проблемните зони, с които трябва да работа и изградихме общ план на работа!

 4. Радостина Генова

  Благодаря на Мирослава а работата и с мен. Много съм доволна изчистихме много неща, който ме влачеха все назад. Направи ми чудесни медитации.Препоръчвам горещо.

 5. Илияна Енчева

  Благодаря на Мирослава Христова за професионална консултация !Тя успя да извади скрити дълбоко в мен истини за моята персоналност.Даде ми напътствия и упражнения с които да работя върху себе си.Получих и прекрасна релаксираща медирация.Ще продължа да търся подкрепата и за в бъдеще.

 6. tonida

  Щастлива и благодарна съм, че попаднах точно на Мирослава Христова, и че благодарение на нея имам възможност да преработя и подобря нещата, които са ми пречели до момента. Мирослава е повече от прекрасна, и провежда консултациите си с голямо внимание, отдаденост, съсредоточеност и желание. Тя успява точно и бързо да открие проблемите/пречките, както и съответните най-правилни решения за тях.
  Препоръчвам на всички, които са в търсене на правилната посока да се обърнат към нея!

  * Благодаря ти Мирослава за времето, търпението и напътствията! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!