НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мирослава Христова

Индивидуални консултации с Мирослава Христова

(17 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

⇒ Работа с вътрешното дете
⇒ Работа с травми
⇒Травми от детството
⇒ Отношения с партньора
⇒ Изграждане на самочувствие и вяра в себе си
⇒ Усилване на женската енергия
⇒ Работа със сексуалността и премахване на сексуалните блокажи


⇒ Семеен и системен констелатор
⇒ Планиране и целеполагане
⇒ Работа с паник-атаки и преодоляване на стрес
⇒ Да превъзмогнете чувства като: Гняв, Обида, Омраза, токсични отношения или емоционална зависимост
⇒ Родови констелации
⇒ Премахване на модела на живот от детството


Кой е треньорът?

Мирослава Христова

По образование съм икономист. Повече от 10 години изучавам психология, чисто любителски. Докато осъзнах, че моята мисия е да помагам на хората и да връщам усмивките на лицата им, блясъка в очите им. Това ме прави истински щастлива. Много често се срещам с хора, които имат ограничаващи вярвания, изпитват силна болка, тъга, дори стрес, но хубавата новина, е че всичко е поправимо. Семейните взаимоотношения са едни от най-сложните в живота ни. Отношенията между партньори, родители , деца, баби и дядовци. Понякога си задаваме въпроса: „Защо…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

 

69лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

17 отзива за Индивидуални консултации с Мирослава Христова

 1. Севдалина Бикова

  Прекрасната ми колешка💃🌹поклон за знанията уменията ти. Сесията за консултация беше 100% влиятелна само след 2 чс получих осъзнаване което беше Негативно убеждение преди 13гд😲.Изчистих се със моя си метод
  Прекрасни жени работете със себеси,спрете да бъдете СПЯЩАТА КРАСАВИЦА
  🙏💃🦋

 2. Mariyana Georgieva

  Прекрасна! Безплатната консултация от 15 мин стана на 60 мин. Много добре ми се отрази разговора с нея ! Препоръчвям с две ръце !

 3. Звезделина Първева

  Благодаря за консултацията с Мирослава Христова! С нея успяхме да видим проблемните зони, с които трябва да работа и изградихме общ план на работа!

 4. Радостина Генова

  Благодаря на Мирослава а работата и с мен. Много съм доволна изчистихме много неща, който ме влачеха все назад. Направи ми чудесни медитации.Препоръчвам горещо.

 5. Илияна Енчева

  Благодаря на Мирослава Христова за професионална консултация !Тя успя да извади скрити дълбоко в мен истини за моята персоналност.Даде ми напътствия и упражнения с които да работя върху себе си.Получих и прекрасна релаксираща медирация.Ще продължа да търся подкрепата и за в бъдеще.

 6. tonida

  Щастлива и благодарна съм, че попаднах точно на Мирослава Христова, и че благодарение на нея имам възможност да преработя и подобря нещата, които са ми пречели до момента. Мирослава е повече от прекрасна, и провежда консултациите си с голямо внимание, отдаденост, съсредоточеност и желание. Тя успява точно и бързо да открие проблемите/пречките, както и съответните най-правилни решения за тях.
  Препоръчвам на всички, които са в търсене на правилната посока да се обърнат към нея!

  * Благодаря ти Мирослава за времето, търпението и напътствията! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 7. М_m

  Възползвах се от безплатна консултация с Мирослава и съм изключително впечатлена от професионализма и отношението й. Даде ми изключителен заряд и много полезни насоки. Благодаря 🙏 Горещо препоръчвам!!!

 8. pami_0607

  С Мирослава работим вече 2-ри месец. Още от първата среща с нея когато тя ми каза няколко неща тотално всичко се промени в живота ми за добро. Осъзнах много неща на който не можех да си дам отговор защо. Тя ме тласна да видя и добрата страна на нещата. Накара ме да обикна себе си найстина и да разбера, че никой и нищо не ти е нужно, че да си щастлив и само достатъчен. Че само и единствено ти си причината за хубаво и лошото в живота ти. По време на работата ни с нея имаше много неща за който не вярвах, че са така, но тя с нейния професионален опит и силният и характер намери начин и път към мен да ми покаже, че нещата найстина са така. Заради нея живота ми се промени на 360° в положителна посока. Показа ми че трябва да вярвам в себе си, да стана постоянна, да си концентрирам енергията и никога да не спирам да вярвам, че ако искам нещо да направя и постигна трябва да следвам тези 3 основни правила. В личен план отношенията ми с баща ми се изгладиха и връзката помежду пак стана стабилна и още по здрава. Тя го направи това само със една сесия. Благодаря на Господ, че ме срещна в точния момент с тази найстина прекрасна и невероятна жена. Която ме извади от дъното и ми показа и продължава да ми показва правилната посока.💯💯💯💯❤️❤️❤️❤️

 9. Plamena Bozhikova-Gramova

  Уникална! При всяка наша среща, чувствам една голяма позивна промяна в себе си. В началото не вярвах, че консталациите и другите методи ще променят толкова живота ми, но е факт, аз вече виждам резултатите от нашите сесии и това е прекрасно. Огромна благодарност на Мирослава за търпението, всеотдайност и вярата която тя влага с мен, а не се и съмнявам че го прави с всеки с когото работи. Тя винаги дава 1000% от себе си, от знанията си и от времето си. Прекрасен човек и професионалист който ми помага да давам гигански крачки в развитието ми и в живота ми. Благодаря ти! ❤💯💯

 10. ЛИЗА ПЕТКОВА

  Скъпа Мирослава, Благодаря ти от сърце за търпението, всеотдайността и топлите думи, с които лекуваш душата, моята! Харесва ми твоят подход, твоята лъчезарна усмивка, непринуденост и начинът на боравене с чувствата, моите.
  За мен си професионалист и човек, отдаден на това, което прави !
  До нови срещи!!!

 11. Alina Mladenova

  Мирослава е уникален терапевт! Имах възможността да имам много трансформираща констелация с нея и я препоръчвам на всички които искат промяна!

 12. oppel

  Сърдечно благодаря на Мирослава за компетентността и адекватните съвети, които ми даде!
  След консултацията с нея се почувствах много по-спокойна и балансирана.
  Мири е прекрасна! Препоръчвам я с две ръце!
  С уважение и признателност,
  Деси

 13. dari85_

  🤩

 14. zlatka_8990

  Не е толкова лесно с една дума да се опише човека и професионалист Мирослава Христова,но след всяка среща с нея се чувствам осъзната, спокойна и щастлива.Плени ме с нейната точност, коректност, всеотдайност,непренуденост и усмивка..
  Има уникалната способност с лекота и търпение да лекува душите и да помага на хората да преоткрият себе си.
  Прекрасен професионалист.Сърдечни благодарности Мира!

 15. monikaandreeva99

  Щастлива съм, че попаднах точно на Мирослава Христова. Не е истина колко се промених още от първата ни консултация. Благодаря ти! ❤️

 16. martin_irina-3434

  Сесиите,които имах с Мира ме освободиха от миналото ми,лошите мисли и от тежеста,която носих.Чувствам се лека,спокойна и заредена.Душата ми е готова за нов път.Рестарт от същото място,но с осъзнатост,приемане и друг мироглед.Не се колебайте,а го направте,подарете си това което заслужавате-чистота,спокойствие,нов път,щастие и любов.Радвам се,че избрах точно теб,Мира.Благодаря ти,че ме дари със светлина и топлина.Благодаря ти,че си толкова отдадена на това,което правиш.

 17. Emira

  Аз не вярвам в чудеса, аз разчитам на тях. Добрата фея, която задвижи колелото на моето щастие е Мирослава. В една безплатна консултация ми даде толкова много, колкото имах нужда да променя живота, действията и мисленето си. Тя “уреди” нещата да се случат в най-добрия вариант, като ми даде насоки за вълшебните думички, визия, поведение и кратки срокове. Тя ми помогна да надскоча себе си и с лекота и наслада да се отворя за нови хора и промени. Това се случи в рамките на 3 дена след консултацията, а блокадата беше от години… Благодаря ти сърдечно и те прегръщам силно.
  На целия екип пожелавам любов, светлина и благословия. Обичам ви!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!