НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Мирослава Христова

Индивидуални консултации с Мирослава Христова

(18 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


Сфери на консултация и помощ:

⇒ Работа с вътрешното дете
⇒ Работа с травми
⇒Травми от детството
⇒ Отношения с партньора
⇒ Изграждане на самочувствие и вяра в себе си
⇒ Усилване на женската енергия
⇒ Работа със сексуалността и премахване на сексуалните блокажи


⇒ Семеен и системен констелатор
⇒ Планиране и целеполагане
⇒ Работа с паник-атаки и преодоляване на стрес
⇒ Да превъзмогнете чувства като: Гняв, Обида, Омраза, токсични отношения или емоционална зависимост
⇒ Родови констелации
⇒ Премахване на модела на живот от детството


Самата аз преживях уникално преобразяване, за което може да видите и сами в снимките.

След като преработих травмите си и се освободих от емоционалните блокажи се случи уникална трансформация.

Всяка промяна започва от вътре и се показва навън…


Кой е треньорът?

Мирослава Христова

Аз съм Мирослава Христова. Психолог, терапевт, НЛП коуч, мотиватор и констелатор. В унисон с името си вече 10 години съм се посветила на каузата да помагам на хората да бъдат в мир със себе си. Като всеки човек и аз съм преминала множество житейски изпитания и трудности, и знам, че когато в душата цари хармония, нещо не може да те окове в ситуация на безпомощност.    Самата аз преживях уникално преобразяване за което може да видите и сами в снимките, които съм приложила във визитката си.  Всяка промяна започва от вътре и се показва от вън…   Емоционалните…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате :

⇒ български

 

147лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

18 отзива за Индивидуални консултации с Мирослава Христова

 1. Sara Ivanova

  Страхотен терапевт , винаги изслушва внимателно с голяма любов и разбиране изключително нежна и тактична винаги връща усмивката ми на лицето и оправя настроението ми след разговор , когато ми е било гадно . Предразполага отлично❤️❤️❤️

 2. Emira

  Аз не вярвам в чудеса, аз разчитам на тях. Добрата фея, която задвижи колелото на моето щастие е Мирослава. В една безплатна консултация ми даде толкова много, колкото имах нужда да променя живота, действията и мисленето си. Тя “уреди” нещата да се случат в най-добрия вариант, като ми даде насоки за вълшебните думички, визия, поведение и кратки срокове. Тя ми помогна да надскоча себе си и с лекота и наслада да се отворя за нови хора и промени. Това се случи в рамките на 3 дена след консултацията, а блокадата беше от години… Благодаря ти сърдечно и те прегръщам силно.
  На целия екип пожелавам любов, светлина и благословия. Обичам ви!

 3. martin_irina-3434

  Сесиите,които имах с Мира ме освободиха от миналото ми,лошите мисли и от тежеста,която носих.Чувствам се лека,спокойна и заредена.Душата ми е готова за нов път.Рестарт от същото място,но с осъзнатост,приемане и друг мироглед.Не се колебайте,а го направте,подарете си това което заслужавате-чистота,спокойствие,нов път,щастие и любов.Радвам се,че избрах точно теб,Мира.Благодаря ти,че ме дари със светлина и топлина.Благодаря ти,че си толкова отдадена на това,което правиш.

 4. monikaandreeva99

  Щастлива съм, че попаднах точно на Мирослава Христова. Не е истина колко се промених още от първата ни консултация. Благодаря ти! ❤️

 5. zlatka_8990

  Не е толкова лесно с една дума да се опише човека и професионалист Мирослава Христова,но след всяка среща с нея се чувствам осъзната, спокойна и щастлива.Плени ме с нейната точност, коректност, всеотдайност,непренуденост и усмивка..
  Има уникалната способност с лекота и търпение да лекува душите и да помага на хората да преоткрият себе си.
  Прекрасен професионалист.Сърдечни благодарности Мира!

 6. dari85_

  🤩

 7. oppel

  Сърдечно благодаря на Мирослава за компетентността и адекватните съвети, които ми даде!
  След консултацията с нея се почувствах много по-спокойна и балансирана.
  Мири е прекрасна! Препоръчвам я с две ръце!
  С уважение и признателност,
  Деси

 8. Alina Mladenova

  Мирослава е уникален терапевт! Имах възможността да имам много трансформираща констелация с нея и я препоръчвам на всички които искат промяна!

 9. ЛИЗА ПЕТКОВА

  Скъпа Мирослава, Благодаря ти от сърце за търпението, всеотдайността и топлите думи, с които лекуваш душата, моята! Харесва ми твоят подход, твоята лъчезарна усмивка, непринуденост и начинът на боравене с чувствата, моите.
  За мен си професионалист и човек, отдаден на това, което прави !
  До нови срещи!!!

 10. Plamena Bozhikova-Gramova

  Уникална! При всяка наша среща, чувствам една голяма позивна промяна в себе си. В началото не вярвах, че консталациите и другите методи ще променят толкова живота ми, но е факт, аз вече виждам резултатите от нашите сесии и това е прекрасно. Огромна благодарност на Мирослава за търпението, всеотдайност и вярата която тя влага с мен, а не се и съмнявам че го прави с всеки с когото работи. Тя винаги дава 1000% от себе си, от знанията си и от времето си. Прекрасен човек и професионалист който ми помага да давам гигански крачки в развитието ми и в живота ми. Благодаря ти! ❤💯💯

 11. pami_0607

  С Мирослава работим вече 2-ри месец. Още от първата среща с нея когато тя ми каза няколко неща тотално всичко се промени в живота ми за добро. Осъзнах много неща на който не можех да си дам отговор защо. Тя ме тласна да видя и добрата страна на нещата. Накара ме да обикна себе си найстина и да разбера, че никой и нищо не ти е нужно, че да си щастлив и само достатъчен. Че само и единствено ти си причината за хубаво и лошото в живота ти. По време на работата ни с нея имаше много неща за който не вярвах, че са така, но тя с нейния професионален опит и силният и характер намери начин и път към мен да ми покаже, че нещата найстина са така. Заради нея живота ми се промени на 360° в положителна посока. Показа ми че трябва да вярвам в себе си, да стана постоянна, да си концентрирам енергията и никога да не спирам да вярвам, че ако искам нещо да направя и постигна трябва да следвам тези 3 основни правила. В личен план отношенията ми с баща ми се изгладиха и връзката помежду пак стана стабилна и още по здрава. Тя го направи това само със една сесия. Благодаря на Господ, че ме срещна в точния момент с тази найстина прекрасна и невероятна жена. Която ме извади от дъното и ми показа и продължава да ми показва правилната посока.💯💯💯💯❤️❤️❤️❤️

 12. М_m

  Възползвах се от безплатна консултация с Мирослава и съм изключително впечатлена от професионализма и отношението й. Даде ми изключителен заряд и много полезни насоки. Благодаря 🙏 Горещо препоръчвам!!!

 13. tonida

  Щастлива и благодарна съм, че попаднах точно на Мирослава Христова, и че благодарение на нея имам възможност да преработя и подобря нещата, които са ми пречели до момента. Мирослава е повече от прекрасна, и провежда консултациите си с голямо внимание, отдаденост, съсредоточеност и желание. Тя успява точно и бързо да открие проблемите/пречките, както и съответните най-правилни решения за тях.
  Препоръчвам на всички, които са в търсене на правилната посока да се обърнат към нея!

  * Благодаря ти Мирослава за времето, търпението и напътствията! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 14. Илияна Енчева

  Благодаря на Мирослава Христова за професионална консултация !Тя успя да извади скрити дълбоко в мен истини за моята персоналност.Даде ми напътствия и упражнения с които да работя върху себе си.Получих и прекрасна релаксираща медирация.Ще продължа да търся подкрепата и за в бъдеще.

 15. Радостина Генова

  Благодаря на Мирослава а работата и с мен. Много съм доволна изчистихме много неща, който ме влачеха все назад. Направи ми чудесни медитации.Препоръчвам горещо.

 16. Звезделина Първева

  Благодаря за консултацията с Мирослава Христова! С нея успяхме да видим проблемните зони, с които трябва да работа и изградихме общ план на работа!

 17. Mariyana Georgieva

  Прекрасна! Безплатната консултация от 15 мин стана на 60 мин. Много добре ми се отрази разговора с нея ! Препоръчвям с две ръце !

 18. Севдалина Бикова

  Прекрасната ми колешка💃🌹поклон за знанията уменията ти. Сесията за консултация беше 100% влиятелна само след 2 чс получих осъзнаване което беше Негативно убеждение преди 13гд😲.Изчистих се със моя си метод
  Прекрасни жени работете със себеси,спрете да бъдете СПЯЩАТА КРАСАВИЦА
  🙏💃🦋

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!