НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Индивидуални консултации със Силвия Николаев

(6 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

Партньорство, от необвързаност, проблем със задържане на партньор или проблемни връзки към щастливи взаимоотношения. Откриване на причините за липсата на партньор, осъзнаване и преработване на подсъзнателни ограничаващи вярвания, сенчести травми или ролеви поведенчески модели. Любов, страст и екстаз, отработване на сескуални табута, разширяване диапазона на сескулнa ескперименталност и eскцентрична ролева интимност.

Женственa жена, за нея се борят класните мъже! Как да спра дъха на мъжа на мечтите си като елегантна дама или чувствена дива? Владея ли гъвкави превъплащения, ведра и забавна, нежна и доверчива, активна и съдържателна, успешна и независима, блага домакиня и грижовна съпруга? Програма за поляризиране на женската визия и балансиране на енергийните центрове. Акцента и посоката на методиката са индивидуални, според потребността и желанието за феминистичен разцвет.

Развод и раздяла, сбогом на токсична връзка, костваща нерви и енергия! Къде отиде любовта? Защо, как и кога е по-добре да се прекрати една конфликтна или изчерпана връзка? Етапи на трезвото решение за раздяла, с които се избягват последствия като психосоматика или травмирано младо поколение. Правила и ритул на раздялата, която не оставя след себе си пепел от кармични рани и негативни родови сценарии.

Възпитание на дете, проблемите в детството създават дълготрайни травми и страдания! Възпитавам ли на принципа „проба/ грешка“ или копирам възпитателния модел изживян в родителското ми семейство? С какво и кога съм сгрешила, че детето ми се страхува се от тъмнина или е свръх импулсивно, има дефицити в контрола на гнева или социална тревожност, срамежливост или прекомерна интровертност? Как да реагирам, когато то нарушава правила, има проблеми в училище, или е отчуждено и пасивно? Възпитателният процес, може да е изцелителен процес, който те подтиква да изживееш отново болка от собственото си детство, лекувайки я през призмата на възрастен. Щастливото и безгрижно детство не е случайност!

Трансформация, Каква е моето призвание и мисия? Защо се чувствам неуверена, молоценна, не отстоявам себе си? С помощта на различни техники се гмурваме в подсъзнанието и търсим отгори в минало прераждане на душата, смисъла на изпитания в настоящия живот, кармично предопределени сценарии или дежавю. Житейските трудности постепенно придобиват смисъл и пишем нов жизнен сценарий на истинското ти „Аз“.


Кой е треньорът?

Силвия Николаев

За Силвия Николаев личностното развитие е път без последна гара. Безспирно се образова и прави поредица от квалификации от източни и западни школи: женски консултант, треньор по констелации, експерт по щастливи отношения, консултант по емоционална интелигентност, бизнес ментор при новостартиращ бизнес, BODYBALANCE-, йога, пилатес и личен треньор, както и специалист по work-life баланс и здравословно регулиране на теглото. Силвия e възпитаничка на факултета по педагогика към СУ „Св. Климинт Охридски“, специалност социални дейности и втора специалност английска филология към факултета по класически и нови филологии.…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ английски

⇒ немски

60лв.

Онлайн

Изчистване
тел. +4915229777894, мейл: info@biomars.eu

Отзиви

6 отзива за Индивидуални консултации със Силвия Николаев

 1. Tanya Markova

  Днес в 11ч, 31 май2022 имах безплатна консултация за 15 минути със Силвия Николаев.Още в първи миг тя нправи поарък за мен и консултацията стана 50 минути. МОЯТ ПРОБЛЕМ е животът, който живея…Смятам,че макар и за кратко време благодаренеи на нейните умения, тя успя да ме накар а да се почувствам по-добре и да съм уверена,че мога да имам живота , който заслужавам.Горещо препоръчвам.Благодаря, Силвия!

 2. daniruseva07

  Силвия Николаев уникална личност, с която още на първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна да говоря за моите страхове, и лоши лични преживявания. Благодаря ти много Силвия и нямам търпение да се видим отново.

 3. oppel

  През май 2022 проведох консултация със Силвия Николаев относно лична травма от моето детство. Травма, която ми е пречила през последните 30 години така, че не знаех как да се справя с нея и как да преборя неувереността и притесненията, когато ми се налага да говоря пред публика, на конференции и важни бизнес срещи.
  Благодарение на проведената терапевтична среща с г-жа Николаев, само след броени дни почувствах една неописуема лекота, увереност, стабилност и всички блокажи произлизащи от детската ми травма буквално се изпепелиха.
  Изключително съм благодарна на Силвия, че ми помогна да преодолея този проблем и да живея сега по-качествен и по-спокоен живот!
  С уважение,
  Деси Опел

 4. iliefffamily

  Ако искате дълбока и дълготрайна промяна в живота си, препоръчвам от сърце работата със Силвия Николаев! Тя даде нов тласък в живота ми, като ми помогна да осъзная коя съм като жена.
  Силвия обяснява материята много добре . Чувствах се сигурна и спокойна под грижите й. Много добре изслушва. Компетентна и логична е. Използва понятен и в същото време картинен език, който помага на жената да види и почувства в съзнанието си темата на разговора. Има приятен и мелодичен глас, със силно въздействие. Излъчването й е дружелюбно и човек се чувства приет в присъствието й и спокоен, че тя ще му помогне. Очевидно Силвия е природно надарена в тази област, но и е положила много усилия. След едночасов разговор определено мога да твърдя, че ясно разбрах колко е важно да оценявам себе си и да знам какъв точно мъж бих искала да имам до себе си; да се свържа с вътрешния си копнеж и разбирания, вместо да правя компромис с тях и да отписвам някои негови характеристики като маловажни или като мои приумици; с други думи да се целя на високо. Силвия ми помогна да се свържа здраво със себе си и да визуализирам мъжа на живота си с най-големи подробности. Начинът, по който го направи, ми помогна да го видя в съзнанието си относно някои характеристики, а за тези, които още не мога да видя, да се вглеждам навътре в себе си докато ги видя. Благодаря!

 5. yandam

  Днес,06.06.22г имах 15минутна,безплатна сесия със Силвия,която неусетно прерастна в почти едночасова.Още като се видяхме,аз я приех като близък човек,на който мога да имам доверие и първоначалното ми притеснение,че не се подготвих за визуална среща и изглеждах неглиже,бързо премина с нейното благо присъствие.Хареса ми това,че умее да изслушва,нямах усещането,че това е дежурно,с нотка на претупване,а едно потапяне в моят проблем,свързан с несполучливите ми партньорства,обясняването на стъпките за преодоляване,задаването на домашна за следващи сесии с нея,прави това да се случи в подходящото за мен и нея време,защото нейният професионализъм ми допадна!

 6. Rumina Todorova

  Силвия е един много ведър и жизнерадостен човек, разговорите ни винаги започват с усмивка. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, умее да изслушва и не просто ти дава отговори на въпросите, а те кара да осмислиш нещата за себе си и сам да откриеш правилните отговори. Свързах се с нея заради проблем в отношенията с партньора ми. До сега проведохме 3 разговора и вече виждам колко голям прогрес има. След всеки разговор се чувствам изключително заредена, знам какво да правя със себе си и ситуацията. Искам всеки ден от живота си да си чувствам така както след разговорите ми с нея. Ако се бях записала на консултация месец по-рано щях да си спестя много главоболия и безсънни нощи. Горещо препоръчвам Силвия на всеки, който има проблем във връзката си, в личностното си развитие или просто иска да преоткрие щастието си.

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!