НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Индивидуални консултации със Силвия Николаев

(58 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5
КУПИ

Стани амбасадор и вземи 10% от стойността на програмата


Сфери на консултация и помощ:

Партньорство, от необвързаност, проблем със задържане на партньор или проблемни връзки към щастливи взаимоотношения. Откриване на причините за липсата на партньор, осъзнаване и преработване на подсъзнателни ограничаващи вярвания, сенчести травми или ролеви поведенчески модели. Любов, страст и екстаз, отработване на сескуални табута, разширяване диапазона на сескулнa ескперименталност и eскцентрична ролева интимност.

Женственa жена, за нея се борят класните мъже! Как да спра дъха на мъжа на мечтите си като елегантна дама или чувствена дива? Владея ли гъвкави превъплащения, ведра и забавна, нежна и доверчива, активна и съдържателна, успешна и независима, блага домакиня и грижовна съпруга? Програма за поляризиране на женската визия и балансиране на енергийните центрове. Акцента и посоката на методиката са индивидуални, според потребността и желанието за феминистичен разцвет.

Развод и раздяла, сбогом на токсична връзка, костваща нерви и енергия! Къде отиде любовта? Защо, как и кога е по-добре да се прекрати една конфликтна или изчерпана връзка? Етапи на трезвото решение за раздяла, с които се избягват последствия като психосоматика или травмирано младо поколение. Правила и ритул на раздялата, която не оставя след себе си пепел от кармични рани и негативни родови сценарии.

 


Възпитание на дете, проблемите в детството създават дълготрайни травми и страдания! Възпитавам ли на принципа „проба/ грешка“ или копирам възпитателния модел изживян в родителското ми семейство? С какво и кога съм сгрешила, че детето ми се страхува се от тъмнина или е свръх импулсивно, има дефицити в контрола на гнева или социална тревожност, срамежливост или прекомерна интровертност? Как да реагирам, когато то нарушава правила, има проблеми в училище, или е отчуждено и пасивно? Възпитателният процес, може да е изцелителен процес, който те подтиква да изживееш отново болка от собственото си детство, лекувайки я през призмата на възрастен. Щастливото и безгрижно детство не е случайност!

Трансформация, Каква е моето призвание и мисия? Защо се чувствам неуверена, молоценна, не отстоявам себе си? С помощта на различни техники се гмурваме в подсъзнанието и търсим отгори в минало прераждане на душата, смисъла на изпитания в настоящия живот, кармично предопределени сценарии или дежавю. Житейските трудности постепенно придобиват смисъл и пишем нов жизнен сценарий на истинското ти „Аз“.


Кой е треньорът?

Силвия Николаев

За Силвия Николаев личностното развитие е път без последна гара. Безспирно се образова и прави поредица от квалификации от източни и западни школи: женски консултант, треньор по констелации, експерт по щастливи отношения, консултант по емоционална интелигентност, бизнес ментор при новостартиращ бизнес, BODYBALANCE-, йога, пилатес и личен треньор, както и специалист по work-life баланс и здравословно регулиране на теглото. Силвия e възпитаничка на факултета по педагогика към СУ „Св. Климинт Охридски“, специалност социални дейности и втора специалност английска филология към факултета по класически и нови филологии.…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ английски

⇒ немски

149лв.

Онлайн

За контакт: Диана Дончева | тел.: +359888816101 | diana@natalia.bg

Отзиви

58 отзива за Индивидуални консултации със Силвия Николаев

 1. Emira

  Имах няколко консултации със Силвия. Всеки път бях очарована от това, че за кратко време лекува като глас, послание и енергия. Тя с кратки съобщения направи магия, чудо, промяна. Усетих много бързо други резултати в мен. Нейният глас е чудотворен. От далече завихри поток от щастие, любов и светлина. След разговор с нея ми се обади мъж от български произход, въпреки че и двамата живеем в чужбина. Беше много специална среща. Прегръдки и благодарности на Силвия и целия екип!

 2. Даниела Михова

  Силвия е отличен професионалист, като най-важното е, че всички съвети, които дава, са преживяни от нея вече. Не работи само с теории, а с изпитани практики. Човек на действието, което е особено полезно! С лекота отключи женската ми енергия, даде ценни насоки и домашни. Препоръчвам я горещо!

 3. Га Дас

  Интуитивно избрах Силвия за свой ментор и съм безкрайно щастлива! Изключителен професионалист, с приятелско, топло отношение, съпричастна и търпелива. С лекота премина сесията, определено препоръчвам! Сърдечни благодарности, Силвия!

 4. nely.tomova

  Работихме с прекрасната Силвия за преодоляване на страхове свързани с преместване в чужбина, страх от финансова нестабилност, несигурност и страх от неизвестното. Тя е изключително земна, аналична и в същото време много вдъгновяваща. Помогна ми да погледна ситуацията от страни, не ми спести истината и ми даде много ценни идеи и съвети. Получих домашни и конкретни насоки, в които да работя. Прекрасно е да имаш такава подкрепа и вдъхновение да продължиш напред и да скочиш! Благодаря от сърце!

 5. Моника Стоянова

  Силвия ми помогна да открия собствената си сила! В рамките на само три консултации ми даде механизми, с които да подобря комуникацията с партньора, да отстоявам себе си, да приемам критика, да повиша енергията си. Бях изненадана от начина, по който ме накара да надникна в себе си и да открия призванието си в живота, когато бях на кръстопът. Силно препоръчвам Силвия на тези от вас, които искат да усъвършенстват себе си! Благодаря, Силви!

 6. Nadezhda Hadzhieva

  Избрах Силвия за поредица от консултации от общ преглед на нейната работа и главно водена от моята интуиция.Радвам се,че го направих.Въпросите и възлите,които усещах имаха нужда от изясняване и разплитане.Силви те води леко и откликва на желанията на душата ти в съответния момент.Контакта с нея ми донесе яснота,спокойствие и вяра.Не бих се колебала да я потърся отново,обмененото знание е ценно!

 7. Stanimira Getova

  Силвия излъчва автентичност и непринуденост, които ме провокират да отключа същото в себе си и да и се доверя. Тя умее да ми покяже ясно проблемните звена и да ми даде ясни и последователни стъпки, за да ги преодолея. Всеки път с нетърпение очаквам следващата ни среща. Благодаря ти, Силвия!

 8. svetlinedelcheva

  Силвия Николаев е човек слънце! Още на 15 минутната ни среща усетих топлина, разбиране и професионализъм. Един час с нея минава неусетно и зареждащо. Препоръчвам!

 9. Ana Grigorova

  Още след консултацията, усетих невероятна промяна в начина си на мислене.. Силви веднага извади корена на проблема в отношенията ми и нейните думи ме трансформираха. Вече неискам да бъда спасителка и героиня, осъзнах че фокусът ми е бил изцяло навсякъде другаде но не и в мен самата. След консултацията ми с нея осъзнах че аз съм по важна от всичко и от всички и реших да продължа да живея живота си като една щастлива жена която обича себе си и главните и очаквания са към не я самата. Благодарна съм на себе си че избрах точно Силви, защото тя ми помогна да заобичам себе си истински и да живея в хармония с мен самата.

 10. EA

  Силвия Николаев, е светлина, когато в ума ти е налегнала мъгла! Бях сломена, в ниски вибрации, енергията ми бе почти незабележима. След първата ни консултация усетих прилив на хубава енергия, на мотивация, отново повярвах! Деликатно, в същото време уверено ме подсети, че това е просто моментното ми състояние, рефлекция на зациклилите процеси в мислите ми и че всичко може да бъде разрешено тук и сега, без ограничения и независимо от обстоятелствата!
  Практическите домашни и осъзнавания към които насочи фокуса ми, дадоха значителна промяна в нагласата ми и абсолютна разлика от състоянието ми на първата ни среща и сега, няколко дни по-късно. Благодарна съм, че интуицията ме насочи точно към нея и с радост очаквам следващата ни среща! Готова съм да случвам чудеса!
  Благодаря ти, Силвия!

 11. gallinka_nikolova

  След разговор с дъщеря ми и негативната емоция, която тя породи в мен реших да потърся помощ от специалист. Известно време се опитвах да бъда свързващото звено в комуникацията между дъщеря ми и мъжа ми. Това ме напрягаше и излизаше извън контрол. Имах нужда от помощ. Избрах Силвия по интуиция и първо впечатление. След безплатната консултация разбрах, че тя ще бъде човекът, който ще ми покаже стъпките, по които да тръгна и да изляза от усложнилата се ситуация. Още на първата консултация получих съвети и техники, които да приложа, за да подобря комуникацията в семейството си.
  С удоволствие ще продължа и ще й се доверя!

 12. desy.nedelcheva

  Силвия е страхотен специалист , все едно ме хвана за ръка и ме преведе през дебрите на подсъзнанието ми, където бяха заровени неща , които сама не можех да видя. Чувствах се в сигурни ръце , доведе ме до изводи и решения. Почувствах облекчение. Силно я препоръчвам .

 13. Петра Денева

  Благодаря за срещите ни със Силвия!
  С нейна помощ успях да се свържа с вътрешното си дете и да го излекувам. Медитацията беше наистина вълшебна и всяка една среща ми даваше усещането за пълнота.
  Благодаря и съм сигурна, че пак ще се видим!

 14. Tsvetelina

  Разглеждайки профилите на психолозите реших че ще избера моя консултант по интуиция,а не по отзиви.И да ,моето вътрешно чувство се оказа вярно!Още от първата среща Силвия успя да ме усети и ми зададе правилните въпроси и насочихме теми върху които ще работим през следващите три срещи.Почуствах я като близък човек на който не се налагаше много да обяснявам ,за да натисне правилния бутон и по време на срещите с правилните обяснени ,констилаций и медитаций да ме отведе там където трябва.Всички домашни ,които дава са изключително полезни и така аз продължавах да работя върху себе си до следващата среща. Нейното спокойствие и уравновесеност успяха да овладеят моята силна ,нестихваща енергия и да ме накарат да видя себе си отстрани.Ако имате нужда от точното натискане на вашите бутони за самоосъзнаване и израстване във взаимоотношенията ,горещо препоръчва Силвия.Благодаря от сърце!❤️

 15. Nadia

  Много съм доволна от консултациите със Силвия. Тя ми помогна да осъзная много неща и да пробвам различни методи за преодоляване на проблемите ми. Даде ми насоки и отговори за всички въпроси и ситуации, които й зададох.

 16. sisicat

  Още на безплатната консултация се влюбих. Страхотен професионалист! Препоръчвам горещо !

 17. NN

  Силвия е невероятна комбинация от лъчезарна човек и безспорен професионалист.Умее да те предразположи и изслуша, да открие проблема и да посочи начини за разрешаването му.Тя е човекът, който ме накара да се замисля върху неща, на които досега не съм обръщала внимание или съм ги подценяване, а точно те са били причините за моя проблем.Предостави ми много поучителни информация и практически съвети от позицията на професионалист, за което съм й безкрайно благодарна.
  Силвия, приеми моите адмирации! Ти си прекрасна!❤❤❤

 18. Илка Баева

  Благодаря на Силвия отново. В много труден и тежък момент за мен успя да намери подходящите думички, с които да ме успокои , а аз успях да намеря себе си. Препоръчвам .

 19. Надя Недялковя

  Избрах Силвия за своята безплатна консултация, тъй като ми хареса нейно видео в ютюб. Направи ми 35 минутна сесия, която ми бе щедро подарена от нея. Получих точно в десятката това, за което я потърсих, а именно стартиране на нов бизнес. Даде ми безценни съвети и ми беше на 100 процента полезна с информацията. Благодаря ти, Силвия. Бъди здрава и следвай пътя си да помагаш на хората и да ги правиш щастливи.

 20. Симона Неделчева

  Избрах Силвия, защото ми направи добро впечатление като добър човек и специалист. Направих бизнес консултация за стартиране на нов бизнес. В консултациите ме насочи какво да правя, даде ми ценни съвети как да се справя, отговори ми на всичките въпроси. Благодаря ти Силвия.

 21. Росица Александрова

  Избрах Силвия, защото една от темите, които ме вълнуват е отношенията в семейството, кризите и възпитанието на децата. Изключително съм й благодарна, защото успях да видя чрез нея моделите на поведение, които се проиграват в нашето семейство , и начините, по които те могат да бъдат преодоляни. Разбрах и за грешките, които аз самата допускам, и че всъщност разковничето към проблемите, е моята собствена трансформация и промяна във поведение и отношението. Силвия успя да ме предразположи да споделям без притеснение за нещата, които ме вълнуват и освен, че ми даде решение на въпросите, успях да почувствам и нейната чисто човешка подкрепа. Благодаря ти, Силвия! Ще се видим пак, защото има много какво да разплитаме още.

 22. alipetkova2002

  Силвия ми помогна да осъзная по-добре дълбочината на проблемите, които исках да разреша и въпросите, на които исках да си отговоря. Тя умее да усеща точно в какво се състоят блокажите, които имаш. За пример мога да дам трудността ми да се социализирам и да се сближа с хората в новата среда. Една седмица след сесията, в която обсъждахме конкретния проблем, вече имах нови приятели, няколко покани за събития, дори и покани за срещи и бях изумена колко лесно ми се получи всичко…

 23. piano

  Още от първото общуване със Силвия, бях поразена как точно тя усеща характера, ситуацията и проблемите на съвършенно непознат за нея човек. Тя има прекрасното умение да слуша внимателно и да обхване моментално ситуацията, анализирайки я задълбочено и само с няколко, но абсолютно точни думи да очертае път към разрешаването на проблема. Компетентна, интелигентна и знаеща! Чувствам се щастлива, че попаднах на нея!

 24. Анжелина Димитрова

  От дълго време търсех промяна в живота си и изпитвах нужда да се развивам в личен план, за това реших да осъществя консултация с терапевт. Гледайки лайфовета на Наталия попаднах на Силвия Николоев, бях привлечена от непринудената и усмивка, завладяващия и магнетичен глас. Казах си тази жена се отличава от другите треньори и понеже силно вярвам в привличането между хората реших да пробвам, оказах се на прав път. Още на първия ми контакт с нея усетих силна енергия, възхищение, невероятна харизма и интелект. Гласът и е така завладяващ и мелодичен, слънчевата и усмивка и присъствие са непринудени, създава усещането за близост и човек се отпуска да разкрие тревогите си. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, разговорите ни бяха свързани с няколко важни за мен теми, като личностно развитие, отношения с партньор, майка, и проблеми с безсъние. Благодарение на консултациите осъзнах, къде допускам повтарящи се грешки, показа ми верния път за решаване на моите проблеми, как да се справя с егото си. Следвайки нейните съвети започнах да се чувствам по осъзната, тревожността в мен започна постепенно да изчезва, имам усещане за лекота и свобода. Благодарна и щастлива съм, че живота случайно ме срещна със Силвия, а може би в живота няма нищо случайно, за да поема по път на личностно развитие. Благодарна съм, че те срещнах Силвия и знам, че има още много какво да науча от теб.

 25. Зоя Станоева

  Много време се чудех към кой да се обърна за помощ и гледайки тук във сайта се появи отзив за Силвия. Реших да видя какво мислят хората срещнали се с нея. И тогава дойде отговора- това е моя човек!!! Толкова предлазполагаща ,истинска и всеотдайна ,че исках срещите ни да продължат вечно. Тя е уникален човек,професионалист и истински пример за женственост ,излъчваща спокойствие ,увереност и светлина. Разполага с богат репертоар от техники ,след който всеки проблем се изпарява. Вярвам че след работата с нея ще забременея с лекота . Благодаря за безбройните съвети и отдаденост в работата ни 🙏🍀💞🌹😇 Сърдечно препоръчвам Силвия ,тя има решение за вашия проблем ,не се колебайте 😘

 26. Геновева Стайкова

  Доверих се на Силвия и съм доволна от избора си. Спечели ме с желанието си да даде всичко от себе си, за да помогне, дори когато идентифицира като причини за проблема не толкова приятни за приемане факти за клиента. Но истината е такава и трябва да се бръкне дълбоко в раната, за да започне промяната. Дава и структурирана методика какво и как може да се изчисти с конкретни практики. Приела е мисията – лечителка на женската душа и се раздава на макс. Работя усилено по инструкциите и ще споделя отново какви са резултатите. Благодарности на Силвия и на целия екип, че давате надежда и успявате да усмихвате хората отново. ПРЕПОРЪЧВАМ !!!

 27. Моника Бъчварова

  Силвия е изключителен професионалист, разговарях с нея все едно се познаваме от години. Бяха й достатъчни само няколко минути за да установи моите проблеми и болки. Тя притежава необикновена сила и енергия. Нейните съвети започнаха да дават резултат още по време на първият ни разговор. Бях възхитена! Благодаря ти Силвия!

 28. Лилия Славчева

  Силвия Николаев е чудесен треньор – отлично подготвен психолог, интелигентна, показваща специално отношение към човека отсреща. Тя предразполага да й се довериш, да изложиш откровено своите притеснения в областта на личните взаимоотношения, както и житейските ситуации, които искаш да останат в миналото. Подхожда към човека с дълбоко разбиране, взимайки под внимание миналите му преживявания, открива безпогрешно корените на дадения проблем и предлага подходящи и ефективни решения за преодоляването му. Излага напътствията си по ясен и добре структуриран начин. Който й се довери, ще спечели!
  Благодаря ти, Силвия!

 29. tanita7802

  Силвия Николаев е уникална и невероятна личност ,която още от първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна.Консултацийте с теб ми помогнаха за моята лична трансформация.Искрени благодарности за работа ти с мен.Благодаря ти Силвия❤❤❤.Препоръчвам я!

 30. villy_di

  Много съм благодарна на Силвия Николаев за професионализма, за вниманието, с което се отнесе към мен. На споделянията от моя страна тя реагира много точно, ясно и полезно. Получих нужната ми помощ, насърчение и разбиране. Разбрах много от важните отговори, които ме вълнуваха, благодарение на професионалните умения на Силвия Николаев, която сърдечно препоръчвам на всеки клиент. Сърдечни благодарности Силвия!

 31. Petya Pavlova

  Силвия е изключителен професионалист и се радвам, че избрах точно с нея да работя. Имали сме три сесии до сега и сме говорили на различни теми, като най-много ми хареса , че за всяка тема дава практически съвети и подходящи домашни. Компетенцията й е на изключително ниво и често по време на работа не се налага да обяснявам какъв точно е проблема, защото тя вече го знаеше и го беше формулирала. Изключително ведра и предразполагаща като човек, което прави сесиите приятни. Препоръчвам я!

 32. iva9gr

  Получих комплимент от моя колежка, че от известно време вижда позитивна промяна в мен. Да, в действителност е така, за което огромна заслуга има Силвия! Тя е отличен професионалист, усеща много добре къде има психологически проблем в дадена ситуация и ми помага да намеря правилния начин за разрешаване и израстване. Благодаря, Силвия!

 33. Вероника Цветанова

  Получих много ценни съвети и напътствия от Силвия Николаев. Харесва ми начина и на работа и това, че дава много домашни, които ме подтикват да разрешавам проблемите си. Препоръчвам я.

 34. Илияна Георгиева

  Благодарна съм на Силвия Николаев, че по време на четирите консултации с нея ми помогна по-бързо и лесно да премина през процеса на раздяла с годеника ми. Помогна ми да сменя гледната си точка и да приема случващото се от положителната му страна, като започнах отново да работя върху себе си и да се развивам като личност и жена.

 35. alexandrinakrusteva

  Много съм благодарна за възможността да работя със Силвия Николаев. По време на първата ни сесия още след второто ми изречение тя дефинира проблем, свързан със здравословните ми проблеми, професията и мисията, в който аз бях зациклила от години. Даде ми светлина, яснота и посока, отне напрежението и на душата ми й стана толкова леко. Преди малко приключи втората ни среща и се чувствам толкова окрилена, радостна. Благодаря на Силвия, че ми върна вярата и помогна да разбера причината за проблемите и края на отношенията ми. След консултацията имам вътрешната сила, че сама мога да си дам подкрепа и всичко, което ми липсва след раздялата. Силвия ми даде надежда, че с нейна помощ и работа върху себе си ще мога да привлека и задържа желаните отношения. Препоръчвам сесиите с нея, защото Силвия “напипва” корените на проблема, помага да се свържем със сърцето и да се върнем на пътя на душата ни 🙂

 36. Maggie Ts

  Силвия е много добър професионалист, който бързо разбира същината на проблемите и по много адекватен начин дава стратегии за разрешаването им. Даде ми много ценни съвети и ми помогна да си отговоря на ключови за мен въпроси. Тя е изключително приятна, интелигентна и креативна личност, от която може да се научи много. Благодаря ти, Силвия!

 37. svilenayordanova

  Всеки влиза в живота ни с някакво послание,ние просто трябва да го разберем.Благодарение на консултациите със Силвия Николаев ,се изправих срещу страховете и усещането,че не съм обичана от родителите си.
  Получих доста осъзнавания ,които ми помогнаха да заобичам себе си и да приемам другите такива,каквито са.
  Имам още много да вървя по пътя на себепознанието,но съм спокойна,защото се доверих на страхотен специалист.Доверете се и вие.Благодаря,Силвия!

 38. Елеонора Мирнова

  Много съм доволна от консултациите със Силвия Николаев. Споделихме си доста неща, включително и лични истории, и от двете страни. За мен беше полезно да видя и друга гледна точка, да чуя за добра практика, за работещи техники. Осъзнаването на някои предразсъдъци, изпълняването на домашни под форма на практически упражнения. Благодаря!

 39. Tanya Görtz

  Силвия искрено ти благодаря за работата! Чрез консултациите с тебе и практичните съвети подпомогнаха огромно моята лична трансформация.
  Много се радвам, че работихме заедно! Благодаря 🌺

 40. stanislava.yordanova

  Силвия е страхотен професионалист и прекрасен човек, много позитивна личност. Моите консултации бяха насочващи, изчерпателни и с практични съвети, които да подпомогнат процесът на лична трансформация. Мога да кажа, че определено не сгреших, че избрах нея. 🙂
  Благодаря.

 41. Zoya Velikova

  Невероятна !Дава много познания и насоки в проблемите .

 42. simona.vladimirova.18

  След проведените консултации със Силвия, се почувствах много по-уверена в себе си и намирането на правилния път в живота ми. Осъзнах, че личността ми има нужда от промяна и трябва да я постигна, намирайки щастието в самата мен. Вече гледам с други очи на живота, като се опитвам да намеря верния път, постигайки хармония с мен самата.
  Благодаря ти, Силвия! Очаквам с нетърпение следващата ни среща!

 43. Krassimira Dimitrova

  I had a few sessions with Silvia. She helped me to find the proper decision regarding my relationship. She guide me to see the answers inside my soul with proper questions and exercise.
  I will highly recommend Silvia as a therapist and couch. She is professional and gifted.

 44. София Нейкова

  Направих консултация със Силвия относно стартиране на нов бизнес и работа и получих полезни съвети от нея. Благодаря!

 45. ilievanana

  Интуиция или не е да потърсиш помощ и да признаеш, че егото е това което те води, но искаш да го промениш? Интуиция ли е да е спреш на човек, с който да се почувстваш добре от първата минута? Аз се почувстах така след моито безплатни 15 мин със Силвия. Предразпложение, бърз анализ, назоваване на нещата с истинските им имена, абсолютна готовност да мине с теб през проблемите ти да се почувстваш щастлива, уверена, решена да продължиш – това можете да очаквате от Силвия. След сесиите с нея определено виждам промяна в себе си, в отношението на околоните към мен – за по – добро, за усмивки тук и сега. Силно я препоръчвам, ако търсите промяна!!

 46. Павлина Димитрова

  Здравейте приятели! Току ще приключих моите 3 консултации с коуч Силвия Николаев! Искам да и благодаря за професионализма и компетентността, както и за това че работи и ме насочи да разреша моите проблеми.ПРЕПОТЪЧВАМ ТАЗИ ДАМА .УСПЕХ!

 47. Petya

  Искам да споделя с всички, които се чудят дали да пробват и дали има ефект от такъв вид консултации. Трябва да знаете, че аз съм от хората, които живеят през егото и не вярват на нищо и на никой. Вярвам само на себе си и до скоро живеех с мисълта, че аз мога да се справя сама с всичко.
  Осъзнавах, че имам проблем с някой области на живота си и реших да пробвам, какво ще стане ако потърся помощ и споделя с някой. Така попаднах на Силвия Николаев. Това е невероятно жена, която определено знае как да си върши работата. Още на петата минута от разговора ни тя вече беше определила какъв човек стои срещу нея. Изброй и формулира всичко което ме притеснява толкова ясно и точно, че дори самата аз се замислих- в колко грешна посока съм. Назова с истинските им имена неща, които бях прибрала много дълбоко и мислех, че не оказват влияние на живота ми. Оказа се, че проблемите ми са на съвсем друго място- повлияни от съвсем други фактори. Само с три консултации успя да разреши проблемите ми и да остави в мен усещането, че започвам отначало. По- щастлива съм и всичко ми се получава по- лесно. Благодаря ти, че ми помогна да премина през изпитанията които бяха блокирали живота ми. Благодаря на съдбата, че имах възможността точно Силвия да ми покаже правилната посока.
  БЛАГОДАРЯ ТИ!

 48. Yordanka Kavardzhieva

  Здравейте,всеки заслужава отзиви за работата си и аз искам да дам моята обратна връзка за Силвия. Направихме няколко сесии още след първата позитивните промени започнаха:детето ми постоянно ми прави комплименти, целува ме ,казва,че ме обича(тя е на 10)партньорът ми стана по-отзивчив,по-любвеобилен и всичко това благодарение на коуч Николаев. БЛАГОДАРЯ ТИ от все сърце за констелацията за свързване с женската енергия,за съветите как да се фокусира върху Любовта….Препоръчвам с две ръце!

 49. georgieva.diana.bg

  Радвам се, че послушах интуицията си и избрах Силвия за първата ми лична консултация, преди малко закупих трети пакет консултации с нея. Разговорите със Силвия ми помагат да осъзная и преработя ограничаващите си вярвания, да разбера какви грешки допускам в отношенията си с мъжете и какъв е правилният подход, да ценя повече себе си и да си поставям граници. След всяка среща с нея се чувствам по-спокойна и уверена (за което допринасят и спокойствието, което излъчва, както и невероятният й глас) и вече забелязвам промени в самооценката и поведението си. Преди това съм разчитала единствено на семинари за преодоляване на трудностите, които срещам при отношенията си с родителите си и с мъжете, едва сега си давам сметка за ефективността на индивидуалните консултации! Благодаря ти, Силвия, продължавам да разчитам на теб!

 50. Илка Баева

  Благодаря на Силвия Николаев, с която преминах през 3 консултации и ми помогна чрез направената констилация да променя отношенията си с майка, дъщеря и баба по един уникален начин. Успя да ме накара да почувствам доверие и увереност, че промяната е възможна. Горещо препоръчвам.

 51. Даниела Колева

  Изпитах нужда от консултация с терапевт, реших да разгледам тук треньорите и си казах, че няма да чета рецензиите за тях. Щом са тук , значи всички са подбрани хора, можещи! Казах си , ще разгледам снимките на всички и на който усетя и почувствам нещо в излъчването ..за него ще си запиша час! Интуицията винаги ми е давала вярната посока. Спрях се на Силвия още в първия миг , усетих силна енергия, възхищение към нея, сигурност че ще науча и разбера , разкрия и разтворя с нейна помощ , това което ме тревожи ! Щастливо благодарна съм на Силвия за това което прави за мен, чувствам се прекрасно , успокоих се, тревожноста излезе от мен, имам усещане за лекота, свобода , паднаха прегради и стени неподозирани от мен …Започнах да чувствам и усещам освен себе си така и хората около мен по нов , различен , красив любовен начин! Страхотно ново усещане и копнеж към живота се роди в мен , благодарение на нея и нейният професионализъм! Имам и искам още да се уча от Силвия , благодаря ти, че твоята енергия ме извика!

 52. ilievateodora

  Imah bezplatna konsultacija sys Silvia na 30.05.2022 i sled tova edin 3-4asov paket. Tq e strahoten profelionalist, vednaga vizhda izhod ot zadynenata uli4ka, dava konkretni napytstvija i doma6ni. Vinagi ima podhodja6tata tehnika v dadenata situacija. Naso4va te da preosmisli6 i da otkrie6 pravilnite za teb otgovori. S nezhnija si glas dejstva mnogo uspokojava6to i nezhno. V byde6te bih prodylzhila da rabotja s neja s udovolstvie.
  Moga s lekota da q prepory4am, tja te dyrpa napred!

 53. Rumina Todorova

  Силвия е един много ведър и жизнерадостен човек, разговорите ни винаги започват с усмивка. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, умее да изслушва и не просто ти дава отговори на въпросите, а те кара да осмислиш нещата за себе си и сам да откриеш правилните отговори. Свързах се с нея заради проблем в отношенията с партньора ми. До сега проведохме 3 разговора и вече виждам колко голям прогрес има. След всеки разговор се чувствам изключително заредена, знам какво да правя със себе си и ситуацията. Искам всеки ден от живота си да си чувствам така както след разговорите ми с нея. Ако се бях записала на консултация месец по-рано щях да си спестя много главоболия и безсънни нощи. Горещо препоръчвам Силвия на всеки, който има проблем във връзката си, в личностното си развитие или просто иска да преоткрие щастието си.

 54. yandam

  Днес,06.06.22г имах 15минутна,безплатна сесия със Силвия,която неусетно прерастна в почти едночасова.Още като се видяхме,аз я приех като близък човек,на който мога да имам доверие и първоначалното ми притеснение,че не се подготвих за визуална среща и изглеждах неглиже,бързо премина с нейното благо присъствие.Хареса ми това,че умее да изслушва,нямах усещането,че това е дежурно,с нотка на претупване,а едно потапяне в моят проблем,свързан с несполучливите ми партньорства,обясняването на стъпките за преодоляване,задаването на домашна за следващи сесии с нея,прави това да се случи в подходящото за мен и нея време,защото нейният професионализъм ми допадна!

 55. iliefffamily

  Ако искате дълбока и дълготрайна промяна в живота си, препоръчвам от сърце работата със Силвия Николаев! Тя даде нов тласък в живота ми, като ми помогна да осъзная коя съм като жена.
  Силвия обяснява материята много добре . Чувствах се сигурна и спокойна под грижите й. Много добре изслушва. Компетентна и логична е. Използва понятен и в същото време картинен език, който помага на жената да види и почувства в съзнанието си темата на разговора. Има приятен и мелодичен глас, със силно въздействие. Излъчването й е дружелюбно и човек се чувства приет в присъствието й и спокоен, че тя ще му помогне. Очевидно Силвия е природно надарена в тази област, но и е положила много усилия. След едночасов разговор определено мога да твърдя, че ясно разбрах колко е важно да оценявам себе си и да знам какъв точно мъж бих искала да имам до себе си; да се свържа с вътрешния си копнеж и разбирания, вместо да правя компромис с тях и да отписвам някои негови характеристики като маловажни или като мои приумици; с други думи да се целя на високо. Силвия ми помогна да се свържа здраво със себе си и да визуализирам мъжа на живота си с най-големи подробности. Начинът, по който го направи, ми помогна да го видя в съзнанието си относно някои характеристики, а за тези, които още не мога да видя, да се вглеждам навътре в себе си докато ги видя. Благодаря!

 56. oppel

  През май 2022 проведох консултация със Силвия Николаев относно лична травма от моето детство. Травма, която ми е пречила през последните 30 години така, че не знаех как да се справя с нея и как да преборя неувереността и притесненията, когато ми се налага да говоря пред публика, на конференции и важни бизнес срещи.
  Благодарение на проведената терапевтична среща с г-жа Николаев, само след броени дни почувствах една неописуема лекота, увереност, стабилност и всички блокажи произлизащи от детската ми травма буквално се изпепелиха.
  Изключително съм благодарна на Силвия, че ми помогна да преодолея този проблем и да живея сега по-качествен и по-спокоен живот!
  С уважение,
  Деси Опел

 57. daniruseva07

  Силвия Николаев уникална личност, с която още на първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна да говоря за моите страхове, и лоши лични преживявания. Благодаря ти много Силвия и нямам търпение да се видим отново.

 58. Tanya Markova

  Днес в 11ч, 31 май2022 имах безплатна консултация за 15 минути със Силвия Николаев.Още в първи миг тя нправи поарък за мен и консултацията стана 50 минути. МОЯТ ПРОБЛЕМ е животът, който живея…Смятам,че макар и за кратко време благодаренеи на нейните умения, тя успя да ме накар а да се почувствам по-добре и да съм уверена,че мога да имам живота , който заслужавам.Горещо препоръчвам.Благодаря, Силвия!

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!