НЕ сте вписани в акаунт. Вход?

Индивидуални консултации със Силвия Николаев

(20 клиентски отзива)
Оценка: 5.00 / 5

Сфери на консултация и помощ:

Партньорство, от необвързаност, проблем със задържане на партньор или проблемни връзки към щастливи взаимоотношения. Откриване на причините за липсата на партньор, осъзнаване и преработване на подсъзнателни ограничаващи вярвания, сенчести травми или ролеви поведенчески модели. Любов, страст и екстаз, отработване на сескуални табута, разширяване диапазона на сескулнa ескперименталност и eскцентрична ролева интимност.

Женственa жена, за нея се борят класните мъже! Как да спра дъха на мъжа на мечтите си като елегантна дама или чувствена дива? Владея ли гъвкави превъплащения, ведра и забавна, нежна и доверчива, активна и съдържателна, успешна и независима, блага домакиня и грижовна съпруга? Програма за поляризиране на женската визия и балансиране на енергийните центрове. Акцента и посоката на методиката са индивидуални, според потребността и желанието за феминистичен разцвет.

Развод и раздяла, сбогом на токсична връзка, костваща нерви и енергия! Къде отиде любовта? Защо, как и кога е по-добре да се прекрати една конфликтна или изчерпана връзка? Етапи на трезвото решение за раздяла, с които се избягват последствия като психосоматика или травмирано младо поколение. Правила и ритул на раздялата, която не оставя след себе си пепел от кармични рани и негативни родови сценарии.

 


Възпитание на дете, проблемите в детството създават дълготрайни травми и страдания! Възпитавам ли на принципа „проба/ грешка“ или копирам възпитателния модел изживян в родителското ми семейство? С какво и кога съм сгрешила, че детето ми се страхува се от тъмнина или е свръх импулсивно, има дефицити в контрола на гнева или социална тревожност, срамежливост или прекомерна интровертност? Как да реагирам, когато то нарушава правила, има проблеми в училище, или е отчуждено и пасивно? Възпитателният процес, може да е изцелителен процес, който те подтиква да изживееш отново болка от собственото си детство, лекувайки я през призмата на възрастен. Щастливото и безгрижно детство не е случайност!

Трансформация, Каква е моето призвание и мисия? Защо се чувствам неуверена, молоценна, не отстоявам себе си? С помощта на различни техники се гмурваме в подсъзнанието и търсим отгори в минало прераждане на душата, смисъла на изпитания в настоящия живот, кармично предопределени сценарии или дежавю. Житейските трудности постепенно придобиват смисъл и пишем нов жизнен сценарий на истинското ти „Аз“.


Кой е треньорът?

Силвия Николаев

За Силвия Николаев личностното развитие е път без последна гара. Безспирно се образова и прави поредица от квалификации от източни и западни школи: женски консултант, треньор по констелации, експерт по щастливи отношения, консултант по емоционална интелигентност, бизнес ментор при новостартиращ бизнес, BODYBALANCE-, йога, пилатес и личен треньор, както и специалист по work-life баланс и здравословно регулиране на теглото. Силвия e възпитаничка на факултета по педагогика към СУ „Св. Климинт Охридски“, специалност социални дейности и втора специалност английска филология към факултета по класически и нови филологии.…

Научете повече >

ПОДРОБНОСТИ

Езици, на които можете да комуникирате:

⇒ български

⇒ английски

⇒ немски

60лв.

Онлайн

За контакт: Михаела | тел. 0899 928367 | Мейл: coach@natalia.bg

Отзиви

20 отзива за Индивидуални консултации със Силвия Николаев

 1. Tanya Markova

  Днес в 11ч, 31 май2022 имах безплатна консултация за 15 минути със Силвия Николаев.Още в първи миг тя нправи поарък за мен и консултацията стана 50 минути. МОЯТ ПРОБЛЕМ е животът, който живея…Смятам,че макар и за кратко време благодаренеи на нейните умения, тя успя да ме накар а да се почувствам по-добре и да съм уверена,че мога да имам живота , който заслужавам.Горещо препоръчвам.Благодаря, Силвия!

 2. daniruseva07

  Силвия Николаев уникална личност, с която още на първата ни среща ме накара да се чувствам сигурна и спокойна да говоря за моите страхове, и лоши лични преживявания. Благодаря ти много Силвия и нямам търпение да се видим отново.

 3. oppel

  През май 2022 проведох консултация със Силвия Николаев относно лична травма от моето детство. Травма, която ми е пречила през последните 30 години така, че не знаех как да се справя с нея и как да преборя неувереността и притесненията, когато ми се налага да говоря пред публика, на конференции и важни бизнес срещи.
  Благодарение на проведената терапевтична среща с г-жа Николаев, само след броени дни почувствах една неописуема лекота, увереност, стабилност и всички блокажи произлизащи от детската ми травма буквално се изпепелиха.
  Изключително съм благодарна на Силвия, че ми помогна да преодолея този проблем и да живея сега по-качествен и по-спокоен живот!
  С уважение,
  Деси Опел

 4. iliefffamily

  Ако искате дълбока и дълготрайна промяна в живота си, препоръчвам от сърце работата със Силвия Николаев! Тя даде нов тласък в живота ми, като ми помогна да осъзная коя съм като жена.
  Силвия обяснява материята много добре . Чувствах се сигурна и спокойна под грижите й. Много добре изслушва. Компетентна и логична е. Използва понятен и в същото време картинен език, който помага на жената да види и почувства в съзнанието си темата на разговора. Има приятен и мелодичен глас, със силно въздействие. Излъчването й е дружелюбно и човек се чувства приет в присъствието й и спокоен, че тя ще му помогне. Очевидно Силвия е природно надарена в тази област, но и е положила много усилия. След едночасов разговор определено мога да твърдя, че ясно разбрах колко е важно да оценявам себе си и да знам какъв точно мъж бих искала да имам до себе си; да се свържа с вътрешния си копнеж и разбирания, вместо да правя компромис с тях и да отписвам някои негови характеристики като маловажни или като мои приумици; с други думи да се целя на високо. Силвия ми помогна да се свържа здраво със себе си и да визуализирам мъжа на живота си с най-големи подробности. Начинът, по който го направи, ми помогна да го видя в съзнанието си относно някои характеристики, а за тези, които още не мога да видя, да се вглеждам навътре в себе си докато ги видя. Благодаря!

 5. yandam

  Днес,06.06.22г имах 15минутна,безплатна сесия със Силвия,която неусетно прерастна в почти едночасова.Още като се видяхме,аз я приех като близък човек,на който мога да имам доверие и първоначалното ми притеснение,че не се подготвих за визуална среща и изглеждах неглиже,бързо премина с нейното благо присъствие.Хареса ми това,че умее да изслушва,нямах усещането,че това е дежурно,с нотка на претупване,а едно потапяне в моят проблем,свързан с несполучливите ми партньорства,обясняването на стъпките за преодоляване,задаването на домашна за следващи сесии с нея,прави това да се случи в подходящото за мен и нея време,защото нейният професионализъм ми допадна!

 6. Rumina Todorova

  Силвия е един много ведър и жизнерадостен човек, разговорите ни винаги започват с усмивка. Като професионалист тя има много познания и техники с които може да помогне, умее да изслушва и не просто ти дава отговори на въпросите, а те кара да осмислиш нещата за себе си и сам да откриеш правилните отговори. Свързах се с нея заради проблем в отношенията с партньора ми. До сега проведохме 3 разговора и вече виждам колко голям прогрес има. След всеки разговор се чувствам изключително заредена, знам какво да правя със себе си и ситуацията. Искам всеки ден от живота си да си чувствам така както след разговорите ми с нея. Ако се бях записала на консултация месец по-рано щях да си спестя много главоболия и безсънни нощи. Горещо препоръчвам Силвия на всеки, който има проблем във връзката си, в личностното си развитие или просто иска да преоткрие щастието си.

 7. ilievateodora

  Imah bezplatna konsultacija sys Silvia na 30.05.2022 i sled tova edin 3-4asov paket. Tq e strahoten profelionalist, vednaga vizhda izhod ot zadynenata uli4ka, dava konkretni napytstvija i doma6ni. Vinagi ima podhodja6tata tehnika v dadenata situacija. Naso4va te da preosmisli6 i da otkrie6 pravilnite za teb otgovori. S nezhnija si glas dejstva mnogo uspokojava6to i nezhno. V byde6te bih prodylzhila da rabotja s neja s udovolstvie.
  Moga s lekota da q prepory4am, tja te dyrpa napred!

 8. Даниела Колева

  Изпитах нужда от консултация с терапевт, реших да разгледам тук треньорите и си казах, че няма да чета рецензиите за тях. Щом са тук , значи всички са подбрани хора, можещи! Казах си , ще разгледам снимките на всички и на който усетя и почувствам нещо в излъчването ..за него ще си запиша час! Интуицията винаги ми е давала вярната посока. Спрях се на Силвия още в първия миг , усетих силна енергия, възхищение към нея, сигурност че ще науча и разбера , разкрия и разтворя с нейна помощ , това което ме тревожи ! Щастливо благодарна съм на Силвия за това което прави за мен, чувствам се прекрасно , успокоих се, тревожноста излезе от мен, имам усещане за лекота, свобода , паднаха прегради и стени неподозирани от мен …Започнах да чувствам и усещам освен себе си така и хората около мен по нов , различен , красив любовен начин! Страхотно ново усещане и копнеж към живота се роди в мен , благодарение на нея и нейният професионализъм! Имам и искам още да се уча от Силвия , благодаря ти, че твоята енергия ме извика!

 9. Илка Баева

  Благодаря на Силвия Николаев, с която преминах през 3 консултации и ми помогна чрез направената констилация да променя отношенията си с майка, дъщеря и баба по един уникален начин. Успя да ме накара да почувствам доверие и увереност, че промяната е възможна. Горещо препоръчвам.

 10. georgieva.diana.bg

  Радвам се, че послушах интуицията си и избрах Силвия за първата ми лична консултация, преди малко закупих трети пакет консултации с нея. Разговорите със Силвия ми помагат да осъзная и преработя ограничаващите си вярвания, да разбера какви грешки допускам в отношенията си с мъжете и какъв е правилният подход, да ценя повече себе си и да си поставям граници. След всяка среща с нея се чувствам по-спокойна и уверена (за което допринасят и спокойствието, което излъчва, както и невероятният й глас) и вече забелязвам промени в самооценката и поведението си. Преди това съм разчитала единствено на семинари за преодоляване на трудностите, които срещам при отношенията си с родителите си и с мъжете, едва сега си давам сметка за ефективността на индивидуалните консултации! Благодаря ти, Силвия, продължавам да разчитам на теб!

 11. Yordanka Kavardzhieva

  Здравейте,всеки заслужава отзиви за работата си и аз искам да дам моята обратна връзка за Силвия. Направихме няколко сесии още след първата позитивните промени започнаха:детето ми постоянно ми прави комплименти, целува ме ,казва,че ме обича(тя е на 10)партньорът ми стана по-отзивчив,по-любвеобилен и всичко това благодарение на коуч Николаев. БЛАГОДАРЯ ТИ от все сърце за констелацията за свързване с женската енергия,за съветите как да се фокусира върху Любовта….Препоръчвам с две ръце!

 12. Petya

  Искам да споделя с всички, които се чудят дали да пробват и дали има ефект от такъв вид консултации. Трябва да знаете, че аз съм от хората, които живеят през егото и не вярват на нищо и на никой. Вярвам само на себе си и до скоро живеех с мисълта, че аз мога да се справя сама с всичко.
  Осъзнавах, че имам проблем с някой области на живота си и реших да пробвам, какво ще стане ако потърся помощ и споделя с някой. Така попаднах на Силвия Николаев. Това е невероятно жена, която определено знае как да си върши работата. Още на петата минута от разговора ни тя вече беше определила какъв човек стои срещу нея. Изброй и формулира всичко което ме притеснява толкова ясно и точно, че дори самата аз се замислих- в колко грешна посока съм. Назова с истинските им имена неща, които бях прибрала много дълбоко и мислех, че не оказват влияние на живота ми. Оказа се, че проблемите ми са на съвсем друго място- повлияни от съвсем други фактори. Само с три консултации успя да разреши проблемите ми и да остави в мен усещането, че започвам отначало. По- щастлива съм и всичко ми се получава по- лесно. Благодаря ти, че ми помогна да премина през изпитанията които бяха блокирали живота ми. Благодаря на съдбата, че имах възможността точно Силвия да ми покаже правилната посока.
  БЛАГОДАРЯ ТИ!

 13. Павлина Димитрова

  Здравейте приятели! Току ще приключих моите 3 консултации с коуч Силвия Николаев! Искам да и благодаря за професионализма и компетентността, както и за това че работи и ме насочи да разреша моите проблеми.ПРЕПОТЪЧВАМ ТАЗИ ДАМА .УСПЕХ!

 14. ilievanana

  Интуиция или не е да потърсиш помощ и да признаеш, че егото е това което те води, но искаш да го промениш? Интуиция ли е да е спреш на човек, с който да се почувстваш добре от първата минута? Аз се почувстах така след моито безплатни 15 мин със Силвия. Предразпложение, бърз анализ, назоваване на нещата с истинските им имена, абсолютна готовност да мине с теб през проблемите ти да се почувстваш щастлива, уверена, решена да продължиш – това можете да очаквате от Силвия. След сесиите с нея определено виждам промяна в себе си, в отношението на околоните към мен – за по – добро, за усмивки тук и сега. Силно я препоръчвам, ако търсите промяна!!

 15. София Нейкова

  Направих консултация със Силвия относно стартиране на нов бизнес и работа и получих полезни съвети от нея. Благодаря!

 16. Krassimira Dimitrova

  I had a few sessions with Silvia. She helped me to find the proper decision regarding my relationship. She guide me to see the answers inside my soul with proper questions and exercise.
  I will highly recommend Silvia as a therapist and couch. She is professional and gifted.

 17. simona.vladimirova.18

  След проведените консултации със Силвия, се почувствах много по-уверена в себе си и намирането на правилния път в живота ми. Осъзнах, че личността ми има нужда от промяна и трябва да я постигна, намирайки щастието в самата мен. Вече гледам с други очи на живота, като се опитвам да намеря верния път, постигайки хармония с мен самата.
  Благодаря ти, Силвия! Очаквам с нетърпение следващата ни среща!

 18. Zoya Velikova

  Невероятна !Дава много познания и насоки в проблемите .

 19. stanislava.yordanova

  Силвия е страхотен професионалист и прекрасен човек, много позитивна личност. Моите консултации бяха насочващи, изчерпателни и с практични съвети, които да подпомогнат процесът на лична трансформация. Мога да кажа, че определено не сгреших, че избрах нея. 🙂
  Благодаря.

 20. Tanya Görtz

  Силвия искрено ти благодаря за работата! Чрез консултациите с тебе и практичните съвети подпомогнаха огромно моята лична трансформация.
  Много се радвам, че работихме заедно! Благодаря 🌺

Добавяне на отзив

Запишете се за бюлетин и вземете код за 10% отстъпка!